+2 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar dün geceden beri sol kolum  kesintisiz ağrıyor o kadar ağrıyor ki uykudan uyandım uyuyamadım utanmasam oturup ağlayacam ayrıca bir battaniye bile kaldıramıyorum o elimle sabunla sıcak suyla yıkadım ama aynı gebelikte kullanılabilen kas gevşetici var mı bilmiyorum eşim 3.30 da geliyor anca o zaman sağlık ocağına götürecek beni

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Post üste çıksın 

-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından

Çok ödem varsa ödemden olabilir magnezyum eksikliğinden olabilir.  Ben buzlu suya sokardım ellerimi rahatlardı. Çok zordur bilirim üstelik ben utanmadan ağlardım da gece yarıları. En çok gece nükseder uyutmazdı. Geçmiş olsun. Belki buzlu su işe yarayabilir. Birde kendini çok yorma bence çok yüklenme 

tarafından

Sıcak su iyi geliyor sanki bana ya soğukta daha da acıyor sanki yarın randevum var zaten magnezyum isteyeyim 4 aylık hamileyim daha folik asitten başka bir şey vermediler

(964 puan) tarafından

Canım değerlerine bakarlarsa ihtiyaç halinde verirler. Ben kadın doğuma ağrılarımdan bahsedince ödemeden olur dedi dahiliyeye gittiğimi biliyordu baktır değerlerine dedi. Dahiliyede takipliydim ona söyleyince kan aldı magnezyum eksikliğinden dedi magnezyum yazdı. Belki gerçekten sadece ödemeden bilemezsin doktorun tavsiye etmeden kullanma bence

tarafından

Yok illaki kan bakarlar bnce

0 oy
(1,602 puan) tarafından

Ödemeden kaynaklanıyordur. Bende çok ağrı olmadı ama çok uyuşma yaşadım. Krem kullanmadım. Bilemiyorum ne iyi gelir. Ama sıcak su kas gevşetir

tarafından

Aynn sıcak suya tuttuğumda biraz iyi geliyor ya ayrıca o uyuşma ara sıra bende de oluyor peki ödeme ne iyi gelir

(1,602 puan) tarafından

Ödeme gebelikte bir şeyin iyi geldiğini sanmıyorum. Anca diyet ile ödem atman lazım  ya da spor yaparak terlemen lazım. Öden attırıcı bitki çayları var ama gebe olduğun için tavsiye etmiyorum. 

tarafından

Anladım teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,477,093 soru