+3 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından

Yeni doğum yaptım bebeğim 17 günlük şuan annemde kalıyorum geceleri bebek için kardeşlerim beni uyandırıyor kendim uyanamıyorum eve gittiğimde ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum sizde böyle şeyler oldu mu

11 Cevaplar

+6 oy
(3,454 puan) tarafından

Şimdi seni uyandıran var diye böylesin ama tek kalınca merak etme uyanirsin o sorumluluk o korku annelik duygusu uyandırıyor tabi yine dikkat edersin alışırsın ya korkma 

(175 puan) tarafından

Annemeler diyor korku ile uyu ama yine duymuyorum sesini umarım yanımda birilerinin varlığına güvendiğimdendir

(3,454 puan) tarafından

Bizim arkadaşta öyleydi ama alıştı bide eşin de yanında değil mi

(175 puan) tarafından

Eşim yanımda normalde onun uykusu ağır benimki öyle değildi yeni böyle oldu bende ondan korkuyorum 

-Reklam-
+3 oy
(4,218 puan) tarafından

Uykun çok mu ağır 

(175 puan) tarafından

Öncede böyle değildi sanki şimdi çok ağırlaşmış yaklaşık 25 gün kadar hastahanede kaldım oranın yorgunluğu mu hala bilemedim

(4,218 puan) tarafından

Aaa çok geçmiş olsun canım, bence şimdi etrafında birileri var daha rahat uykuya geçiyorsundur ama eve geçince rahatlıkla alışırsın canım hatta bazen kalkar nefes alıyor mu acaba dersin :)

(175 puan) tarafından

Sağol Allah razı olsun inşallah hemen uyanırım ya

(4,218 puan) tarafından

Uyanirsin canım yani o sağdan sola dönse hissedersin diye düşünüyorum 😀

+3 oy
(4,208 puan) tarafından

Hiç olmadı çünkü kimse yoktu yanımda ve uyanmak zorunda olduğumu biliyordum bebegim ağlamadan daha hareket ettiğinde tık diye uyaniyordum. 

(9,081 puan) tarafından

aynen benegin mikirdama ih ih sesine bile uyanip dayiyordum mememi .ki aman aglayipda uykusunu acmasin tekrar uyutmakla cebellesmim diye

(4,208 puan) tarafından

Aynen öyle aman uyanır da geri damalaz diye aklim çıkıyordu 🥲

+3 oy
(9,081 puan) tarafından

bebek dunyayi yikar birak seni uyandirmayi o isini halleder merak etme sen . suan o surekli uyku modunda  1 aydan sonra gör onu 😂

(175 puan) tarafından

Zaten sarılığı var baya uyuyor galiba bir uyansa pir uyanır herkes öyle diyor 😂😂

(9,081 puan) tarafından

aynen. ben ilk cckta saniyordum ki saat kuracam alarm calacak bebegi emzircem 😂😂 bebek saatten alarmdan daha dakik zaten saat bile bukadar duzenlu kurulmus bir sekilde uyandiramaz anneyi bebek uyandirir her turlu

(175 puan) tarafından

İnşallah öyle olur kendisi uyandırır 

+2 oy
(4,362 puan) tarafından

onlar yardımcı olduğu için rahatsın. evde tek başına kalımca emin ol kendiliğinden kalkacaksın. ben saat kurmuştum ama saat çalmadan bile kalkıyordum. hiç endişe etme

(175 puan) tarafından

İnşallah öyle olur şimdiden onun stresi var ya uyanamazsam diye 

(4,362 puan) tarafından

uyanırsın uyanırsın, annelik böyle bir şey 🤗

+2 oy
(6,916 puan) tarafından

Suan ailende olmanin rahatligi var cunku benimde kayinvalidem 40 gun yanimdaydi o gidince oglumun nefes alisverisinden anliyordum uyanicagini ki ben asiri uyku severim 12 saat 16 saat uyudugumu bilirim onceleri o derece

(175 puan) tarafından

Bende inşallah öyledir diyorum onların yanımda olmalarının rahatlığıdır

+1 oy
tarafından

Hiç dert etme evine gidince bu korku seni uyandırır ☺️ ihh seside bile uysnacaksin 

Bende öyleydim 

(175 puan) tarafından

İnşallah temennim o yönde 

0 oy
(5,426 puan) tarafından

Evet ilk başlarda zor oluyor kalkmak ama ama eşim mamasını falan hazırlar verirdi bazen o kalkardı bazen ben emzirseydim mecbur kalakacaktim ben bazen sesi de duymazdim o kadar ağır uyurdum eşin yanında yatsın uynadirsin 

(175 puan) tarafından

Olurda eğer uyanamazsam eşim devreye girer mecbur

0 oy
(9,700 puan) tarafından

Uykum ağır olmasına rağmen çıt sesine uyanırdım valla insan korkuyla uyuduğu için kalkıyor hemen 

(175 puan) tarafından

Annemeler diyor korku ile uyu ama kaç gündür hiç kendim uyanamıyorum kardeşim uyandırıyor 

0 oy
(5,241 puan) tarafından

Ben alıştım suan uyumak istesem de uyuyamiyorum 

Büyük ihtimal bunyem çok iyi alıştı uykusuzluğa 

(175 puan) tarafından

Umarım benim bünyemde alışır çünkü zaten baya uykusuz olucam bünyem alışsın enazından 

0 oy
(4,856 puan) tarafından

Allah allah aslinda cocuk ih demeden senin uyanman lazim yenisin ya tedirgin olman lazimdi acaba kardesime guvendigin icin mi oyle oluyo ki 

(175 puan) tarafından

Normalde bekarken kuzenim yanımda kalıyordu küçük en ufak sese uyanıyordum ama bunda uykum ağırlaşmış inşallah kardeşime güvendiğimdendir eve gidince böyle olmam

(4,856 puan) tarafından

Oyledir ya alisirsin tedirgin uyursan uyanirsin bence 

(175 puan) tarafından

İnşallah inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 119 göst.
19 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bencee (493 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 238 göst.
+3 oy
13 cevap 998 göst.