+2 oy
237 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (215 puan) tarafından

Aralıklı oruca başladım 4 gündür ekmek ve şekeri hiç yemedim az yedim limonlu sular içtim bugün bı tartıldım 66 kilo çıktım hiç vermemisim sinirim bozuldu bitane çikolata yedim yine devam edecem oruca sinirimden yedim çikolatayı acaba neden hiç vermemisim ya 

9 Cevaplar

+2 oy
(8,982 puan) tarafından

bazen dirt dortluk bile yapsan vucut cevp vermiyor. 4 gunde cevp vermes 8 gunde bi bakarsin iki kilo birden gider bi anda. o yuzden birakma devam et 

(8,982 puan) tarafından

atiyorum kilo vermisindir daha dogrusu odem atmisindir ama biyandan yorucu isler yaptiysan vuvut su tutar nebilim sporu fazla yapdiysan kaslar siser . ekmek yememissindir ama karbonhidrat yediysen  vuvut su tutar belki tuvalete cikmamisindir  bircok etken olabilir 4 gunfe vazcayma yani

(215 puan) tarafından

Yediğime de pişman oldum da neyse birakmayacam artık aslında zayıfım ama göbeğim ve bel çevrem var evde spor da yapamıyorum yaa seni görüyorum bazen eliptik bisiklet var galiba göbek bel çevresine faydası oluyormu onun bende almak istiyorum 

(8,982 puan) tarafından

oluyor baya ben memnunum. bende dogum sonrasi bebekle spor salonuna gidemiyorum en azindan evde onu yaparim diye almistim  eliptigi

(215 puan) tarafından

Bende alıyım inşallah istiyordum ne zamandır göbeğim var 3 sezeryan göbeği bel çevrem dde var sinir oluyorum gece uykumdan uyandığımda bile göbeğim erirmi diye düşünüyorum 

-Reklam-
+1 oy
(2,970 puan) tarafından

Aralıklı oruçta saatler kaç oluyor 

(8,982 puan) tarafından

kendine gore uralayabilirsin . istersen oglen 12 de kahvalti aksam 8 de yemek . istersen sabah 10 da kahvalti 6 da aksam yemek. kendimi zorlarim diyosan yemegi 4 e cekebilirsin 6 saat icinde yemek yemis olursun . uistwrsen saat 3 gibi ara ogun koy istersen koyma. mevzu 8 saat yemek 16 saat ac kalmak . kendimi zorlayabilirm diyorsan 18 saat ac kalip 6 saat yemek yemek . cok daha zorlayabilirim dersen 20 saat ac kalip 4 saat icinde yemek yemek . ama bu 4 saati de ful tikistiricam zirt birt degil bi folu yabak yeyip bitirecen isi 😂😂 4 saat biyunca her dakka yemek yemicen tabiki

(215 puan) tarafından

Ben 24 saatlik yaptım dün önceki gün akşam 8 de yedim dün aksm 8 de yedim yediğim saate göre acikmazsamda 18 saat falan yemiyorum 

+1 oy
(3,324 puan) tarafından

Bence tartılma işini unut. Sadece diyetine odaklan canım. Sürekli tartılınca al-ver oluyor görünce motivasyonun düşüyor. Ben aralıklı oruçla her istediğimi yiyerek yavaş ama istikrarlı kilo vermiştim. Hayatıma o düzeni oturttum. Kilomu korumak için çok işime yarıyor.

(215 puan) tarafından

Tartilmiyim o zaman teşekkür ederim 

+1 oy
(6,538 puan) tarafından

Bende 1 haftadir yapiyorum. Aralikli oruc ve dikkat ediyorum. Ekmek 3-4 gun sabah 1 dilim yedim aksamlari yemedim. Hatta kabak detoksu yaptim 2-3 aksam. Ama sonuc ne dersen +1 kg :(( bende dun sinirimden bi guzel kahvalti yaptim. Millet cat cat 3-5 kg veriyo ben niye veremiyorum anlamadim. Alt tafafi 6-7 kilo vericem veremedim bi turlu. Bugun de iyi degilim bu sebeple mutsuzsum zaten yemeyince de daha mutsuz oluyorum. Acim bi haftadir ac uyuyorum :(( 

