+3 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar hamilelikte her gün sade maden suyu içilir mi bebeğe kilo aldırır mı ve zararları var mı 

10 Cevaplar

+2 oy
(3,777 puan) tarafından

Ne zarari.olcsk seni  için magnezyum yani bebeğe birsey yapmıyor 

tarafından

Teşekkür ederim 

(9,080 puan) tarafından

kiz maden suyunun icindeki asitin bebegi eritecegini zannedenler bile var 😂😂😂 heleki mazallah limonlu sidsysa asit orani ikiye katlanio diye dusunuyirlar sanirim 😬 ama tabiki bole bisey olmaz

-Reklam-
+2 oy
(516 puan) tarafından

Aşırıya kaçmadan günde 1-2 içebilirsin kilo olayına çok takılma sağlıklı olsun önemli olan o aşırı kiloda zarar sonuçta sağlıklı beslenirsen ideal kiloya ulaşır Allah'ın izniyle

+2 oy
(3,543 puan) tarafından

Yok bende içiyordum magnezyum oluyor hatta doktorum da iç diyordu

+2 oy
(5,518 puan) tarafından

Bebege kilo aldırmaz magnezyum eksikligini giderir 

Yalnız doktorum bana iki günde bir icebilirsin demisti

+2 oy
(786 puan) tarafından

Çok faydalı 2-3 tane içiyordum boyunu uzatıyor .54 cm dogdu

(5,949 puan) tarafından

Günde 2-3 tane fazla. Boya da etkisi yok, denk gelmiş size. Yanlış bilgi vermeyin lütfen, hiçbir doktor günde 2-3 şişe maden suyu için bebeğiniz uzun olur demez. 

(786 puan) tarafından

Boya gerçekten etkisi var.bn beypazarı sade içiyordum.ister inan ister inanmayın.38 artı 0 da 54 cm dogdu sezaryen.yoksa daha da uzun olurdu bekleseydik .

(5,949 puan) tarafından

Arkadaşım maden suyu mu uzattı bebeğin boyunu genetiğin etkisi olamaz mı ya şöyle yalan yanlış bilgi vermeyin. Oğlum da 54 cm doğdu ama hiç de günde 2 şişe maden suyu içmedim. 

(786 puan) tarafından

Bu nasıl bi muhalefet. 2 soda uzmanlar da öneriyor ztn.

(5,949 puan) tarafından

Neden muhalefet olsun Allah Allah 😄 Bilgi yanlış. İki şişe maden suyu da fazla. Hangi uzman diyorsa boy uzatır diye ben de dinlemek istiyorum. 

+2 oy
(5,949 puan) tarafından

Günde 1 şişe içilebilir. Ama sade maden suyu olmalı. Bebeğin kilosuna da boyuna da etkisi yok, anne için faydalı.

Alırken içeriğini mutlaka karşılaştır, bazılarının tuz oranı yüksek Ca ve Mg düşük oluyor. Onları içme.

+2 oy
(1,062 puan) tarafından

Hergun iki tane ictim ben hic vitamin kullanmadim 

+1 oy
(298 puan) tarafından

Ben kızılayın sade magnezyumlu olanından içtim hiç bir zararı yok canım

+1 oy
(298 puan) tarafından

Ben kızılayın sade magnezyumlu olanından içtim hiç bir zararı yok canım doktorum tavsiye etmişti

+1 oy
(9,940 puan) tarafından

Aksine magnezyum açısından faydalı Dr bir tane iç demişti bana ama el ayak şişmesi yapabiliyor ona dikkat et 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
0 oy
4 cevap 201 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,281 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 188 göst.
0 oy
29 cevap 1,378 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,159 cevap

334,351 kullanıcı

...