Fon perdem var aslında pembe tonları rengini beğenmediğim için cikarmisstim 2 senedir fon perdesiz kullanıyorum. Farklı tonlarda fon perde almak istiyoruz ama çok kararsızım çok absürt kalabalık durur mu yada bu şekilde daha mı iyi kararsız kaldım. Bej tonları ve sütlü kahve tonları beyaza yakın ama beyaz olmayacak şekilde bakıyorum. Fikirlerinize açığım yardımcı olur musunuz
Böyle daha güzel sanki
Ayy ne bileyim fon perdeler çok hoşuma gidiyor ama buraya da yakistiramiyorum koltukların renginden dolayı teşekkür ederim
O zmn berjerin tonlarında yada berjere yakın ton al
Fon perdesiz daha güzel olur diğer türlü salonda iki tane pencere olduğundan kötü görüntü olur bence böyle daha iyi illa birşey degistereyim diye düşünüyor isen avizeni daha büyük ebatta yap evin daha güzel olur bana güven aydınlatma dekorasyon da çok önemli lambader falan bile olabilir
Çok haklısın lambader aldım kargoda avizeyi de degistiricegim o da aklımdaydı teşekkür ederim yorumun için
Bence böyle gayet güzel 2018 gelini olarak benim fonlarda pembeydi koltuk takımlarımıza aynı renk böyle görünce bir tuhaf oldum Rabbim banada yeniden kullanmayı nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla oturun sizde
Ayy sorma bende 19 geliniyim pembe aşkım kabarmışti o zamanlar şimdi ise nefret geldi o renkten . Eşime diyorum değiştirelim cocuklar az daha büyüsün diyor . Hayırlısı. Canım deprem bölgesinde falan misin allahim en güzelleri senin olur inşallah tüm kalbimle diliyorum bunu 💕🥹
O zamanlar çok modaydı ya pembe çamaşır askılığını bile pembe almıştım 😅
Evet canım hataydayım Allah razı olsun inşallah 🌺
Böyle daha iyi daha ferah bence
Öyle mi dersin teşekkür ederim canım vazgeçtim fondan zaten yakıştıramıyorum da ileride belki alırım
Salonun çok temiz ve ferah duruo bence hiç kullanma
Teşekkür ederim canım . Koltukları degistirirsem kullanırım o zaman koltuklar pembe olunca hiçbir renk yakıştıramıyorum. Arkadaş avize küçük dedi en iyisi avize araştırayım ☺️
Aynen pembe koltuk böyle daha güzel ilerde degisirsen dediğin tonları alabilirsin avize olabilir odaya pek uymmais
1,452,480 soru
23,845,080 cevap
319,546 kullanıcı