+2 oy
1,033 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,129 puan) tarafından

Burda kaynanam bana bunu dedi eltim beni dövdu kaynım laf söyledi diye yazılan yazıları okudukça havale geçirdim bu postun altına lütfen özellikle kaynanası kayinbabasi ile sorun yaşayıp pat pat cevabını verenler yazsin içim şişti zaten soğusun biraz.

Saygısızlığa yokum ama kv.k.p karşısında susmayanlari görmek isterim hadi yazın 😊😊

35 Cevaplar

+5 oy
(1,964 puan) tarafından

dedikodu arıyorum içim soğusun diyorsun yani ;)

(2,129 puan) tarafından

Dedikodu aramıyorum hiç birinizi tanımıyorum sadece susan ezilen insanları görmek beni üzüyor bakış açımiz farklı su an sizle.

(1,964 puan) tarafından

kız ciddiye alma goy goy olsun diye yazdım yahu :) ben şahsen dedikodu okumaya geldim bu posta

(2,129 puan) tarafından

😅😅   anladım kusura bakmayın yanlış anladım sizi 

-Reklam-
+3 oy
tarafından

KKaynanası ve kayinpederi olmayan bende posttan ayrıldım var mı arttiran😂😂

tarafından

55 yaşlarındaydi akciğer kanserine yakalandı ve malesef hiç bir tedaviyi kabul etmedi vücudu 1 yıl içerisinde eridi gitti işte Allah rahmet eylesin 

(243 puan) tarafından

Anladım canım 

(2,674 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin.

(1,958 puan) tarafından

Ben ben ben :D @Gastamonlummm

tarafından

@Ht  Amin Allah razı olsun 

@idilt yamacıma gel aşko 😇😁

+3 oy
(6,647 puan) tarafından

Benimki iyidir çoğu zaman ama kafasına bazen geliyorlar bayram temizliği yapmış yorulmuş sürekli laf soktu iki kızı varken benden beklemiş ben kendimi zor yapıyorum çocuktan kendi annem geliyor yardıma eşime söyledim yapmak zorunda değilsin vaktin olsa kendi annene gidersin ondan bize fayda var dedi  lafını söyle dedi sonra görümcem bu sefer laf sokmak istedi kalabalıkta bende dedim ufak çocuklarınız yok aynı binada oturuyorsunuz keşke siz yapsaydınız yorulmazdı benim evime yardımada annem geliyor vakit olunca bende ona gidicem herkes annesine yardım etmek zorunda dedim sus pus oldular

+1 oy
(9,617 puan) tarafından

Valla henüz kimseden bir laf duymadım lakin öyle bir hadsizlikle karsılaşırsam mütavaziligim elitliğim saygın karakterimi hepsinin üzerinde yok ederim😅

(2,129 puan) tarafından

Vaaay bu cevabı sevdim:)

(957 puan) tarafından

Ozel ders veriyor musunuz peki 😀

(9,617 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

😜💁‍♀️

Siliyimde yorumu 😅😅

(2,129 puan) tarafından

😂😂😂

+1 oy
(9,082 puan) tarafından

kaynana kayinprder elti gorumce kayin mayin yooook kafa rahat😂

(2,129 puan) tarafından

En güzeli vala:)))

(243 puan) tarafından

OOhhh en güzeli ya

+1 oy
(957 puan) tarafından

Ben donup cevap veremiyorum malesef keske hakkimi koruyabilsem bana kafir bile dedi görumce

(2,129 puan) tarafından

Çok üzücü ondan herşeyi söylüyorlar ya işte😑

(6,165 puan) tarafından

Kafir dediğin kişi müslüman ise kişi kendisi kâfir olur

(957 puan) tarafından

Öyle zaten müslumanim elhamdullah rabbim 

Rabbim herkese yaşattıklarını yaşattırsın

+1 oy
(1,571 puan) tarafından

Hiçte lafın altında kalmam ama benimkiler arsız ne kadar söylesen o kadar yapıyorlar herkesi kendi haline bıraktım 

(2,129 puan) tarafından

Bazen yapacak bişey kalmıyor haklisiniz

+1 oy
(5,419 puan) tarafından

Valla bence öylelerıne kımse bısey dıyemıyor zaten sahsen bana kmse bugune kadar bişey demedi. Mesafemi korurum yani yüzgöz oömam kmseyle. 

