Kızlaaar dertleşme postu olsun..
İçimde kocaman bir boşluk var. Yaşadığım evlilik ve sonrasında 2 cocukla yaşadığım sıkıntılı boşanma süreciii.. Nerden başlayım bilmiyorum maddiyat olarak zaten çok sıkıntı yaşıyorum.. Kızlar benim eşimin maddi durumu gerçekten çok iyiydi ama evliliğimiz tam bir işkenceydi küfür hakaret kücük görme baskı cimrilik ne ararsanız vardı.. Bende dayanamadım kücük kızım 10günlükken babamlara gittim boşanma davası actım aslında dava açarken gözünü korkutmak istedim evet çok geçimsiz bir insan ama dedim belki bu şekilde düzelir ama o daha beter oldu.. 3yıldır boşanma davamız sürüyor eşim şuan ceza evinde.. Kızlar ailesi eşimin bütün mal varlığına çökmüş durumda daha doğrusu büyük abisi.. 3oglu var geçen durum atmışlar tarla bizim, traktör bizim 3 römork bizim garaj bizim. Bizim diyorum cünkü benim iki evladım var. Sanki benim evladım yokmuş gibi sanki kendi malıymış gibi ekip biçiyorlar aynı kaynım oturduğum evi yakın arkadaşına devretti tapu iptal davası actık. 2 çocukla 3 yıldır canım çıktı tamam ben eşimle ayrıldım ama kızlarımın hakkını yiyorlar bu yetim malı yemek olmuyor mu? Çok üzülüyorum biz bu kadar sıkıntı yaşarken onlar bizim olanla hayatını idame edecekler çocuklarım daha bebe.. 2gün önce kızını evlendirdi içim de öfke var eşim hayırsız çocukların dan haberi yok ailesi mal derdine düşmüş biz sokakta kalsak kimsenin umrunda olmaz ama çocuklarımın hakkını hukukunu yemeyi çok iyi biliyorlar
En mantıklısı bir avukatla konuşup dava açmak bence sonuçta sizin çocuğunuzun hakkı
Niye malların üstüne şer koydurmadin canim
Allah çıkarır onlarddan yanlarına kalmaz eşin diyordur mutlaka şöyle yapın böyle yapın diye
Esin vefatmi etti canim yetim malı demissin 🙄
Cezaevine girmiş
Niye malların üzerine şer kararı koydurmadin o zaman satamazdi da başkasının üzerine devirde edemezdi sende hak talep ederdin
1,493,184 soru
24,397,703 cevap
349,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın