+2 oy
233 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (384 puan) tarafından

Kızlar slm eşim Perşembe sabah kolonoskopiye gircek bugün yeme içmeyi kesti sadece kemik et suyu içti erken degilmj birde kolonoskopiye. Girenler siz neler yediniz 

image

2 Cevaplar

+1 oy
(9,774 puan) tarafından

Eşim ve kayınvalidem geçen perşembe girdi 

4gün öncesinde kestiler katı beslenmeyi zor bir süreçti eşim 4 günde 5-6 kilo verdi sadece sıvı beslensin dedi meyve suyu vs olabilir dedi bol su dedi ör: mercimek çorbası içse dahi siz gece vurun dedi 

Başta çok sıvı tüketti ztn ama bir gün tavuk çorbasi yapıp blendırdan geçirdim öyle biraz takati oldu oda katıya giriyordu gerçi ama yapacak bişey yok çok takatsizlerdi o haliyle maça vs bile gidiyordu neyse sonra kolonoskopiye girdiler 30 dk sürdü  çıktı 2 saat boyunca bişey yemek içmek yasaktı o gecede sıvı beslensinler dedi ertesi gün katıya geçti artık ama oda artık baharatlı vs dikkat ediyor yememesi lazım 

(384 puan) tarafından

Eşime et suyu haşladim içine haşlanmış patates koydum bir dilim ona bile kızdı yemem dedi ama nasıl durcak 4 gün 😥

(9,774 puan) tarafından

aslında zararı yok sıvı diyeti sağlıklı sadece suyla yapılan diyet gibi vücut kendini yeniliyor 

-Reklam-
0 oy
(2,094 puan) tarafından

Eşimde olduğunda bu şekilde uyguladı bağırsakların boş olması lazım rabbim şifa versin .

(88 puan) tarafından

Sonuç cıktı mı pekı  genelde bende şöyle duyuyorum her kolonoskopi de basarılı olmuyormuş vs

(2,094 puan) tarafından

Özelde yaptırmıştı eşim evet sonuç çıkmıştı şükür herseyi temiz çıkmıştı.  

Valla biz çok araştırmamıstık çok sorunca herseyi duyuyorsun ve insan daha çok korkuyor o yüzden çok sormamak gerek . 

Siz listeye tamamen uyun allahin izniyle kolay geçer . 

Anestezi alacak mutlaka yanında bir kişi bulunsun . 

Geçmiş olsun şimdiden. 

(384 puan) tarafından

Nasıl beslendi acaba 

(2,094 puan) tarafından

Koloniskopi öncesi liste vermislerdi onun uyguladı.  Kolonokospiden sonra bizim sonuçlar iyi çıktığı için  normal yeme içmeye devam etmişti. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 299 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
+1 oy
4 cevap 98 göst.
+1 oy
1 cevap 160 göst.

Kategoriler

1,474,294 soru