0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Dişlerimin seklı çok bozuk ve rengi çok kötü diye estetık gülüş yaptırdım. Hem o kadar para verdıgıme yanıyorum hem de çirkin de olsa orjınal dısimden olduğuma. O kadar yapay duruyor ki hıc alışamadım. Cevremdekı herkesten olumsuz tepki alıyorum dişlek olmuşsun vs. Diye. Sizce nasıl görünüyor cıkartırıp yenıden yaptırmak ıstıyorum daha küçük görünsün dıye.

9 Cevaplar

0 oy
(1,522 puan) tarafından

Gayet guzel gorunuyor aslinda 

-Reklam-
0 oy
(1,932 puan) tarafından

Gayet iyi duruyor bence. Evet hiçbir şey insanın kendi dişinin yerine geçemez ama insanın en güzel yılları özgüven eksikliğiyle geçiyor. Tek bir hayat var sonuçta. O yüzden bence iyi ki yaptırmışssın. Yapan kişi sanki bi tık büyük yapmış alt dişlere göre. Ama yine de eski halinden daha iyi

0 oy
(508 puan) tarafından

Bence eski haline göre daha iyi olmuş güzel gözüküyor 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

birebir orjinal gibi olmuo sen gene hepsini yaotirmisi. ben bitane yaptirdim ya.muk olani. bombleli ic taraftan. ama distan bence sorun yok

0 oy
(712 puan) tarafından

Ön iki dişte sanki çarpıklık var onun dışında gayet güzel olmuş ve çokta yakışmış bazıları yorum yapmak için yorum yapar maşalah çokta güzel bir bayansın

0 oy
(1,063 puan) tarafından

Bence guzel gozukuyor

0 oy
(8,792 puan) tarafından

Dişlerin çok güzel görünüyor 

0 oy
(3,545 puan) tarafından

Fena değil aslında sadece ön dişlerde hafif kesilebilir zirkonyumda kendi dişine en yakın olan sonucta aslın çene yapina göre oluyor dislek falanda surmuyorsunjz ben begendim

0 oy
(7,502 puan) tarafından

Bence gayet güzel. Kafana takma

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 187 göst.
0 oy
3 cevap 237 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sanema339 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 416 göst.
18 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Alyakus (2,702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,757 soru

24,115,567 cevap

333,216 kullanıcı

...