0 oy
197 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (104 puan) tarafından

Açık konuşmak istiyorum birtek sizlerle zaten konuşabilirim değilmi .. Eşimi sevmiyorum yaklaşık 1 yıldır ondan okadar soğudum ki buz gibi görmek sesini duymak istemiyorum 1 hafta iş icin sehir dışına gitti hic asla yerini aramadım yadirgamadim bile evdeykende hep gitse diye bekliyorum işe, kendisi beni bu kadar soğuttu kendinden o beni seviyor biliyorum ama ben onu sevmiyorum suana kadar hic ona bunla alakalı birsey ima etmedim ama bazen yaklaştıkça bana istemediğimi belli ediyorum bir bahane söylüyorum yani bitti resmen onu sevemiyorum artık yokluğu daha iyi 1 tane oğlum var 4 yaşında o olmasa yemin ederim bir dakika durmam bitirirdim bu evliliği  ama çocuğum var bize çok düşkün, bazen kendime sen sadece geçmişe sinirlisin yaptığı şeylere kızıp böyle hissediyorsun diyorum ama yok ben tamamen bitirmişim içimde asla sevemiyorum hayatindan çıkıp gitmek istiyorum ama yapamıyorum böyle ömrümü de sevmediğim biriyle yalandan rol yaparak geçirmekde istemiyorum  adım atmaya cesaretim yok sanırım, ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum cok düşünüyorum düşündüm cikmaz yolda öylece yürüyorum. keşke bunlar hiç yaşanmasaydı keşke ,S E V M I Y O R U M ....hic ama hic birsey hissetmiyorum hasta oluyor umrumda değil ilgilenmek istemiyorum belkide onun bana davranis sekli beni bu hale getirdi aslinda bir kac kez kendisine ima etmeye anlatmaya calistim ama anlamadı sinirlisin ondan böyle düşünüyorsun dedi belkide inanmak istemedi ve hic bir şey yok gibi devam ediyor hayatina ama ben hep bu dusuncelerdeyim ne yapacağımı bilmiyorum..

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Neden bu kadar sogudun.? Bir omur oyle gecmez sevmedigin biriyle zor yani

(104 puan) tarafından

Soğumamin sebebi kendisi, ilgisiz ve alakasız olmasından değer vermemesinden sürekli beni eleştirip her yaptığıma kaynana gibi birsey bulup karışmasından beni bir kere bile özel hissettirememesinden ,az bi sevgisi varsa onuda sanki askerlik arkadaşına gösterir gibi yapmasindan cinsellik desen yat kalk bitti misali ...

-Reklam-
0 oy
(268 puan) tarafından

Seni bu duruma kadar getirecek ne yaptiki bacim. Ondan nefret edecek kadar?

(104 puan) tarafından

Değersiz ilgisiz sevgisi az bisey varsa bile göstermemesi herseyi ama herseyi paraya bağlaması bir kere sadece bir dakika bile kendimi bana özel hissettirememesi bir tane çöp bile almamasi hanzo gibi yaşaması bıktırdı kavgalar da cabası tabi ..daha neler neler yani

(268 puan) tarafından

Peki ona bunlari hic dile getrdinizmi 

(104 puan) tarafından

Coooook getirdim konuştum defalarca bak yapma etme biraz kendini değiştir sonu kötü olacak yazık etme diye yok yok kılını bile kipirdatmadi umursamadi duymadi asla 2 seneye yakındır cok konuştum ama elde var 0

(268 puan) tarafından

Rabbim sabir versin insalllah canim🤲

0 oy
(129 puan) tarafından

Evliliğin temelinde sevgi saygı güven olduğunu düşünürdüm eskiden şimdi ise evlilik sabır ve merhametten bisey değil insanız bazen ofkeleniyoruz bazen kızıyor ve soğuyorum eşinden biraz uzaklaş kafanı dağıt düşünme 

0 oy
(373 puan) tarafından

Senin için çok üzüldüm canım:(Sevmedigim insanların yanında 1 sn bile duramam ama sen birde evliyim diyorsun.Sinirli oldugun icin yazdigini dusunmuorm sanki bitmiş gibi.Ama biz kadinlar biraz jestlerden duygularimiz ani degisiyor acaba sana ilgili davransa geri için kaynamaz mı?Bunu bir düşün.Yada onu gördüğünde gercektenmi heyecan hissetmiosun?Yoksa gecmis seni geriye mi cekiyor?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
6 cevap 130 göst.
0 oy
6 cevap 281 göst.

Kategoriler

1,465,423 soru

24,016,597 cevap