(2,129 puan) tarafından

En iyisini yapıyorsunuz 

+1 oy
(4,896 puan) tarafından

Büyük bir kavgamız olmadı daha.klasik kaynana benimki laf soksada oralı olmam yani aynı seviyede olmadığımı düşünürüm cevap bile vermem

Bikere şey demişti 'annen seni kadir gecesi doğurmuş bak oğlumu buldun da evlendin demişti' Doğru anne valla bir dediğimi ikiletmez kocam benim çok şanslıyım demiştim cevap verememişti🤣

(9,617 puan) tarafından

Hatırlıyorum o postu kız😅😜

(4,896 puan) tarafından

Evet bi posta daha yazmıştım bunu 😅 hala aklımda suratı etrafa bakmıştı cevap verememişti. 

(2,129 puan) tarafından

😅😅😉 oglunda çok şanslı benim gibi biriyle evlendi diyerek ekleseydiniz keşke 😅

(4,896 puan) tarafından

İstediği cevap buydu aslında kendini beğenmiş gibi konuşmamı istedi ama ben sinir olacağı tarzda konuştum 

Çünkü eşim nekadar çok üstüme düşerse okadar sinir olur . 

+1 oy
(9,592 puan) tarafından

Elhamdülillah 10 yıldır içlerindeyim kavgam tartışmam olmadı iki tarafta sınırını biliyor çünkü kaynanamla sadece 3 aylık falan evliyken oldu minik bir ikazla kendine geldi bana gelmişti binadaki komşularda hoşgeldine gelmek istedi hazırlık yapıyorum 6 çeşit falan yaptım heralde yazık birsürü malzeme gitti yapma artık yeter dedi anne burası benim evim ne kadar yapacağımı bilirim misafir ağırlamak ev sahibine düşer dedim ondan sonra düzenime karışmadı Allah var zaten kötü bir kaynana değildir ama ben baştan yeni gelinliğin verdiği gazla kadını biraz korkutmuş olabilirim 😅

(2,129 puan) tarafından

Eğer onu demeseniz her konuya bir yorumu muhakkak olurdu asiri doğru bir cevap ama 😊

+1 oy
(18,483 puan) tarafından

Kayinbabamin ağzı vardı dili yoktu Allah rahmet eylesin inseAllah kendi babamdan ayirmazdim..ama kaynanam şeytana papucunu ters giydirir. Hiç de ezdirmem kendimi.. bişey söylese hemen karşılık veririm. Sadece ona değil kaynanamla ilgili bir sorunum olsa eşimden de sakinmam sözlerimi görümcemden de söylerim yani.

(2,129 puan) tarafından

Hak edene hakkını vermek gerekir aslında doğru söylüyorsunuz 

+1 oy
(5,432 puan) tarafından

Annem babam kardeşlerim bile bana saygısızlık yapmaz bende kimseye kaldı ki kayınvalidem kayınpederim dik duruş sergileyince kimse haddini bilmemezlik yapamaz 

(2,129 puan) tarafından

Ne güzel sevindim

+1 oy
(5,130 puan) tarafından

Kayinpederden laf duymadım kaynana laf söylemişti eşim cevap vermişti, ama kayinvalidenin görümcesi bana karismaya kalktı bende hem onunla hem onun kızı ile kavga etmistim evime gelmezler çocuğum doğdu yine gelemediler 🤣 pismanmiyim asla.

