+1 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından

Kızlar Dr. Hasan hüsnü eren hocayı bilen varmı ve onun önerdiği iyot var herkes msj atıp memnun kalanlar var hiç antibiyotik kullanmıyoruz diye cocuklara öksürük oldumu iyot kafesi yapılıyor hatta suyuna katıp içiliyor çocu insan memnun. Bende almak istiyorum ama Bi taraftan da korkuyorum. Kullanan varmı aranızda gercekten işe yarıyormu

4 Cevaplar

+1 oy
(209 puan) tarafından

Evet kızlar kullananlar yokmu aranız da canlar

-Reklam-
0 oy
(225 puan) tarafından

Valla ben sırtıma yaptım yaktı beni. Eşimi de yaktı ama ağrıyı kesiyor çok çabukmbir şekilde. Yapacaksan suyla karıştır yap derim 

(225 puan) tarafından

Evet ben içtim ama uzun süre içmedim ara ara 

(209 puan) tarafından

Bu dediğim doktorunmu iyotunu aldınız farklımı yoksa

(225 puan) tarafından

Evet doktorun dediğini aldım 

0 oy
(1,441 puan) tarafından

Ben kendim iyot içiyorum ben de işe yarıyor fakat çocuklara içirilmez sadece kafes yapabilirsin. Ben de oğluma iyot kafesi yaptım da bi işe yaramadı.

(209 puan) tarafından

Ya canm keşke faydası olsaymış 

0 oy
(6,772 puan) tarafından

Biz  varız cnm  ben görümcem bı görümcem kaynanam bizim çevre hepsi o hocayı takip ediyoruz ülkü eczanesinden temin ediyoruz Instagram üzerinden geliyor. Kafeste çok işe yarıyor. Ağrı kesiyor şimdi oğlumun parmağı kapı arasında kaldı Allah bağışlasın bir dakika Durmaz hemen anında yetiştim direk bı Damla damlattim parmağına sürdüm. Uçuk ateş soğuk algınlığı çok iyi geliyor. 

Hatta buhar bile yaparım çocuklarıma serum suyuyla. 

Çocuklarıma yapmıştım doktora gttim doktor baktığı gibi anladı. İyot kullanıyor msnz dedi evet dedik. 

Ateşli olunca benm ccuklar bu kış çok ağır ateşli hastalık salgın atlattı fisfis yaptım suyla karıştırdım beş damla 15 dk içinde ateş düştü 

(209 puan) tarafından

Ya böyle msjlsrı görünce almak istiyorum. Ama cesaret edemiyorum korkuyorum sonra cocuklrıma bana bişey olur yan etki yapar farklı bişey yapar diye  yine doktora gitmek zorun da kalırım diye doktorl da önermiyor zaten heral de 

(6,772 puan) tarafından

Doktorlarda ikiye bölünmüş durumda cnm . Kimi ilaç alımı azalmasin diye  yapyr .  Ben kullanıyorum bu demek değil hastsneye gotrurmem gösteririm yine . Lugol kullninca hafif atlatirlar hatta

Görümcem çocuklarına suya damlatıp içirir bnm çocuklar onun tadını istemediler ama gargara yapar kızım boğaz enfeksiyonu olunca diş ağrısı olunca dişime damlatırdım yani ikiye bölünmüş gibi doktorlarda onu söyleyebilirim yani kullanan kullanıyor ben şu an memnunum Çok şükür bir yan etki yapmadı bende 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,089 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
1 cevap 180 göst.
+1 oy
3 cevap 109 göst.

Kategoriler

1,470,429 soru

24,085,694 cevap

331,455 kullanıcı

...