+3 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,642 puan) tarafından

38+4 haftaligim kına var topuklu gymemde bir sakinca olur mu 

10 Cevaplar

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

giyebiliosan giy nolcak dusmedikden sonra sonucta gunlerce haftalarca giymicen uc bes saat. zaten yorulur cikarirsin yani😬

-Reklam-
+2 oy
(4,259 puan) tarafından

Gorumcemin düğününde 8 aylik hamileydim doktorum ben tavsiye etmem tansiyonun düşer düşersin kalkarsın risk alma demisti ama ben zaten çok alışkın da değildim. eğer siz normalde sorun yasamiyorsaniz aliskinsaniz deneyin ama yanınıza spor ayakkabı ya da babet alin bence 

+2 oy
(5,149 puan) tarafından

kalın topuklu, dengeni bozmayacak bir ayakkabı giyebilirsin 

+2 oy
(7,091 puan) tarafından

Yanina yedek ayakkabi al hamilesin ayaklarin hemen siser rahat edemezsin

+2 oy
(28,716 puan) tarafından

Genel olarak rahat gezebiliyosan giy ben asla giyemem ya spor olacak rahatıma düşkünüm 😁

(1,642 puan) tarafından
+1

Bende spor ama kına da spor olmaz ya

(28,716 puan) tarafından
+1

Ben çok sevdiğimden her yerde giyiyorum ya 🤭

+1 oy
(4,362 puan) tarafından

Valla canım doğum oldu olacak nerdeyse:)  babet tarzı rahat model giyebilirsin dikkat çekmez zaten 

+1 oy
tarafından

Doğuma az kalmış giyme ya Allah korusun dengeni kaybedersin düşersin riske değmez hamilesin babet falan giy

+1 oy
(5,436 puan) tarafından

30 haftalık iken giymiştim kardeşimin düğünde ama öyle stiletto falan değil tabiki rahat içi açık doldu topuk ayakkabıydi

+1 oy
(1,629 puan) tarafından

Elbisen uzunsa yüksek tabanlı terlik giyebilirsin. Bence dış görünüşün güzel olsun diye riske girme

0 oy
(661 puan) tarafından

Bişey diycem 38 haftalıkken hangi Cesaret le düğüne gidiyorsun bacım  dogurmayasin orda bnimde kuzenimin nişanı var Haziran da ama gitmeyi düşünmüyorum korkudan seni tebrik ediyorum 

(1,642 puan) tarafından

Yazdığını görünce gülmem tuttu 🤣 Allah'ta sizi güldürsün korkuyorum valla orada dogururum diye ama hamileyim diye  gündemden geri kalamam tşk ederm tebriklerin icn

(661 puan) tarafından
+1

Sağ salim doğur inşallah canım ❤️ 😀

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
+1 oy
3 cevap 164 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.
+1 oy
3 cevap 141 göst.