+2 oy
147 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (269 puan) tarafından

Kızlar 32 haftalık hamileyim gece ilişki sonra karnımda sancı oluştu ilişki sırasında agrım veya kendimi kasma olmadı geceden beri duramıyorum sancıdan kanamam da yok bebek hareketleri de var ama sancı gelip gidiyo sanki karnım da kasılıyo belimde agrıyo niye acaba yaşayan var mı nasıl geçti agrı kesici içsem geçer mi ne yapmam gerek 

9 Cevaplar

+2 oy
(196 puan) tarafından

Çok sancın varsa bi acile git istersen ama enfeksiyon da olabilir

(269 puan) tarafından

Evet var canım ya gaz sancısı olabilir mi diye de düşündüm 

(196 puan) tarafından

Evet oda olabilir

-Reklam-
+2 oy
(1,091 puan) tarafından

Gaz da olabilir enfeksiyon da ama artarsa git mutlaka

(1,091 puan) tarafından

Hayır nişan ve su herkeste gelmez ayrıca nişan gelse bile doğum başlaması 1 ayda sürebilir 2 günde Sürebilir

(269 puan) tarafından

Anladım önce s aglık ocagına gideyim orası yönlendirsin hastaneye daha hızlı olur belki

(1,091 puan) tarafından

Evet olabilir iyi fikir 

(269 puan) tarafından

Aynen cnm biraz geçti sanki rezene içmiştim belki de gaz sancısıydı ama yine gidicem baksınlar

(490 puan) tarafından

Sağlık ocağı anlamaz ki direkt acile git

+2 oy
(767 puan) tarafından

Korkutmak istemem ama benimde sancım vardı ama düzensiz sonra kanamam olunca doktora gittim dedi doğum başlamış ebe dedim kanama olmasa gelmezdimn dedi evde doğum olurdu o zaman sen git acile haftan küçük ilaç iğne ile durdurabilirler

(269 puan) tarafından

Benim kanamam yok da sancı düzenli gelip gidiyor ilişkiden kaynaklı olabilir mi bilemiyorum ki

(767 puan) tarafından

Benim düzensiz sancı olmasına rağmen doğum sancısıymış inş sıkıntı olmaz 

(269 puan) tarafından

İnşallah cnm

(490 puan) tarafından

İlla kanama şu bu olacak diye bir şey yok ben kaç saat doğum sancısı çektim ne kan gördüm ne su hiçbir şey görmedim her doğum aynı değil 

+1 oy
(2,943 puan) tarafından

Bacim her kes doktora git yazmis sen illa kanamam yok nisanim gelmedi agri kesici icsem gecer mi demissin 

Seni korkutmak istemem ama daha gecen burda biri ihmal yuzunden 9 aylik bebegi karninda öldu her kes hastaneye git yazdi bi turlu gitmedi

Duzenli sancim kasilmam var diyorsun dogum baslamis ola bilir ki baslamadiysa bile zaten ileri hafta hamileler kontrole sık gitmeli nasil evde dura biliyorsun aklim almiyo 

(269 puan) tarafından

Evet haklısın gidicem zaten 

(679 puan) tarafından

Canım o bahsettiğin post duruyor mu . Bir iki kişi daha bahsetmiş konuyu bilmiyorum ama bebek vefat etmiş anladığım kadarıyla. Çok merak ettim bende şu an 34 haftalığım.

(767 puan) tarafından

38 yada 39 galiba bebeği hissetmiyorum 2 gündür yazdı köyde falandı ihmal edildi gitmedi sonra gitti bebek kordon dolanması sonucu vefat etmiş herkes hemen git dedi gitmedi sen korkma hayırlısıyla kucağına al inşaallah 

(269 puan) tarafından

İnşallah Rabbim korusun cocuklarımızı

+1 oy
(21,578 puan) tarafından

Bence bi acile git canım bakılsın

(269 puan) tarafından

Gidicem cnm saol

+1 oy
(1,581 puan) tarafından

İlişkide dogumu tetikliyor bilgine

0 oy
(490 puan) tarafından

Bir git acile baksınlar 

0 oy
(8,497 puan) tarafından

Yani hamilelikte ilişkiyi doğru bulmuyorum. Doktorlar bir sakınca yok dese bile risk her zaman oluyor en güzeli hamilelik boyunca ilişki olmaması. 2. Hamileligim ilişki yok bizde bu yüzden doğru bilgi veremiyorum ama düzenli bir sancı varsa doktora gitmek en güzeli 

0 oy
(5,296 puan) tarafından

Sancı varsa mutlaka doktora git . Bebek hareketleri normal olabilir ama.bi git acile . İlla nişan yada su gelecek diye bı şey yok . Belkj acilma oluyor kimisi anlamazmis mesela açılma olduğunu benim de öyleydi sancım vardı ama düzensizdi 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
2 cevap 211 göst.
+2 oy
5 cevap 152 göst.
+1 oy
2 cevap 72 göst.
24 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Gnnc (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,119 soru