+1 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

Var mı şuan bu durumda olan ? 

Erken yaşta evlendiğim için hukuk hayallerimden vazgeçmiştim ama şimdi yeniden o kor alevlendi bebeğin olduğu için hukuk okumam mümkün değil ama AÖF( uzaktan eğitim) ile 2 yıllık adalet okumak istiyorum.

Eşim ve babam destekçi bana ancak bebek varken ikisini aynı anda yürütmek nasıl olacak bazen stresleniyorum benzed durumda olup tavsiye verecek olan varsa açığım herkesin gönlünce olsun herşey. Umarım hayallerime kavuşurum. 🙌

4 Cevaplar

+1 oy
(1,418 puan) tarafından

Adalet okuyup ne yapazaksın canım , onun önünü hukuk için kapattılar bilgin var mı? 

Adalet okursan en fazla katiplik için mübaşirluk için başvurabilirsin..

Ama insan anne olunca asıl daha çok asılıyor sınavlara, atamalara, yolun açık olsun yeter ki istikrarlı ve kararlı ol

(2,054 puan) tarafından

Nasıl kapattılar ne yaptılar bilmediğimden soruyorum 

(1,418 puan) tarafından

Senin adalet okuma sebebin nedir?

Eskiden adalet okuyup bitirenler DGS sınavına girip yük ek puan alıp hukuk 3. Sınıftan başlayabiliyorlardı , onun önünü kapattılar. Ama Adalet bölümü hala var...

Yani ön lbinas olarak ataması çok çok zor. 2 yıl boyuna okuma diyorum amacın ne onu belirli canım 

(2,054 puan) tarafından

Ben post sahibi değilim 😅 teşekkür ederim 

(105 puan) tarafından

Bende katiplik yada mübaşirlik için istiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(2,054 puan) tarafından

Bende çok hukuk okumak istemiştim . Böyle hala adliyeye gittiğim zaman ağlarım içime içime gözlerim dolar hakimlere savcılara her ne kadar günümüzde bazı durumlar yaşansa da ayrı bir hayranlığım vardır . Ama gel gelelim iyi ki okumadım dedim maalesef bu düzen bana bunu dedirtiyor yani demem o ki insani duygularını gerçekten bastırabileceksen eğer her zaman her yol vardır yani bebekle insanlar neler yapıyorlar yaparsın sana destek olan insanlar varsa ama adalet okuyunca hukuğa geçmen zor 

(105 puan) tarafından

Katiplik yada mübaşirlik için istiyorum bu saatten sonra hukuk zor olur ama en azından adluye ortamında çalışıp o uktemi bir nebze olsun dindirmek evime ekmek getirmek isterim

+1 oy
(918 puan) tarafından

Kaynım 2 yıllık adalet okudu kpss 85 almasına rağmen mülakat da eklediler katiplik için o kadar emek verdi klavye çalıştı ama olmadı 

(918 puan) tarafından

Ben bebeklerim ile 2 tane 2 ayrı açıköğretim fakültesi okudum has sorsan bir şey oldum mu yok ama mezun oldum çocuk ile zor değil ayağımda sallarken bile kitap elimdeydi çoğunu hep son gece çalışıp geçtim ünv sınavına gir bence sağlık bölümleri bak ama Atatürk üniversitesi oku onda soruları çoğu veriliyor zaten 

(105 puan) tarafından

Kötü olmuş bazı yerlerde çok torpil dönüyor maalesef ama en azından bir diploması olmuş ben eğer okumazsam çalışmam da şu durumda küçük olduğu için bebek ama en azından açıköğretim ile okursam bebek toparlasıya kadar diplomam olur şansımı denerim katiplik yada mübaşirlik konusunda 

(918 puan) tarafından

Oku yaparsın zor değil son gece çalış yeter ama Atatürk üniversitesi oku diğerleri çok zor

+1 oy
(786 puan) tarafından

Açıktan adalet kaldırıldı.kaldırılmadıysada eski mezunlar dışındakileri hukuka gecişi engellendi..

Açıktan baska bir bölüm okuyup 2 yıllık.kpss ile sandınız deneyebilirsiniz.

Azim önemli anne olmak engel degil.

Özel sektör sorunlu es vs herseye rağmen 30 yasında atandım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 171 göst.
+1 oy
7 cevap 211 göst.
0 oy
7 cevap 264 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 682 göst.