0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Hayırlı günler kızlar geçen hafta yani 28 haftalık hamileyken bebeğin beyninde genişleme olduğunu ve fetal mr yaptırmam gerektiğini söylediler daha önceden benzer bir durum yaşayan var mı problem oldu mu? Şehir hastanesi perinatoloji doktoru söyledi çok korktum kötü bir şey mi diye sordum genellikle değil ama yüzde yüz garanti veremem mr sonucuna bakacağız dedi.

Ertesi gün özel bir kliniğe gittim iyi bir doktor araştırmalarımım neticesinde bulduğum kişi. O da bana evet var ama problem olacak bir durum değil bence dedi ve bütün vücuduna yüzüne başına baktı ölçümlerini yaptı özellikle beynine defalarca baktı baş çevresini ölçtü birkaç defa yüzüne baktı çünkü beyinde genişleme olduğunda bebeğin başından ve yüzünden belli oluyormuş 4D ultrasonlada baktı her açıdan inceledi. Benim takipli hastam olsan birkaç  hafta genişleme büyüyor mu küçülüyormu takip ederim büyüme devam ediyorsa fetal mr isterim dedi beyin çizgisinde gayet düzgün dedi madem mr için randevu aldın gir sonucuna baksınlar ama bişi çıkacağını sanmıyorum dedi. İçim rahat etti ama hala endişelerim var genel anlamda rahat olsada aklıma sürekli geliyor. Herşey rabbimden tabiki ama korkuyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı duyan var mı beni aydınlatırsanız sevinirim... 

4 Cevaplar

0 oy
(828 puan) tarafından

Bir tecrübem var benim kızımdada Kordon'da genişleme göründü takip sonra gittiğimde perinatojiye baya inceledi hayır görünmüyor yada kaybolmuş dendi

(2,765 puan) tarafından

Umarım kaybolur kendi kendine kaybolma ihtimalide varmış 🤲🤲🤲

(828 puan) tarafından

İnşallah cnm korkma kendini strese sokma 

(2,765 puan) tarafından

Gittiğim doktor içimi bayağı rahatlattı ama hala korkuyorum mr 22snde çekilecek sonra yine özele gideceğim sonucu ve tekrar muayene için ama zaman geçmiyor maalesef 😔

-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından

Böyle bişey yaşamasım canım. İnşallah kötü bişey çıkmayacak. İçini ferah tutmaya çalış❤️

(2,765 puan) tarafından

İnşallah inşallah rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah 🤲🤲🤲❤️

(3,454 puan) tarafından
+1

Aminnn amin inşallah 🤲🤲🤲

0 oy
(1,631 puan) tarafından

Hiç bise olmayacak canim için ferah tut

(2,765 puan) tarafından

😔İnşallah bacım cuma sonuç randevum var perinatolojden farklı bir doktora onada rica edecem baksın var yada yok bişi.desin sonra mr a girip oğlumun doğum doktoruna gidecem özel olduğu için ilgilenir rahatça soru sorup konuşabilirim ama bu nerden baksan 15 20 günden önce olmuyor sonuç geç çıkarsa maalesef içim içimi yiyor 

(2,765 puan) tarafından

Bugün gittim 10 mm genişlik var üst sınırda dedi beyin yapısı felan normal dedi ama genişleme devam edecek mi bakılacak genişleme devam ederse belli. Bir yerden sonra beyin fonksiyonlarında bozulma yapabiliyormuş 😟umarım sağ salim olur hiçbir sıkıtısı olmaz 

(1,631 puan) tarafından

Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin incim uzulme

(2,765 puan) tarafından

İnşallah 🤲🤲🤲 sen ne yaptın 

(1,631 puan) tarafından

Benim sayfama gel

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Genelde doktorlar en kötüyü düşünür hep bence bir şey yok dediyse yoktur diyen tahmin ediyorum inşallah da bir şey çıkmaz. 

(2,765 puan) tarafından

İnşallah çıkmaz canım insan korkuyor ya doktorlarda hiç empati yapmıyor hep en kötüsünü söyleyelim morali bozulsun diyorlar resmen 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 320 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 131 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Leyla inci (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elm (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.