Eşimin ailesi çok cimri. Uzaktayiz zaten çok nadir gideriz evlerine kombiyi açmıyorlar hadi biz neyse de küçücük torunları var . Eşim açtı kombiyi. Kaynanam demiş sen babanın kötülüğünü istiyorsun. Artık eşimde karışmıyor ama ben rahatsız oluyorum bu durumdan. Bu sefer gidersek ben açacağım kombiyi bide laf sokayım diyorum. Siz bugün evlatlarıniza torunlarınıza gelinlerinize iyi bakmazsaniz yarın birgün elden ayaktan düşünce onlara sığınınca onlarin size iyi bakmasini beklemeyin mi desem ne desem ne yapsam. Düşüne düşüne sinir oluyorum birşey demeyince sinir oluyorum. Ayrıca kadın soba yakıyor biz üşüyoruz deyince ama kızım odada durmuyor ki tüm evi geziyor
Azıcık açsalar soğuk kırılsa yetecek ama geberiyorlar insan kış boyu nasıl kombi açmaz anlamıyorum. S.lak kaynanamda eşime dediğine sinir oldum . Eşim kombiyi açarak babasına kötülük yapıyormuş. Kadın s.alak valla ya kendisi de üşüyor açmıyor sobayı yakıyor çok saf gerçekten. Kiracıları açıyor kendileri açmıyor. Para yok desen değil kira alıyorlar emekli aylığı alıyorlar