+1 oy
(8,876 puan) tarafından

Kimseye laf yapıştıramıyorum valla hep sonradan aklıma gelir keşke şunu bunu deseydim diye 🤣 ama kendimi ezdirmemde bende sinirleniyorum burda kendilerini ezdirenlere

+1 oy
(904 puan) tarafından

Valla öyle bı cevap veriyorum ki .. ne yaparlarsa iki katını yapıyorum .  Çünkü bunu hak ediyorlar .  İyiki yapıyorum  insan olsaydilar başımın üstünde yerleri vardi. Değillerse ayağımın dibine pas pas yapmam  o derece

+1 oy
(5,289 puan) tarafından

Ben ben ben :)))

O yüzden beni hiç sevmezler eninde sonunda söylerim olmadi sakayla söylerim en kötü esimin yanında söylerim:))

Açık sözlüyüm valla 

+1 oy
(3,814 puan) tarafından

Kolay kolay laf etmezler ettikleri zamanda kocam benden önce susturur sağolsun. Bana da sen ağır laf etme geçiştir seni kötü bilmesinler ben derim ne diyeceksen der

+1 oy
tarafından

Birlikte oturuyoruz asla kemiğimi kemirtmem kemirtmedim de vakti geldi. Arkamdan istediğini desinler ama aksi halde karışmam gerçekten yere yakınım:) bide yerin altında var bi bukadar ben daha  😀 

Şimdi kavgam da oldu Allah var eşimin anne babası çok iyi insanlar nezaman rahatsizlansam ilk onlar koşar evladı gibi bakar. 

Mesela bigun wpileptik kriz geçirdim ambulans geldi haliyle bilimcsizdim ve babam seni sırtıma alayım mı kızım dedi  öz babam annem sandılar ❤️

Allah başımdan eksik etmesin. Kaynanayla ama hergun didisiriz de kol kola gezeriz de bizim ev cennet mahallesi gibi  😀😃 

(376 puan) tarafından

Benim kp yok kaynanam yanımda kalıyor 10 senelik evliyim ilk zamanlar ezmeye çalışacaktı esım buna musade etmedi Allah razı olsun. Benim yaşımda kucuktu bilmiyordum çoğu şeyi. Es cok onemlı gerçekten. Sonrasında kendısı hep bana yaranmaya çalıştı yani benim nasıl biri olduğumu anladı şuan çok seviyor 2 lafından biri benim adım. Kızlarına bısey almaz bana alır verir hediyeler. Hastalansam bakar, yemegımı hazırlar, esımde ezdirme Dı elinin üstünde tuttu cok sukur ki evliliğim mutlu mesut ilerledi ilerliyor.

Ama ben şu misafirliğine gelip giden gelın kaynana ilişkisine pek inanmıyorum yani 3 gunluk gidip geliyor gelın kaynana gelınım cok ıyı diyor yada gelın diyor ya zaten 2 3 gun herkes idare eder birlikte yaşamak çok farklı asıl o zmn belli oluyor kim kimi seviyor sayıyor ☺️aynı evin içi bambaşka. Misafirliğine bende gitsem hiç takmam çeker evime gelirim. Sınırlarım vardır kim olursa olsun resti çekerim asla çekinmem. Sen birlik oturduğun için yazmak istedim😊

tarafından

Öyle canım birlik oturmak çok farklı.  Allah razı olsun eşim de asla buna izin vermez. Haksizsam yüzüme kizar ama haklıysam asla ezdirmez

(376 puan) tarafından

Aynen canım 

0 oy
(387 puan) tarafından

Şimdi şükürler olsun iyiyz ama önceden işlerine gelmediği için sevemedlr kinada bindalliya ne gerek var dedi kayinpederm bende dedim bindallı yoksa düğünde yok mecbur sustu 

(2,129 puan) tarafından

Keşke herkes sizin gibi olabilseydi🥀

(387 puan) tarafından

Ama yinede çok şey yaşandı bugünümüze şükürler olsun yinede

(1,761 puan) tarafından

Ay bindallı bı seferlik hadi diyelim benimki köyden getirmiş sermiş çul gibi halıları eşimin evine diyor yeni hali niye alıyorsun bende dedim sen öyle dedin diye en iyisini Alaçam aldım da

(387 puan) tarafından

Çok iyi sustukça daha çok ezmek istiyorlr

0 oy
tarafından

Hayatında hiç kaynana yüzü görmeyen ben ama olsaydı bende sus pus biriyim eşim olamsa çok eziklerdi beni şimdi yine sinir oldun dimi🤣🤣🤣

(2,129 puan) tarafından

Maalesef 😂

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 198 göst.
0 oy
25 cevap 483 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 512 göst.
0 oy
47 cevap 1,068 göst.