+3 oy
211 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,571 puan) tarafından

Kızlar kızim 5 yaşına günde 1 saat telefonda oyun oynama hakkı var her gün oynamaz kullanmayı bile bilmiyor ben açıp veriyorum dün yorgundum verdim bu oyuncak videoları Barbie videoları falan izliyor normalde uyuyakalmisim yanında sonra aldım yotube geçmişine baktım böyle korku şeyleri da falan izlemiş sormadım iyice aklına girmesin diye akşam bı baktım banyoda altına kaçırmış çok korkmus galiba yavrum soramiyorumda belki çıkmıştır aklından diye içim içimi yiyor umarım bilinç altına yerlesmemistir ne yapmam lazım benim 

3 Cevaplar

+2 oy
(9,618 puan) tarafından

Youtubeyi kaldırdım ben yputup kids bakıyor sınırlandırdm bilinmeyen kanalları engelledim 

(9,618 puan) tarafından

Neki nasıl bagımlılık yapıyor acaba bi izledimde gözleri hiç hareket etmiyor kocaman kafaları var izlesinler die işde ele geciriyolar galiba beyni ay aman post sahibi sil gitsin uygulamayı

(9,083 puan) tarafından

uyariyirdum veriyorum. sacma videolar izleme diye . kendini durduramiyor hem korkuyor hem izliyor. lafta sözden  anlayacak yaş sekiz yaş .bana diyor ki anne izlemeden duramıyorum diyor anlamıyorsun diyor mecburum izlemeye sanki böyle zorluyorlar onu o derece bağımlılık oluşuyor. tV’de YouTube açıyor mesela akıllı TV’de kumandayla ben çizgi film kanalı açıyorum veriyorum o da izlesin diye kumandayi yanima aliyorum . cunku be kapidan cikar cikmaz onlari aciyirdu. pk xd roblox oyun videolari ceken kisiler.8 yastada bunalr bagimlilik yapio.kumandayi saklasamda arıyor tarıyor buluyor gidiyor o saçma videoları açıyor ben kapıdan çıkar çıkmaz bu sefer televizyonun düğmelerinden değiştiriyor kanalların

oğlum laftan sözler anlamıyor ama o da ağlıyor zırlıyor korkuyor sürekli uykudan çığlık çığlığa uyanıp kalkıp geliyor bdinazor zor hayal et canavar adam tivaletin deliki diye korkarak 

(9,618 puan) tarafından

Yapıyormu hala ay devam ediyprsa bi pedagoga gidin isdersen ben kızdım sildim agladı sızladı 1 2 gün araba oyunu oynuyor şimdi 5 yasında benimki

(9,083 puan) tarafından

daha artik birakti nerdeyse 3 ay kadar kumanda dahil hicbirseye el suremedi elektrnik alet namina sadece ebaya giriş yapabildi odev icin. babasi el atti olaya ceza sistemi ile hizaya geldi

(1,571 puan) tarafından

Bende siliyorum bundan sonra TV'den izlesin 

-Reklam-
+2 oy
(1,613 puan) tarafından

YouTube de çocuk kanalı oluşturabilirsiniz ya da telefon vermeyebilirsiniz korku dışında kötü kötü aliskanlik yaptırıyor

(1,571 puan) tarafından

Aynen bundan sonra TV'den açarım 

0 oy
(4,820 puan) tarafından

en güzeli telefonu kesmek. ya da izlediği videoları telefonuna indir, onları izlesin sadece YouTubeu ya kaldır ya da uygulama kilidi koy. şu an benim telefon öyle. eline alıyor bilmeden her uygulamaya giriyor. geçen instagramdan hikaye paylaşmış ben şok🤦🏼‍♀️

Bütün sosyal medya, YouTube gibi uygulamalara şifre koydum 

(1,571 puan) tarafından

Telefon vermiycem artık TV'den izlesin ordada YouTube var en azından ne izlediğini takip edebilirim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 294 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mesudeee (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 545 göst.
16 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yumurtabitmis (3,493 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 131 göst.
20 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aysesoysal (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,475 soru

24,099,550 cevap

332,327 kullanıcı

...