+2 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,977 puan) tarafından

image

Kızlar selam yarın tam iki ay olacak doğum yapalı 36+5 te sezaryen oldum gebelik zehirlenmesinden doğumdan sonra ilk iki gün de devam etti yüksek tansiyon iki hafta kullandım tansiyon ilacı daha sonrasında çıkmayınca bırakmamı söyledi doktor ve yine yükselmeye başladı gebelikte bu değer yüksek ama şuan hamile filan olmadığım için normalmi değilmi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz 

2 Cevaplar

+2 oy
(4,420 puan) tarafından

büyük tansiyonun yüksek. 

aslında 2-3 ay devam edebiliyor bu tansiyon yüksekliği ama en kısa sürede bi dahiliyeye git bence. benim bu kadar uzun sürmemişti. gidene kadar her gün sabah akşam dinlenme anında tansiyon ölç ve not et. 

(7,977 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım randevu alayım çok sağol 🙏 

-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından

Gebelik zehirlenmesi sonrası tansiyon hemen düzene girmiyor canım biraz beklemen lazım ama nadir de olsa kalıcı olabilme  ihtimali var zaten bu gebelik zehirlenmesi Ben psikolojimi alt üst etti Daha doğrusu gebelik zehirlenmesi değil tansiyon yükselmeleri ama ilacı sana erken bıraktırmış Doktor Yani iki hafta kullan bırak diye bir şey ben duymadım onu En az 1 ay kullandırtıyorlar diye biliyorum Yani şu anda en ufak bir şey de ben hemen tansiyon aleti elimde Tansiyonumu ölçüyorum o kadar Psikolojimi bozdu ki bu tansiyon muhabbetleri

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 165 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 813 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aysenursvdm (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Amour (1,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.