0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından

Sağ göğüsümde sütüm var ama sol göğüste emzirmeden önce de sonrada 30 ml sùt çıkıyor bunu nasıl çoğalta bilirim

2 Cevaplar

0 oy
(3,145 puan) tarafından

Varsa caresi banada desinler benimde aynı 30 40 cc anca çıkarıyorum sağdan 90 falan çıkıyor bebeğime yetiyor qma fazlası yok

(348 puan) tarafından

Valla benim de ya bebeğim 4 ayli emmiyir sol gogüsümü onun için satıyorum ama sadce 30 CC çıkiyor 

(3,145 puan) tarafından

Ayni aynı be ne yapsamta cogaltamadim o memeyi neyse bu kadar geliyor diye şükür ediyorum artkk

-Reklam-
0 oy
(1,741 puan) tarafından

Sağı eğer emziriyorsan bebek güzel bosaltiyodur oyuzden uyarı güzel oldumu süt fazla geliyor yoksa iki göğüste aynı yani.ben ilk oğlumda kolaya geliyodu hep sağı veriyodum solu az verdim diye çok çok azalmıştı. Şimdi bı o bı o sırayla veriyorum ama hiç azalma olmadı 

(348 puan) tarafından

Evet benim de sağ kolay geldiği için hep sağı soldan daha çok verdim sağ var ama sol yok emmiyorda 2.3 defa çekiyor gelmeyince ağlıyor bende sağiyorum 30 CC çıkiyor 

(1,741 puan) tarafından

Emmedihi için ucu çıkmamış olabilirmi o yüzdende yorulur bırakın genede pes etmeyin önce onu verin sonra çok ağlarsa sağa geçin 😊

(348 puan) tarafından

Evet sol gogüsümün ucu hiç yok sağın var dediğiniz gibi yapiyirm  her emzirecegim zaman önce sol sonra sağ yapıyorum 

(1,741 puan) tarafından

Eger dene hep çıkmazsa yapacak bişey yok bazıları göğüs uçuk küçük olup cikmayabiliyor ama tek guguste doyar sütüm kaynarsa

(348 puan) tarafından

Çok sükur beslenmeme dikat edersem tabi süt artırıcı baya şeyler içiyorum onların etkisi de oluyor kulanindlca var sütüm ama işte sol da olsa iyiydi de o yok 

Çünkü bebek büyüdükce tek gôğüşle doyacagını sanmıyorum. 

En azından ek gıdaya başlıyana kadar doysun da 

(1,741 puan) tarafından

Aynen 5 aydan sonra az az başlarsın kafanada takma sitreste etkiler 🤗

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
23 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asenat (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bulut.xx (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,817 soru

24,077,664 cevap

331,032 kullanıcı

...