0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar LCW den 23 Nisan için kizima tişört sipariş verdim az önce kaç günde elime ulaşır acaba alan varmi bu aralar kargo kaç gün de gelir ya yetişir inşallah 

image

3 Cevaplar

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Ben alıyorum genelde 2-3 günde en fazla gelmiş oluyor 

(191 puan) tarafından

Yaa çok teşekkür ederim sağol canım ❤️ 

-Reklam-
+1 oy
(3,225 puan) tarafından

Daha 10 gün var. Rahat yetişir normal şartlarda. Sitede yazar ama tahmini kargo süresini. 

(191 puan) tarafından

2. 5 iş günü diyor ama bilemedim ya şikayet var bölümünde kimi geç geliyor yazmış benimde aklima takıldı 

0 oy
(5,698 puan) tarafından

Bu hafta sonuna kadae gelir canm

(191 puan) tarafından

Bizim renkler mavi tütü etek bı de beyaz tişört mavi olunca eteğin tonunu tutturmak biraz zor oldu bütün kız velileri aynı yerden aldık tişört de öğretmen safe beyaz da olur gömlekte olur fark etmez dedi ben birebir aynını bulunca almak istedim  önü kelebekli yukarıya resim koyarım şimdi canım 

(5,698 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canm . Peki bende düz kırmızı beyaz bir elbisemi alayım yoksa düşündüğüm gbi beyaz tşort kırmızı tütü etek beyaz kilotlu çorap beyaz babetmi alayım yani sen olsan tercihi öğrwtmen sana bıraksa hamgisini alırdın 🌸 ay kusura bakma lütfen görmüşken postunu sana sorayım dedim bunalttıysam eğer seni kusura bakma 

(191 puan) tarafından

Yok canım ya ne kusuru estağfurullah bence ayrı ayrı daha iyi tişört u başka şeylerle de giyebilir ben olsam öyle yaparım Bizim öğretmen de mavi beyaz elbisede olur dedi ama biz tercih etmedik canım:)

(5,698 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canm benim kızımın okulda gösteri yaparak kutlayacağı ilk 23 nisanı olacak sevinsin mutlu olsın aklında öyle kalsın istiyorum 🌼 teşekkür ederim yardımcı olduğun için bende bugün gidip bakacağım lc waikikide var ben geçen hafta gördüm çok kalabalıkt bakıp alamamıştık bugün sakin sakin kızımı okula bırakıp gidip alıcam oradanda işe geçicem inşallah 

(191 puan) tarafından

Bizimde ilk gösterimiz valla ben de heyecanlıyım ne yalan söyleyeyim inşallah tişört de yetişirse tam olacak güle güle kullansın fıstık :))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
8 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
+1 oy
10 cevap 491 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,735 puan) tarafından soruldu

Kategoriler