Öyle lafla cevap vermişliğim yoktur 1.5 sene birlik oturdum oğlum 4 aylıkken akşam hastaneden gelmiştik çocuk ağlıyordu susmadı kayınbaba kaynana bune bir çocuk bakamıyor babasının evine geri yolla dedi eşim beye bende çocuğumu alıp kar soğuk karanlıkta ve en yakın yerleşim yerine 2 saat uzaklıktaki olan evlerinden çıktım çıkmış nereye gidiyorsun diye babamın evine dedim eşim bey ayakları totosuna vura vura geldi peşimden 🤣
Bir sefer kaynanaya sesim yükseldi oda sürekli aynı şeyleri tekrar etti 10 dk içinde ayy Yeter ne karşında sa.lak mı var demiştim
Bir kerede kayınbaba geldi bize ikinci çocuk küçük yemek Yok ki sabah kahvaltısı ile duruyordum bayıldım bayılacam eşim gündüz çalışıyor gelmemiş eve kayınbaba geldi geline bak geline yemek yapmamış diyor o sırada eşim geldi ne diyorsun sen kadın zaten aç çocuk durmuyor dedi sustu iki dk sonra yine ağzının içinden içinden konuşuyor bende sinirlendim içinden değil dışından konuş sabah gelip akşama kadar kahvede oturmasını biliyorsan yemek yemesini de bilmde gel çık git evimden demiştim yüzsüz gitmedi de 🤯
Bir seferde görümcemi yolmuştum eşimin kucağında oğlum varken merdivenden itekledi görümce şahısı sen misin onu yapan anasının kardeşinin gözü önünde saçından tutup merdivenlerden aşağı sürüklemiştim🤣
Aklım hâlâ yapmadıklarımda ve konuşmadıklarımda herşeyin sırası var🤣🙆🏻