+1 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından

Kızlar merhaba bebeğim üç aylık elinden ne çekiyorum bir ben bir Allah bilir kolik bir bebek asla ama asla yerde durmaz sürekli emmek istiyor çok huysuz asla mutlu bir bebek değil 17 gün sonra 4 aylık olacak inşallah sorum şu sizinde bebekleriniz böyle mi asla uykuları yok ne gece ne gündüz hiç uyumuyor yedi yirmi dört saat uyanık ve ben artık bıkmışm sizinkiler böyleyse nasıl düzeldi kaç aylıkken geçti gazı var ama bazen anlıyorum gazı yok ama gene de huysuz ve mutsuz öyle olunca da bende de artık ne sabır ne güç kalmış 

5 Cevaplar

0 oy
(164 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kızlar lütfen cvp verin

-Reklam-
+1 oy
(14,927 puan) tarafından

Kızım da aynıydı. Ne zaman gündüz uykusunu bıraktık o zaman gece aralıksız uyumaya başladık 2 yaşını gecmisti tabi. Şuan 3 yaş gene bozuldu uykusu gündüz uyumaya başladı gece de çok geç yatıyor. Huysuz, sinirli bi kızım var ve bende çok.yiprandim 

(164 puan) tarafından

Allah yar ve yardımcımız olsun gerçekten çok zor

(14,927 puan) tarafından

Amin canım maalesef zor hele.tek başına isen daha zor

(164 puan) tarafından

Tek başıma değilim ailem yanımda ama genede çok zor 

(14,927 puan) tarafından

4. Ay atağından sonra bi nebze düzeliyor ama ohh demek için çok erken canım 

(164 puan) tarafından

İnşallah düzelir 

0 oy
(26,578 puan) tarafından

Aynılarını birebir yaşadım 5.aya kadar sürdü tam rahatlamış diye düşünürken huysuzluk ve gaz sorunu 8 ay'a kadar devam etti aynı seninki gibi gece gündüz çok az uyuyordu çok zorlanıyodum bazen sabrım kalmıyordu yoruluyordum 9 aydan sonra biraz rahatlamaya başladı şuan 13 aylık bir sorunu yok ama arada bir uyumama huyu devam ediyor tabi sık olmasa da dişten dolayı uyku sorunları yaşıyor 

(26,578 puan) tarafından

Yaa o zaman baya zorlanırsın ben eşimle dönüşümlü bakıyordum o dönemde bazen ben uyuyordum o bakıyordu ara sıra da annem gelirdi o bakardı annemi de çok sever duruyordu onunla 

(164 puan) tarafından
+1

Hayır benimki memede durur başka türlü durmuyor çok mutsuz bir bebek gerçekten 

(26,578 puan) tarafından

Emzik kullandın mı hiç ben o sorunu o şekilde çözmüştüm ama bir de mama destekli besleniyordu benimki 

(164 puan) tarafından
+1

Mamada veriyorum emzikte tutuyor ama yok gene uyku nedir bilmiyor bende anlamış değilim 

(26,578 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun yaa ama geçecektir ilerleyen aylarda bu kadar olmaz merak etme 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

İlk üç ay sonrası güzel, yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin annesi artık yenidoğanlıktan çıkıyor tatlış tatlış mutlu bir bebiş olacak daha gözleri bile yeni görecek dünyayı seni gördükçe gülecek 

(164 puan) tarafından

Ayy inşallah canm inşallah yaa hiç geçmeyecek gibi geliyor bana

0 oy
(4,324 puan) tarafından

Modunu düşürür müyüm yükseltir miyim bilmiyorum ama 14 ay ben uykuya hasret kaldım :) gündüz yarım saat uyur 2 3 saat uyanık kalırdı gece ise hiç uyumazdi aklıma geldikçe inan kalbim sızlıyor hâlâ nasıl gecirmisim o günleri diye, ne zamanki sütten kestim Rabbim bize  uyku nimetini geri verdi 😅

(164 puan) tarafından

Ayy bozdun tabikide morali mi inşallah bende öyle olmaz ya oğlumda böyleydi 9 10 aylıkken düzeldi yavaş yavaş inşallah kızımda öyle olacak

(4,324 puan) tarafından

İnşallah canım daha erken düzelir hatta 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 517 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy