+2 oy
838 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,708 puan) tarafından

Burda kaynanam bana bunu dedi eltim beni dövdu kaynım laf söyledi diye yazılan yazıları okudukça havale geçirdim bu postun altına lütfen özellikle kaynanası kayinbabasi ile sorun yaşayıp pat pat cevabını verenler yazsin içim şişti zaten soğusun biraz.

Saygısızlığa yokum ama kv.k.p karşısında susmayanlari görmek isterim hadi yazın 😊😊

35 Cevaplar

0 oy
(53,560 puan) tarafından

saygisizlk yapmadim hic ama söylüyorum kızdığım da 

(1,708 puan) tarafından

Saygısızlık hoş değil zaten doğru 

-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından

Ben kaynanama evet tamam annecim deyip kendi bildiğimi yapıyorum onu da kirmiyorum kendim de sinjr olmuyorum. Beni çok sever yani bı lafı sözü olmadı olsada ben takmam unuturum hemen :) 

(1,708 puan) tarafından

Ahahah bu ben🤣🤣ama ben unutmam

0 oy
(190 puan) tarafından

İlk evlendigim zamanlar rezil günler geçirdim birliktim anama varincaya kadar laf etti ama çok cazgirdi bağıra bağıra söylerdi bnd ağlardım ama nolduuuu maymun gözünü açtı artık ters bişey dese hemen lafını söylerim kavga ede ede öğrendim bnd sağolsun kaynanam :) şimdi noldu dersen diğer gelinle anlasamiyo bnm kıymetimi anlamış ama iş işten geçti bnm için 

Yaşadıklarımı bn bilirim 

Anliycan artık cvp veriyorum ;)

(1,708 puan) tarafından

En güzeli 🤣Ya aslında keşke onlar normal olsada gelinler cevap vermese ama hak ediyorlar

(190 puan) tarafından

Kız bn kavga etmeyi gerçekten bilmezdim güzel güzel gevinseydi gerçekten herşey çok güzel olurdu ama kaynana işte derdi neyse kendinden nefret ettirmeyi başardı ama merhametliyim vla kız gelince n geldi diyorum gidince bı tık üzülüyorum ama bı tık hemen geçiyor geri:)

0 oy
(29,863 puan) tarafından

Kişi farketmez haklı olduğum yerde susmam kimsede susturamaz...

Doğru bir tanedir gerisi doğru olamaz yanlışı savunmam savunana da sessiz kalmam..

(1,708 puan) tarafından

En doğrusu boylesi

0 oy
(7,486 puan) tarafından

Ben ben 😂😂valla hiç susamam çat çat söylerim küsmüyorlarda arkadaş belki küserler kurtulurum diyorum yok 

(1,708 puan) tarafından

Shshhahahw bağışıklık kazanmışlardır 🤣

(7,486 puan) tarafından

Öyle oldu sanırım😂

(1,708 puan) tarafından

😂😂

0 oy
(4,694 puan) tarafından

Öyle lafla cevap vermişliğim yoktur 1.5 sene birlik oturdum oğlum 4 aylıkken  akşam hastaneden gelmiştik çocuk ağlıyordu susmadı kayınbaba kaynana bune bir çocuk bakamıyor babasının evine geri yolla dedi eşim beye bende çocuğumu alıp kar soğuk karanlıkta ve en yakın yerleşim yerine 2 saat uzaklıktaki olan evlerinden çıktım çıkmış nereye gidiyorsun diye babamın evine dedim eşim bey ayakları totosuna vura vura geldi peşimden 🤣 

Bir sefer kaynanaya sesim yükseldi oda sürekli aynı şeyleri tekrar etti 10 dk içinde ayy Yeter ne karşında sa.lak mı var demiştim 

Bir kerede kayınbaba geldi bize ikinci çocuk küçük yemek Yok ki sabah kahvaltısı ile duruyordum bayıldım bayılacam eşim gündüz çalışıyor gelmemiş eve kayınbaba geldi geline bak geline yemek yapmamış diyor o sırada eşim geldi ne diyorsun sen kadın zaten aç çocuk durmuyor dedi sustu iki dk sonra yine ağzının içinden içinden konuşuyor bende sinirlendim içinden değil dışından konuş sabah gelip akşama kadar kahvede oturmasını biliyorsan yemek yemesini de bilmde gel çık git evimden demiştim yüzsüz gitmedi de 🤯

Bir seferde görümcemi yolmuştum eşimin kucağında oğlum varken merdivenden itekledi görümce şahısı sen misin onu yapan anasının kardeşinin gözü önünde saçından tutup merdivenlerden aşağı sürüklemiştim🤣 

