Heryerde karşıma çıkıyordu gece çocukları uyutup yaptım süper oluyor deneyin kızlar 👌iki dilimi huplettim bile
Afiyet olsun cnm ❤️
Sağol canm ♥️
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah
Anlık beynim çatlıyor uzanıyorum çok yorgunum
Dağınık bir dolap ANLIĞI olsun
Çok geçmiş olsun canm dağınık da değil aslında dinlen orayı boşver işler güçler bitmiyor yeterki canın sagolsun bugün dinlen yarın geçerse yaparsın
Bitmiyor valla bugün hastanedeydim yeni geldim sayılır hiç bir iş yapmadim yarın evdeyim yaparım Allah'ın izniyle
Diyetteyiz canım afiyet olsun 🤤
Vala 2 ay önce 3. Sezeryanimi oldum 61 kiloyla hamile kaldım 67le doğuma girdim şuan 62 ama yemedik bişey bırakmam hiç diyet yaptığımı da bilmem kilolu olsam da yapamam sanırım sütlü tatlılara dayanamam ki🥹🤦
Kaç kilo oldun kız
57 yim şuan gözdeee 😅
Bol eksiler dilerim tatlım 🥰
Sağol canım 😁 63le başlamıştım. Gelsene sende gruba
Tarif var mı kizz 😁 ellerine kollarına sağlık çok güzel görünüyor afiyet şifa olsun 💪
Evet inanki bende dün kucağımda 2 aylık bebekle yapmişim zaten tatlılara zaafım var bişey de görünce malzeme olsa asla yapmadan duramam eşim de haldur küldür dalıyor nelerle yapılıyor bunlar 😂
Tarif youtubede hep aynı canm sadece ek olarak görüntü olarak hoş dursun diye çikolata sosu döktüm
Herkesinki değişik oluyor bende yaptım benimki daha degisik🤣
Süsü boşver tada gel tada mukemmel ya ben 100 gram çikolataya bir paket krema kullandım oyuzden rengi açık heeyerine yayilmazsa diye paketin hepsini döktüm 😂
Güzel olmuş canım ellerine sağlık ❤️ geçen bende yapmıştım harika bir lezzet😋
Evet gerçekten güzel
Tariiiiiiiiiiiifffffffffffffffffff
Youtubede her tarif aynı canm altına keki ezip koyuyoruz süt un şeker nişasta yumurta sarısı 1 litre süt bir paket nişasta karıştır ocağa al kaynasın kapat üstüne bir paket krema dök onuda kekin uzerine gezdir en üstü için de yarım paket krema kullan ben fazla olsun diye bir paket kullandım gözüm doymuyor 😂neyse bir paket de çikolata erit yani kremayla çikolatayı benmari usulü erit üzerine dok ben ayriyeten dahada tatli olsun görüntüsü için de güzel olsun diye çikolata sosu gezdirdim😂😂😂
Tişkirrrrr
Dün bende yaptım ama krema koymadiğım için çikolatası dondu krema tadını sevmediğim için koymadım ama ona rağmen güzel olmuştu eşim malzemelerini alabilirse yine yapacağım
İnşallah canım çok sevmiyorsan yarısını koysaydin pek belli olmuyor
Deneyim ben başka tarif için denedim de 1 paket koymuştum tadı çok belliydi
Bu nedirloooğ😂😂
Tiktokta akım olmuş hep karşıma çıkıyordu dedim bir deneyelim spoonful😂🤦
He ay güzelmi bariii 🫡
Ellerine sağlık canım kekini parçalamadan mı yaptın
Pârcaladim canm ustune bardakla bastırdım düz dursun diye
He mantıklıymış
1,453,550 soru
23,859,174 cevap
320,277 kullanıcı