(215 puan) tarafından

Ya bende anlamadım zaten benimde aynı şekilde vereceğim 5-6 kilom. Var azda göbek var yağdan gitsin diye yaptım sözde sanki göbeğim daha çok şişti gibi geldi sinirim bozuldu 1 tabak yemek yedim bide çikolata yedim sonra pişman da oldum ama dur devam edelim bakalım inşallah veririz tartilmiyacam bende 15 gün falan daha 

(6,538 puan) tarafından

Benim de alt tarafta kilom var. Ama kendimi suan daha almis gibi hissediyorum. Pantolon dar gibi oldu. Ayy bilemiyorum bende devam edecegim ama tartilirim ben hergun ya 

Adet donemim de degil ki hani ondan diyeyim :( cok uzgum ama devam edecegim

(215 puan) tarafından

Evet ya eriteyim derken iyice Şişecem sank 

(6,538 puan) tarafından

Oyle valla bari yiyip alsaydim uzulmezdim yedim derdim :(( valla cok mutsuzum

+1 oy
(2,244 puan) tarafından

Aralıklı oruçta neler yediğin de önemli dengeli mi besleniyorsun yoksa karbonhidrat ağırlıklı mı. Protein almıyorsan mesela vücut aç kaldığı için yağ depolayabilir en azından örnek bir diyet programını uygulaman daha sağlıklı olur

(215 puan) tarafından

Bunu bilmiyordum ama ekmek ve şekerli şeyleri bıraktım ama sebze yumurta birazda yemeklerden falan yedim aslında ama bı diyet listesi ayarliyom kendime bari 

(2,244 puan) tarafından

Ekmek yerine bir sürü şey geçebiliyor canı  yiyeceklerin besin değerleri önemli tabağını üçe böl protein, lif, karbonhidrat olarak bunların dengesi önemli mesela hiç karbonhidrat almazsan da olmaz

(215 puan) tarafından

Anladım bı diyetisyene gitsem iyi olacak 

(2,244 puan) tarafından

Evet canım bence de bir diyetisyene gitsen bi ay gitsen bile nasıl beslenmen gerektiğini öğrenirsin kendin sürdürürsün

+1 oy
(9,614 puan) tarafından

10 günlük diyet sporda aksine 2 kilo daha almışım siz düşünün😅

(215 puan) tarafından

Allah Allah nerde yanlış yapıyoruz yav biz 

+1 oy
(6,810 puan) tarafından

Bende de 7 gunde 1 kg gitmisti dün esim moralimi cok bozdu arkadaslari bana yasli demis kilom dolayi belki gaza getirmek icinde dems olabilir ben boyle seyleri cok takarim o da biliyor sabah kahvalti bile yapmadim tahtaya benzeyen diyet biskuvi var ya onla cay ictim su orucumu yapsam diye dusunuyorum 3 gunluk 

(215 puan) tarafından

Benimde göbeğim bel çevrem var çok sinir oluyorum çok çirkin duruyo eşimden utanıyorum valla 

(6,810 puan) tarafından

Zayiflamamiz lazim en kısa zamanda ya insallah veririz

0 oy
(938 puan) tarafından

Dört gün cok kısa bi sure hemen tartıda belli etmez ki. Bende bu hafta başladım ve hiç tartilmşyorum. Hedefim bi om kilo vermek savak 12 kahvaltı akşam altıda aksam yemeği ve doyana kadar yıyorum istedimi. Bu şekilde daha önce beş kilo vermiştim.

(215 puan) tarafından

İnşaallah veririm tartilmiyim bidaha pes de etmiycem 

0 oy
(163,273 puan) tarafından

neden kendine eziyet ediyosun kafana gore diyetlerle git bi diyetisyene vicud anelizin yapilsun kan degerlerine bakilsin sana uygun bi diuet listesi verilsin boyle naparsan yap eziyet edersin kendune

(215 puan) tarafından

Bilmiyorum ya gitmeyi hep istedim ama bı turlu gidemedim valla 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 156 göst.
+1 oy
33 cevap 1,039 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ...Hilal... (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 478 göst.