Aklım hâlâ yapmadıklarımda ve konuşmadıklarımda herşeyin sırası var🤣🙆🏻

(1,708 puan) tarafından

Ayy bu cevaplar beni kendime getirdi işte 🤣aşırı hak ediyorlar ama

(4,694 puan) tarafından

Hakedene hakkını veririz sıkıntı yok 🤣

0 oy
(3,232 puan) tarafından

Kayin pederle kavga ettigimizde bana sulalesi bozuk dedi bende kendi sulalene bak senin anan koca koye yetmis bizden kimsenin adi cikmadi demistim 🤣

(1,708 puan) tarafından

🤣🤣hak etmiş ama

(3,232 puan) tarafından

8 sene gecti hala konusmuyoruz

0 oy
(1,131 puan) tarafından

Hiç bir zaman ezmedım de ezılmedım de o samımıyete labaliliğe izin vermedım. Bazen derler can ciğer kuzu sarmayız ama bir süre sonra düşmana dönüşüyorlar aynısını eltım yaşadı kurban can dedıler sonra düşman oldular. İnsanın elınde olan bir şey her zaman bellı mesafe olacak görümce kardeş olamaz kaynana anne yerını tam olarak alamaz. 

Eşime sevgimden yanlışlar olduğu zaman kırmadan söyledim söylerım de hala 

Bu platformda çok üzülüyorum ezilen kadınlar hep Allah yardımcıları olsun. En büyük yanlış aynı binaya taşınmak baştan bozulsa da kabul edilmeyecek sonradan pişman olmamak için 

(1,708 puan) tarafından

O kadar doğru ki yazdıklarınız.

Kayınvalide anne gibi olamaz tam olarak demisinizde zerresi olamaz 

0 oy
(8,174 puan) tarafından

K.valide kızımı dudağından öpüyordu. Uyardım. Bana "ben onun babaannesiyim, dudağını da öperim, götünü de" dedi bağırarak. Ben de sapık mısın anne, bu nasıl laf dedim diye saygısız dediler bana. Saygı tek taraflı olmuyor maalesef. Siz de keşke bana saygı duysanız dedim. O gün bu gündür mesafeli bir şekilde görüşüyoruz. O da sadece kızım için.

Çocuk küçük olduğu için bilmiyor daha bunların ne yaptığını. Allah'a havale ediyorum hepsini

(8,174 puan) tarafından

Ay bir keresinde de k.valide evime gelmişti. Eşimle kavgalıydık herhalde o ara. Onu duymuş, bana benim evimde bağırıyor. Ben de "ne bağırıyorsun ya çirkef gibi" demiştim. Onda da suçlu ben oldum. Bağırıyor, üstüme yürüyor. Susup tamam anne dememi bekliyor.

Allah'ım neyse ki artık gözüm açıldı da kimsenin arkasından konuşmuyorum. Yüzlerine söyleyip geçiyorum. Eskiden pısırık bir şeymişim. O hallerime çok alıştılar. Şimdi ters geliyor ondan. 

(1,708 puan) tarafından

Ne kadar iyi yapmisiniz babaanne olunca her şey mübah mi oluyor saçmalığa bak iyi yapmışsınız keşke hiç goremeseler.

(8,174 puan) tarafından

Maaeleo o da olmuyor işte. İleride çocuğum görebilir anlarsa ancak o şekilde görüşülmez. Aslında şimdi bile (kızım 5 yaşına girecek) çoğu şeyin farkında, istemiyor, sevdirmiyor ama işte kocam da görüşmelerini istiyor. Ama eski Nur yok artık karşılarında 😉

0 oy
(22,312 puan) tarafından

Pek susup oturacak insan değilim saygı çerçevesinde her şeyi herkese söylerim hepte derim eşimin hatri için diyenlere bende kocamın hatri varsa onlarda oğullarının hatri olmak zorunda o hatır içinde belli bir çerçevede bana saygı duymak zorundalar 

(1,708 puan) tarafından

O kadar haklısıniz ki 

0 oy
(70 puan) tarafından

Laf sokmada başarılı değilim ama umursama konusunda üstüme yok ben umursamadikca kaynanam daha çok kuduruyor. Yine umursamamaya devam ediyor. Laf sokuyor sadecd dinliyorum yapmak istediğimdende vazgeçmiyorum. Kısacası kendi caliyor kendi oynuyor.

