Yeni doğum yaptım bebeğim 17 günlük şuan annemde kalıyorum geceleri bebek için kardeşlerim beni uyandırıyor kendim uyanamıyorum eve gittiğimde ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum sizde böyle şeyler oldu mu
Şimdi seni uyandıran var diye böylesin ama tek kalınca merak etme uyanirsin o sorumluluk o korku annelik duygusu uyandırıyor tabi yine dikkat edersin alışırsın ya korkma
Annemeler diyor korku ile uyu ama yine duymuyorum sesini umarım yanımda birilerinin varlığına güvendiğimdendir
Bizim arkadaşta öyleydi ama alıştı bide eşin de yanında değil mi
Eşim yanımda normalde onun uykusu ağır benimki öyle değildi yeni böyle oldu bende ondan korkuyorum
Uykun çok mu ağır
Öncede böyle değildi sanki şimdi çok ağırlaşmış yaklaşık 25 gün kadar hastahanede kaldım oranın yorgunluğu mu hala bilemedim
Aaa çok geçmiş olsun canım, bence şimdi etrafında birileri var daha rahat uykuya geçiyorsundur ama eve geçince rahatlıkla alışırsın canım hatta bazen kalkar nefes alıyor mu acaba dersin :)
Sağol Allah razı olsun inşallah hemen uyanırım ya
Uyanirsin canım yani o sağdan sola dönse hissedersin diye düşünüyorum 😀
Hiç olmadı çünkü kimse yoktu yanımda ve uyanmak zorunda olduğumu biliyordum bebegim ağlamadan daha hareket ettiğinde tık diye uyaniyordum.
aynen benegin mikirdama ih ih sesine bile uyanip dayiyordum mememi .ki aman aglayipda uykusunu acmasin tekrar uyutmakla cebellesmim diye
Aynen öyle aman uyanır da geri damalaz diye aklim çıkıyordu 🥲
bebek dunyayi yikar birak seni uyandirmayi o isini halleder merak etme sen . suan o surekli uyku modunda 1 aydan sonra gör onu 😂
Zaten sarılığı var baya uyuyor galiba bir uyansa pir uyanır herkes öyle diyor 😂😂
aynen. ben ilk cckta saniyordum ki saat kuracam alarm calacak bebegi emzircem 😂😂 bebek saatten alarmdan daha dakik zaten saat bile bukadar duzenlu kurulmus bir sekilde uyandiramaz anneyi bebek uyandirir her turlu
İnşallah öyle olur kendisi uyandırır
onlar yardımcı olduğu için rahatsın. evde tek başına kalımca emin ol kendiliğinden kalkacaksın. ben saat kurmuştum ama saat çalmadan bile kalkıyordum. hiç endişe etme
İnşallah öyle olur şimdiden onun stresi var ya uyanamazsam diye
uyanırsın uyanırsın, annelik böyle bir şey 🤗
Suan ailende olmanin rahatligi var cunku benimde kayinvalidem 40 gun yanimdaydi o gidince oglumun nefes alisverisinden anliyordum uyanicagini ki ben asiri uyku severim 12 saat 16 saat uyudugumu bilirim onceleri o derece
Bende inşallah öyledir diyorum onların yanımda olmalarının rahatlığıdır
Hiç dert etme evine gidince bu korku seni uyandırır ☺️ ihh seside bile uysnacaksin
Bende öyleydim
İnşallah temennim o yönde
Evet ilk başlarda zor oluyor kalkmak ama ama eşim mamasını falan hazırlar verirdi bazen o kalkardı bazen ben emzirseydim mecbur kalakacaktim ben bazen sesi de duymazdim o kadar ağır uyurdum eşin yanında yatsın uynadirsin
Olurda eğer uyanamazsam eşim devreye girer mecbur
Uykum ağır olmasına rağmen çıt sesine uyanırdım valla insan korkuyla uyuduğu için kalkıyor hemen
Annemeler diyor korku ile uyu ama kaç gündür hiç kendim uyanamıyorum kardeşim uyandırıyor
Ben alıştım suan uyumak istesem de uyuyamiyorum
Büyük ihtimal bunyem çok iyi alıştı uykusuzluğa
Umarım benim bünyemde alışır çünkü zaten baya uykusuz olucam bünyem alışsın enazından
Allah allah aslinda cocuk ih demeden senin uyanman lazim yenisin ya tedirgin olman lazimdi acaba kardesime guvendigin icin mi oyle oluyo ki
Normalde bekarken kuzenim yanımda kalıyordu küçük en ufak sese uyanıyordum ama bunda uykum ağırlaşmış inşallah kardeşime güvendiğimdendir eve gidince böyle olmam
Oyledir ya alisirsin tedirgin uyursan uyanirsin bence
İnşallah inşallah
1,468,971 soru
24,066,261 cevap
330,384 kullanıcı