+4 oy
369 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (236 puan) tarafından

Ben sadece hamur acacagim zaman takiyorum uzerim un olmasin diye onun haricinde önlük kullanmiyorum usengec miyim? yoksa kimse kullanmiyor mu?

24 Cevaplar

+3 oy
(3,363 puan) tarafından

5 yıllık evliyim toplasan 5 defa takmadım 😁 hatta en son attım dedim gözümün önünden gitsin diğerleri de öylece poşetinde açılmamış duruyorlar 😁 o zaman bu uygulamanın en üşengeci benim sanırım 😆

(3,363 puan) tarafından

Aman bana göre gereksiz vallahi zaten dikkat ederim genelde de mutfaktan çıktıktan sonra hop duşa 😁

(3,715 puan) tarafından

Ceyizinde önlüğü olmayan ben ✋

(1,706 puan) tarafından

kız etmesen ne olacak? üstündekini çıkar kirli sepetine at bitti gitti... sanki önlük kirlenince kendi mi temizleniyor? onu da makinaya atıyoruz

(4,688 puan) tarafından

Kız 10 senelik evliyim evimde hiç yok 😂

(2,042 puan) tarafından

Hülya 4. Senemdeyim hiç almadım az kenara çekil , en üşengeç kategorisinden alıyorum seni 🤣

-Reklam-
+3 oy
(14,414 puan) tarafından

Eğer camasir sulu lekeli bi Kıyafet değilse üzerimdeki kullanıyorum onun dışında bende kullanmam

+3 oy
(9,530 puan) tarafından

Takmadım ben ya ama var önlüğum evime gelen olunca yardim etmek istiyo istiyo önlük veriyom

+2 oy
(53,366 puan) tarafından

hiç kullanmadım kizim su oynarken takiyorduk oda bıraktı ☺️

+2 oy
(11,369 puan) tarafından

Asla takmadım 10 senelik evliliğimde 😁

+2 oy
(3,715 puan) tarafından

Ceyizimde bile önlük yok butün ev kiyafetlerim çamaşır suyu hele bı hamur yaparım gör akça pakça 😅 kaynanam ceyizde önlük görmeyince düğün günü yardım edenlere hediye olsun diye aldığı onluklerden vermişti 2 hafta sonra kayboldu 😅

+2 oy
(2,847 puan) tarafından

Bende kullanmiyorum da aslinda kullanmak lazim yag salca camasir suyu lekeleri un falan iyi degilse useniyorum zaten bi tane sus gibi bisey orme var annemin ceyizinden baska da yok alayim alayim dedim nasip olmadi 

+2 oy
(6,418 puan) tarafından

Takmiyorum o yuzden her yemek yaptigimda ya domates sicratirim ya yağ 🤣🤣

+2 oy
(8,450 puan) tarafından

Aklıma bile gelmiyor önlük takmak kenarda asılı duruyor bir aralar kullanırdım bıraktım 

+2 oy
(18,768 puan) tarafından

Hiç takmadım ne etrafı ne üstümü batırırım oldum olası dikkatli iş yaparım ve dağınık çalışmam

+2 oy
(3,858 puan) tarafından

Hiç kullanmadım 

+1 oy
(516 puan) tarafından

Kullananda var kullanmayanda temiz is yapiyorsan kullanmassin üstune basina siçratmassan kullanmassin 

Ben sahsen kullanmiyorum üstume basima dikkat ederim yani

+1 oy
(21,346 puan) tarafından

Ben çoğu zaman takarım yağ lekesinden ozon lekesinden nefret ederim

+1 oy
(8,703 puan) tarafından

Cebime yada pijama lastiğine havlu sıkıştırıyorum sürekli el silmek için 😅 önlüğüm yok

+1 oy
(1,221 puan) tarafından

Bende senin gibiyim 😁✋

+1 oy
(82 puan) tarafından

Takarım. Herkes usenmeden takisima şaşırır. Annem bile. Takmadan asla bulaşık yıkayan. Çeşmeyi dahi açamam..sureklide yeniliyorum

+1 oy
(5,859 puan) tarafından

Boğuyor beni o yüzden kullanmıyorum hamur açarken de kullanırım hiçbir şekilde kullanmıyorum

+1 oy
(1,068 puan) tarafından

Sadece hamur yapacaksan takıyorum ams eşarp hep takarım

+1 oy
(105 puan) tarafından

Bende de hiç öyle bir alışkanlık yok valla 

+1 oy
(1,686 puan) tarafından

Evet hemen takarım ben eğerki unuttum hemen üzerimi değiştirip öyle oturum 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 679 göst.