(1,708 puan) tarafından

Yani bu da güzel aslında ama konuşmalarına fırsat vermeyide sevmiyorum

0 oy
(76 puan) tarafından

Askim evliliğimin ilk ayını zehir etmeye çalıştılar eğer eşim ben yerine başka biriyle evlense zaten terkedermiş anne ve babasından ve ablasindan dolayı tahmin edemeyeceğiniz edepsiz laflar söyledi ben eşimle bile konuşamamam o lafları öyle diyim bende eşimi gazladım önceleri. baktım susmuyo indim aşağıya kapılarını tekmeledi afedersiniz saydı. Sövdüm s....Kerim evinizi barkinizi o. Çocukları matah mi lan eviniz mağaradan mi geldim ben k.ltak demişim ne hikmetse o günden sonra ses çıkmadı bu arada aile evim de kocamandi eşimin evi minicik standart bi ev (eşimi doldurup yukarıda balkondan izliyordum yüksek sesle gülerek )artık canıma tak etmişti şimdi ben onlarla konuşmuyorum ama onlar bir  bahane ile evime gelmeye çalışıyor örneğin ben tekken cesaret edemez ama bana misafir gelse sanki misafiri görmeye gelmiş gibi arkasından o da gelir

(76 puan) tarafından

Ailem olmasa ben onları çoktan vurmuştum dediğini biliyorum

(76 puan) tarafından

Bu arada ailemin de kendi evi ama babam rahmetli olunca annem de ev hanımıydı son paralarımızı çıkarıp eşime yardımcı olduk ama onun ailesi hiç yardım etmedi bize evimizi yaptırdık düğünümüze yaptık onlar da şok oldu beklemiyordu evimiz var şükür ama sıfırdan bir hayata başladık diyeyim size çok acı bisey hayırlı bir işe eşimin anne babasının hiç yardım etmemesi o herseyin farkında düğünde herseyimizi ortak yaptık ikimizde cebimizi boşalttık takı vs istmemedim eşim gücü yettiğine almış yine de kalbim buruk olmasın diye

(76 puan) tarafından

Eve laf etme sebepleri onların üst katı olduğu için evin yeri onların 

(76 puan) tarafından

Eşim çok dedi istersen kiraya gidelim diye ben 15-20 bin kira veremem dedim ayrıca evi biz yaptırdık dedim sabrettim şimdi iyiler ama yüz versem evimden çıkmayacak yüzsüzlerben hiç evlerine girmedim 3 senedir sadece aile tanismasinda girmistim

(1,708 puan) tarafından

En iyisini yapmisiniz elinize kolunuza dilinize sağlık 

0 oy
(22,354 puan) tarafından

Bennnnn 😀😀 bayramda bile gitmedim sildim eşimin ailesini eşimde arkamda hiç biriyle görüşmücez 

(1,708 puan) tarafından

Hak edene hak ettiği gibi yani ;))

(22,354 puan) tarafından

Evet çok terbiyesizler

0 oy
(3,489 puan) tarafından

Ben söyleyeyim. Kaynanamlarla aynı apartmanda oturuyoruz. Asla gittiğim geldiğim yeri haber vermem, sormasına bile müsade etmem. Evime biri gelirse söylemem. Evime o istediği zaman değil ben istersem gelebilir. Ben istersem onların evine giderim istemezsem gitmem . Ne eşim ne de onlar bir şey diyemez derseler cevaplarını alırlar.  Saygısızlık etmem kendime saygısızlık ettirmem . Herkesin ilk önce kendi çekirdek ailesi gelir biz de. Eşimin de benim de . Gerisi dışarda kalır .

(1,708 puan) tarafından

Vala için soğudu su an olması gerekeni yazmışsınız 

0 oy
(15,660 puan) tarafından

Eski ben ols saygısızlık etmiyim der susardi ama gebelik erken dogim o bu derken he yalnız bıraktılar o günden beri ne olursa söylüyorum banada yapılanlar saygısızlıkti neticede mesela bayramda aramadım kutlamadim bayramlarını laf soktu eşimle konuşurken ne diyor o ya arkadan bi sussun ondan uzağa geldim hala çenesi durmadı dedim hala konusmaz benle bayramdan beri 🤣 saygısızlık sadece büyüklere yapılmaz bazen kimsesiz yardıma muhtaç bir kadına çocuğa da yapılanlar saygısızlık benim gözümde 

(1,708 puan) tarafından

Haklısınız gerçekten herşeyi.gelinlerden bekliyorlar tek konu beklenti 

(15,660 puan) tarafından

Çok afedersin b.kunu yesinler gelinlerin hizmetçi miyiz gelinsek kendi kızları yapsın ..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 181 göst.
0 oy
25 cevap 415 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 479 göst.
0 oy
47 cevap 986 göst.
12 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu

Kategoriler