0 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (89 puan) tarafından

Kızlar selam. 12 aylik bebeğim tek uykuya geçmeyi düşünüyorum. Doktara cuma gidicem o yüzden sizin fikirlerinizi merak ettim. Erken mi normal mi

8 Cevaplar

0 oy
(1,965 puan) tarafından

bebeğine sor bize değil ;) her bebek farklı...

benim kızlar bazen hala 2 uyku yapıyor 2 yaşındalar. canları isterse tek uyuyorlar isterlerse 2 uyuyorlar. geçen hafta bi tanesi 1. uykuyu 4 saat 2. uykuyu 3 saat uyuyup bide gece uyudu. sonra bi kaç gün sonra aynı çocuğu gündüz 2 saat zor uyuttum falan :) 

(4,465 puan) tarafından

Hay maşaAllah hayalimdeki çocuk uyuyan çocuk 😂 benim 2 tane ikisi de hep zor bela uyutmuşumdur. Büyük kızım 2 yaşında tamamen öğlen uyumayı bıraktı.

(1,965 puan) tarafından

işte aşırı değişken uyku durumu :) bizde de iştahsızlık var

sanatçının dediği gibi herkesun bir derdi vaarr durur içerisinde durur içerisindeee ...

(4,465 puan) tarafından

İştahsızlık bizdede var çocukta ne dert varsa hepsi var dermişim jsjsjs

(1,965 puan) tarafından

aman deme Allah korusun :) her derdin bi üstü kesin oluyor çünkü...

-Reklam-
0 oy
(1,331 puan) tarafından

Tek uyku icin bence kucuk daha 

Aksama kadar nasil dayansin yavrucak. Gece iyi yatmiyorsa bilemem orasi ayri tabii

0 oy
(3,998 puan) tarafından

Bence çok erken 

0 oy
(3,920 puan) tarafından

çocuktan çocuğa değişiyor bu durum. 1 yaşında birkaç kez tek uyku yaptı ama sonra tekrar iki uyku yaptı. 14 - 15 aylıl gibi tek uykuya geçtik tamamen

0 oy
(1,973 puan) tarafından

13 aylık olduk sabah 9 gibi uyanır 12 de ilk uykusuna yatarlar 2 saat kadar akşam 4 5 gibi yine uyur 7 gibi kalkar 9.30 10 da gece uykusuna geçer yani tek uyku için bence erken gibi

0 oy
(5,423 puan) tarafından

Çok ama çok erken bu bebeğin daha uykuya ihtiyacı var zaten sen uyutmayim Akşamı bekleyim  desen de  o yorgunluktan uyur ihtiyacı vardır benim oğlum 3 yaşında hala öğlen uykusu yapıyor eskilerin bir sözü vardır çocuklar uyuya uyuya büyür yaşlılar uyuya uyuya ölür diye uyumak bebekler için ihtiyaç 

0 oy
(859 puan) tarafından

Çok erken canm uyku çocuklar için çok önemli büyüme hormonun en çok salgilandigi zamn hem dinlenin hem sende dinlenmiş olursun benim oğlum dört nyasinda kızım iki yaşında ikidinide uyutuyorum saa üç gibi ikiside uyuyor çok seviyorlar uykuyu kendileri saatleri gelince yataklarına geçip uyuyorlar 

0 oy
(5,647 puan) tarafından

Bana gore erken ben 16 aya kadar 2 uyku yaptirdim. Biri uzun biri kisa uyku seklinde yapiyodu. Sonra tek uzun uykuya gecirdim. Tabi her bebek baska sen tek uyku duruyo dersen tek uykuya gecir.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 286 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 545 göst.
0 oy
7 cevap 204 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kabakk (131 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 110 göst.

Kategoriler