0 oy
199 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (610 puan) tarafından

Kizlar kahve dünyası boykot listesindemi kahve dünyasının gofrik çikolatası boykot listesinde mi degilmi ben Google'dan baktım ama tam anlamadi birinde boykot birinde değil diyor 

Ben ulkeride boykot değil sanıyordum boykotdaymus Ülker'de 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,371 puan) tarafından

İsrail içinse ikisi de boykot listesinde.

Kahve Dünyası, Yahudilerin Hamursuz Bayramı (Pesah) İçin özel Bir Kek Yaparak Ve Bu Bayramı Kutlayınca Duyarlı İnsanların Tepkisini çekti Ve BOYKOT çağrıları Yapıldı. Ayrıca Kahve Dünyası Cocacola 'ya Ait Damla Su Ile Danone Grubuna Ait Erikli Su ürünlerinin Satışını Yapmaya Devam Etmektedir.

-Reklam-
0 oy
(1,548 puan) tarafından

Hangi boykot bu ülke içi mi ülke dışında olan boykot mu 

(610 puan) tarafından

Ülke dışı 

(1,548 puan) tarafından

Ülke içinde olan boykota ülkeri eklemişlerdi ekledikleri için bence ülke dışında boykot değildir 

Yani ülke içinde olan boykot yerli üretim olanları boykot ediyor ya eğer yerli üretim olmasaydı boykot etmezlerdi diye düşünüyorum 

(3,194 puan) tarafından

Ülker'i başta boykot ettiler ülke içi, sonra çıkarttılar diye biliyorum canım. 

0 oy
(3,194 puan) tarafından

Kahve dünyası boykot canım. Ben de gofrik'i çok sevmiştim maalesef tadı damağımda kaldı. Boykot olduğunu öğrenince bidaha almadım. Ülker'i de ben bilmiyodum Allah razı olsun 💕🤲

0 oy
(4,096 puan) tarafından

Boykot dedektifi uygulamasini indirdim orada aciklamasiyla birlikte yaziyor hepsi, oneririm 

0 oy
(2,218 puan) tarafından

Ülker'in sahibi Starbucks'a gittiği için boykot ediliyor ama nedense bana saçma geldi, belki arkadaşı vardı da gitti sonuçta İsrail ile bir bağlantısı yok adamın 

(4,263 puan) tarafından

Arkadaşı olduğu için değil canım. Starbucks boykot edilmeye başlanınca morel vermek için senin yanındayım destek olmaya geldim die gitti

Haberlerde hep böyle geçti

(2,218 puan) tarafından

Bende detayını görmedim hiç bir yerde, dediğin doğru olabilir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
+2 oy
17 cevap 847 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (355 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 844 göst.
17 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Realisthanim (3,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,286 göst.
10 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (4,193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,579 soru

23,859,608 cevap

320,303 kullanıcı

...