Kızlar hamilelikte her gün sade maden suyu içilir mi bebeğe kilo aldırır mı ve zararları var mı
Ne zarari.olcsk seni için magnezyum yani bebeğe birsey yapmıyor
Teşekkür ederim
kiz maden suyunun icindeki asitin bebegi eritecegini zannedenler bile var 😂😂😂 heleki mazallah limonlu sidsysa asit orani ikiye katlanio diye dusunuyirlar sanirim 😬 ama tabiki bole bisey olmaz
Aşırıya kaçmadan günde 1-2 içebilirsin kilo olayına çok takılma sağlıklı olsun önemli olan o aşırı kiloda zarar sonuçta sağlıklı beslenirsen ideal kiloya ulaşır Allah'ın izniyle
Yok bende içiyordum magnezyum oluyor hatta doktorum da iç diyordu
Bebege kilo aldırmaz magnezyum eksikligini giderir
Yalnız doktorum bana iki günde bir icebilirsin demisti
Çok faydalı 2-3 tane içiyordum boyunu uzatıyor .54 cm dogdu
Günde 2-3 tane fazla. Boya da etkisi yok, denk gelmiş size. Yanlış bilgi vermeyin lütfen, hiçbir doktor günde 2-3 şişe maden suyu için bebeğiniz uzun olur demez.
Boya gerçekten etkisi var.bn beypazarı sade içiyordum.ister inan ister inanmayın.38 artı 0 da 54 cm dogdu sezaryen.yoksa daha da uzun olurdu bekleseydik .
Arkadaşım maden suyu mu uzattı bebeğin boyunu genetiğin etkisi olamaz mı ya şöyle yalan yanlış bilgi vermeyin. Oğlum da 54 cm doğdu ama hiç de günde 2 şişe maden suyu içmedim.
Bu nasıl bi muhalefet. 2 soda uzmanlar da öneriyor ztn.
Neden muhalefet olsun Allah Allah 😄 Bilgi yanlış. İki şişe maden suyu da fazla. Hangi uzman diyorsa boy uzatır diye ben de dinlemek istiyorum.
Günde 1 şişe içilebilir. Ama sade maden suyu olmalı. Bebeğin kilosuna da boyuna da etkisi yok, anne için faydalı.
Alırken içeriğini mutlaka karşılaştır, bazılarının tuz oranı yüksek Ca ve Mg düşük oluyor. Onları içme.
Hergun iki tane ictim ben hic vitamin kullanmadim
Ben kızılayın sade magnezyumlu olanından içtim hiç bir zararı yok canım
Ben kızılayın sade magnezyumlu olanından içtim hiç bir zararı yok canım doktorum tavsiye etmişti
Aksine magnezyum açısından faydalı Dr bir tane iç demişti bana ama el ayak şişmesi yapabiliyor ona dikkat et
1,474,295 soru
24,137,159 cevap
334,351 kullanıcı