+2 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından

Kızlar sigara içtikten sonra beyninde karıncalanma oluyor hafif başım dönüyo midem bulanıyo 5 dkka içinde geçiyo ama ne zaman içsem böyle oluyorum çok fazla da içmiyorum günde 3 tane neden böyle oluyo herkeste mi böyle 

11 Cevaplar

+1 oy
(4,306 puan) tarafından

Vücudun bırakmanı istiyor bence:)) şaka yapıyorum tabi ki bilgim yok canım kullanmadım hiç 

(40 puan) tarafından

Aslında doğru söylüyosunuz araştırdım biraz da dediğiniz gibi vücut istemiyor bence 

(4,306 puan) tarafından

Yani vücut tepki veriyor belli ki canım

-Reklam-
0 oy
(276 puan) tarafından

Kac yildir iciyorsunuz acaba

(40 puan) tarafından

Yani bir kaç yıl önce içiyodum şu 3-4 aydır tekrar başladım 

(276 puan) tarafından

Peki yenimi oldu yoksa ictiginden beri mi boyle

(40 puan) tarafından

Yani bir kaç yıl önce içtigimde böyle olmuyodum hatta o zamanlar daha çok içiyodum asla böyle bişey olmuyodu

(276 puan) tarafından

Mesela ben ilk basladigim zaman icime cekerken  oyle oluyordu sonra zamanla gecti ve 13 yildir malesef  kullaniyorum

(40 puan) tarafından

Ewt bende içime çekiyorum bide bir iki saniye arayla tekrar çekiyorum çok hızlı içtiğim içinde olabilir mi

(276 puan) tarafından

Olabilir canim ama siz yinede birakabilorsaniz birakin  derim

(9,080 puan) tarafından

kafa yapio iste nikotin.:) ramazanda esimde iftar sinrasi ilk sigarasini icince eli ayagi bisalir leyla gibi gevsemis rahatlamis olui. ben o hissi cok severim  sigara kullanmiyorum . anca bana lunaparkda falan dehset adrenalinli biseye binersem oluo o kafa karincalanma leyla olma durumu😂 ben o hisse bayiliyirum  . gercekden bayiliyirum adrenalinden birden ates basio kafa karincalanio hoopp saniyelik bayginlik kendinden gecme gibi bir durum oluo bir iki saniyeligine hayat duruo resmen zevkden  muthis his o. sigara icenlerdede u.yustrcu tarzi leyla olma durumu nikotin yapio

0 oy
(1,641 puan) tarafından

Bence ben seni bırakmadan sen beni bırak demek istiyor vücudun sana canım :) 

Bende kullanıyorum maalesef ama bu durum olmuyor önceden çok kullanıyordum şu an günlük 2.3 tane anca canım daha fazla içmek istiyor ama kendimi durduruyorum bir sene önce günlük paket bitiriyordu mesela bir senedir azaltma kararı sonrasında bırakma kararı aldım yavaş yavaş azaltıp bırakacağım inşallah günlük 2.3 taneden sonra günlük 1.2 ye düşürüp sonrasında 1 e düşürüp ardından sıfıra inmeyi düşünüyorum şu an başarılı gidiyor eskisi kadar sigarayı aramıyorum :)bence sende bırak 

0 oy
(271 puan) tarafından

Bende aynı şeyi yaşıyorum önceden çok içerdim böyle bişey olmaz dı ama hamilelikte çok azaltım günde 1 2 ye düşürdüm şimdi canım istiyo içiyorum midem bulanıyo başım dönüyo sanki beynim karınçalanıyo gibi hissediyorum 5 dk falan sürüyo benimde ama içmesemde çok sılıştırıyo nedenini bende merak ediyorum

0 oy
(1,064 puan) tarafından

Bende senin dediğin gibi oluyorum kendimden geçiyor gibiyim bi beş on dakika sonra kendime gelebiliyorum ama neden olduğunu bende bilmiyorum 

(40 puan) tarafından

tehlikeli bişey olmasında ben sadece bende oluyor ssaniyodum eşim de içiyor o daha fazla içiyor ama hiç böyle bişey olmuyor diyor bende böyle olunca korktun kuzenimin de beyninde baloncuk çıktı vefatı etti o yüzden bende de bir korku oldu hafif bir ağrı bişey hissedim korkuyorum hemen

0 oy
(1,827 puan) tarafından

Yorumda gördüm bırakıp tekrar yeni içmeye başladığın için oluyor bende ilk içtiğim zamanlar öyle oluyordu 

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Gün içinde 3 tane içtiğin için ağır geliyo olabilir iftar sonrasında içilen gibi düşün 

Aç karnına iciyosan olabilir 

Hızlı iciyosan olabilir 

Sıcak hava da içiyorsan olabilir ....

0 oy
(391 puan) tarafından

Az ictigin icin.Yani azaltmissin icince vucut tepki verio.Benim gibi 10 tane ic biseyin kalmaz;)

(40 puan) tarafından

Artık öyle yaparım 😂 😂 😂 😂 

0 oy
(40 puan) tarafından

Nöroloji doktoruna sordum MR çekilmesi lazım dedi korktum açıkçası valla bı gidicem inşallah bişey yoktur 

0 oy
(1,625 puan) tarafından

İçme o zmn krdsm

0 oy
(255 puan) tarafından

Hızlı içiyor olabilir misin bir de az içiyorsun uzun süre giriyor araya.  Nasıl ki iftarda sigara içince baş dönmesi karıncalanma oluyorsa uzun süre aradan sonra muhtemelen bu yüzden 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
8 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 355 göst.
18 Mart 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümran❤efe❤sadık (1,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,471,842 soru

24,103,808 cevap

332,586 kullanıcı

...