0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (1,548 puan) tarafından

Merhaba kızlar 23+4 haftalık hamileyim dün gece ilişki olmuştu sabaha iç çamaşırimda kahverengi leke gördüm acaba giyerken vardı ben mi görmedim dedim pek ciddiye almadım eski geçmeyen bir leke sandım. Öğlen lavaboya girdiğimde yine vardı leke ara ara da geliyordu. Doktora gittim kanama alanı yok ama bebeğin eşi asagidaydi doktor yukarı çıkmış demişti ama tam çıkmamış sanırım. Bebeğin hareketleri iyi çok şükür. Ara ara leke devam ediyor şimdi. DUPHASTON diye ilaç yazdı. İlkinde 4, tane iç sonrakilerde 8 saatte 1 al dedi. İlişki yasak, fazla hareket yok ağır kaldırmak yok sadece dinlen dedi ama ben çalışıyorum. Masa başı iş ama sorun olmaz inşallah. İlerleyen haftalarda risk kalkar mı acaba ortadan yoksa doğuma kadar böyle mi olacak acaba?

2 Cevaplar

0 oy
(3,417 puan) tarafından

İlişkiden kaynaklıdır canim

(1,548 puan) tarafından

Büyük ihtimalle öyle ama önemli değildir demi şimdilik? Bidaha da yasaklandı zaten😂😂

-Reklam-
0 oy
(1,659 puan) tarafından

Bebeğin eşinin aşağıda olması durumunda ilişki yasaklanır Progestan başlatılır bende vardı 30.hafta da yukarı çıktı plesanta previa değilse yukarı çıkabildiğini söylemişti doktorum bana eşim aşağıda olması durumunda yatak istihareti veriliyor bana verilmemişti sezeryan ihtimali çoğalıyor bir şey olmuyor plesanta previa değilsen

(1,548 puan) tarafından

Previa nedir ? Normalde plasenta rahim ağzını kapatıyordu şimdi ağzını açmış ama aşağıdaymis yine de 

(1,659 puan) tarafından

Rahim ağzını kapatması doğumda fazla kan kaybına sebep oluyor sizinki yukarı çıkmışsa bir sorun teşkil etmiyor zaten aşağıda olanlar için Progestan verip yatak istihareti verip önüne geçiyorlar en fazla sezeryan olma ihtimalini yükseltiyor 

(1,548 puan) tarafından

Evet şimdi DUPHASTON da progestanmis sıkıntı olmaz inşallah kullanmaya başladım bakalım 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
+2 oy
2 cevap 75 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (191 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 94 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde sibel216 (39 puan) tarafından soruldu