+3 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (48 puan) tarafından

Kızlar boyum biraz uzun bu aralar stresten dolayı çok zayıfladım kilo almak istiyorum ne yemeli onerirsiniz kilo almak istiyorum hızlı bir şekilde öneriniz varsa bekliyorum 🥰 ben çok hızlı kilo alıp veriyorum

6 Cevaplar

+2 oy
(9,028 puan) tarafından

bana da bu dertten nasip et yuce rabbimmm:)

(48 puan) tarafından

😅😅 boyum 173 kilom 60 ama  fiziğini seviyoru🤗🤗m ama 

(6,540 puan) tarafından

Amin amin kinayayim basima gelsin. Bende kilo vermeye ugrasiyorum iste :(

(48 puan) tarafından

Bence kesin gayet guzle bir fiziğin vardır abartiyon

-Reklam-
+1 oy
(1,369 puan) tarafından

Ne yaparsam yapayım kilo alamayan ben 

(48 puan) tarafından

Bende bı alıyorum bı veriyorum anlamadım 

0 oy
(1,833 puan) tarafından

Bize gel hemen alırsın :)

(48 puan) tarafından

Geliyom 😅 adresi at 

0 oy
(9,853 puan) tarafından

8 kilo vere bilirim canım 

(48 puan) tarafından

Kargola cane 🥰😅

0 oy
(6,436 puan) tarafından

Keşke bende zayıf olsam bir kaç kilo almak istesem ramazan'da üç kilo verdim hepsini iki haftada geri aldım ne bulursam yiyorum saat fark etmiyor keşke biraz iştahım kapansa tatlı şeyler çok kilo yapıyor sabah ekmeğe kaymak reçel çikolata sür akşamda kek pasta ye hemen kilo alırsın 😂😂

(48 puan) tarafından

Hamur işleri çok güzel ya bu hayata en sevdim şey yemek yemek ya bence 😌 şu an bahsetin hamur işinden gidip çörek yiyecem otlu peynirle😋

(6,436 puan) tarafından

Ooo afiyet olsun 😊😊😊😋😋

(48 puan) tarafından

Gel beraber olsun derdim ama🥺 

(6,436 puan) tarafından

Yakın olsak olurdu ben eskişehirdeyim 😊 tşk ederim

(48 puan) tarafından

Aa bende Van 🥰

0 oy
(1,330 puan) tarafından

Canım eğer vitamin değerlerin düşükse ne yapsamda kilo almassin ben öyleydim ne yesem yaramıyordu kan verdim değerlerim hepsi çok düşüktü bence ya sağlık ocağına git hemogran kan ver yada dahiliyeye ben gecen gittim kansiklik varmış yeme içme hiç birşey canım istemiyordu biraz o ilaçları alınca iştahda oluyor kiloda

(48 puan) tarafından

Kız öyle abartı bı zayiflikta değilim sadece bir kaç kilo lazım 😅 normalde herkes fiziğime bayılıyor bi iki kilo falan alsam yiter

tarafından

Anladım canım ne yediğin zmn yarıyor mesela o şekilde yapabilirsin bende almak istiyorum ama iştahsızlık var işte bendede banada üç kilo lazim:)))

(48 puan) tarafından

Düzenli yesem aslında her öğünü güzel yemeliyim genelde çok uzulunce çok yemek yiyorum 😅 bazen keyfim olmuyor hiç yemek yiyesim gelmiyor bende bı dengesizlik var bı dönem kilo alıyorum bı dönem veriyorum bundan dolayı çok çatlaklarimda oluyor

tarafından

Ayy o çatlakları söyleme bendede var hamileliği hiç söylemiyorum zaten canım o zmn bir süre dikkat etmeye çalış inşallah alırsın 

(48 puan) tarafından

İnş cane 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 221 göst.
28 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
24 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 162 göst.

Kategoriler

1,465,863 soru

24,022,164 cevap

328,265 kullanıcı

...