Kızlar kayınvalidem le yaşıyorum gün yapmak istiyor ama ben istemiyorum çünkü 2 aylık kolik bir bebeğim var bana diyor ki ben günü mü yapıcam ister evde dur ister dışarı çık diyor bana ben millete hizmet mi edicem yoksa çocuğumla mı ilgilenicem yemin ederim bıktım bu kaynanamın davranışların dan üstelik bi yardımı da yok bana
Şimdi Müge anlı gibi senin evin yok ki dicem. Canım benim orası kaynananin evi gün sırası geldiyse kadın ne yapsın mecbur ağırlayacak sana da istersen evden gidebilirsin demiş daha ne desin al çocuğunu annene git bahaneyle işte
postu okuyunca benimde boyle cigirtasin geldi ayni vurgu tonlama ile mugem ❤️
Sen evine çağırmıyorsun ki orası onunda evi ve misafir çağırmak istiyor sana da gereken seçeneği sunmuş canım, çok istemiyorsan o gün sen annene filan git ama almasına mâni olamazsın çünkü onunda evi
yani bencede . okadar millet hizmet bekler ben olsam ceker giderdim siz rahat takilin derdim
Aynen illa yap dememiş ki kadın beklentisi yok zaten bence kendisinden çocuğu küçük olduğu için
Kolik bebeği olup sabahlayıp işe giden çok anne var. Sizin için de bir değişiklik olur. Sizi de anlıyorum ama o ev eşinizin ailesine ait. Ayrı eviniz olsa buntür zorluklara katlanmazsınız
Yardim etmek zorunda değilsin merhaba diyip odana geçersin bitti
ee ben yapmam kendin hazirlik hizmet edeceksen gir güne de sende misafir gibi durursun
Çık dışarı o zaman
Orası senin evin değil kayınvalidenin evi gir odana çıkma odandan madem hizmet etmek istemiyorsan
Seçenek sunmuş bu kadar dert etme çık dışarı istemiyorsan.
Ama seviyorum ben gün ziyaretlerını güzel geçiyor. Karar senin ama cıkabılırsın
BBacim sen evinde yasiyosun diye sen ne dersen onu mu yapcak agirlar istedigi misafiri sana ister dur ister git diyo hizmet etmek istemiyosan al cocugunu git sana demiyo ki illaki hizmet et elestiri icin yazmadim yanlis anlama aslinda sana da bi degisiklik olurdu yapabildigin kadar hizmetini yap yapamazsan al cocugunu cekil hic olmazsa al cocugu git annenin evine canını sikmaya degmez
Tek senin evin olsa neyse ikinizin ortak evi kadın misafir çağırmak isteyebilir. Gün olduğu zaman da kaynanama anne ben bebege zor yetisiyorum ortalikda hastalik kayniyo kalabalığa girmek istemiyorum de 2 gün annende kal hazırlığını da kendi yapsın misafirini de kendi ağırlasın nolcak sanki
Öncelikle şunu merak ediyorum sen mi onun evinde yaşıyorsun yoksa o mu senin evinde yaşiyor. Sen onun evinde yaşıyorsan karışamazsın gün yapmasına. Zaten mecbur sende katılacaksın falan dememiş kadin. Çocuğun uslu durursa belki ikramliklari hazırlarken yardım edebilirsin. Gün sırası kaç ayda bir gelecek kim bilir. Kadın kendi yapabileceğini düşünüyorki katılmış güne.
Annen yakınsa annene git kendi uğraşsın ya manyakmı ne düşüncesiZ
Bir yaşadığınız için bir laf etme lüksun yok canım. Senin hiç mi arkadaşların akraban gelmiyor? Üsteliik kadın sana seçenek sunmuş dışarya çıkabilirsin diye. Evde kalıp yardım etmek zorunda da değilsin. Varsa eş dost ailen fln o gün onlara gidebilirsin
Neden beraber yaşıyorsunuz
Zaten gereken cevap verilmişte bende söyleyeyim. Orası kaynananın evi istediğini çağırır ama tabi ki sen hizmet etmek zorunda değilsin. O gün bir yerlere git istersen.
orası kaynananın evi ve ona rağmen seçenek sunmuş sana hizmet etmek zorunda değilsin
Anaamm ben yorumlara şok oldum;)Heyyoooo oglunun cocugu kolikkk arkadaşlar kizcagiz onunla ugrasiyor oturup yardim etmesi evi sakin sessiz tutmasi gerekmezmi bir muddet kaynananın.Gün neymis kurban ederim gelinime torunuma.Onlar daha kiymetli.Gün sonrada yapilir.Ama bu zor gunlerde bir kayinvalide olarak destek olmak gerekmezmi?Niye kız evinden gitmek zorunda küçük bebesiyle kalsın evet ortak ev o madem disarda yapsın gününü;)
Yardim etmeyen etmiyor benimki de kolikti 6 ay sürdü üstelik 2.5 yaşında da kızım vardı aramızda 1 saat mesafe tek. Bi kere gelip yardım etmedi
Bide ortada hastalik kol geziyor ya uzak tut bebeğini.misafirlerden yada çıkabileceksen o gün çık evde durma
Senin için günü mü iptal etsin sen gel hazırlık yap dememiş ailen yakınsa onlara git veya otur odanda sen yapmak zorunda değilsin ki
1,474,472 soru
24,139,887 cevap
334,448 kullanıcı