+1 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından

Kaynanam evine çağırdı oructum yemeklerimi yaptım kızımı hazirladim evimi temizledim gittim. Orda birlikte yeriz diye düşündüm. Akşam oldu yedik ben bulaşıkları toparliyordum kaynanamda oturduğu yerden masadaki tabaklari iç içe koyorduu eşim annesine bağırdı birden sen neden iş yapıyorsun git salona otur dedi. Bana hep seni anneme hizmet et diye aldım derdi şimdi dediğini yaptiriyor tatli sözle güler yüzle dese ben zaten yaparım ama bu tavrı her zaman böyleydi ama annesini yanında yapmazdi  artık açıktan yapıyor orda nasıl tepki vermeliydim 

13 Cevaplar

+3 oy
(582 puan) tarafından

Ben köle miyim kusura bakmayın 

Madem annen yorulmasın istiyorsan gel onun yerine sen yap deseydin 

Önceden ben de çok utanır laf edemezdim sağlık kalmayınca sesim çıkar oldu

-Reklam-
+1 oy
(2,651 puan) tarafından

Daha size o cümleyi kurduğunda tepkinizi koymalıydınız. Ne demek hizmet edin diye almış. 

(35 puan) tarafından

Koydum ama işe yaramadi babam arkamda olmayinca ondan yüz buluyor 

(7,752 puan) tarafından
+2

babanlik durum yik. o cumleyi ilk kurdugu anda az yeseydin de parasini verip hizmetci bakici asci usak temizlikvi tutaydin annene maasla calisan . niye evlendinki benim de gunahima girip hayatimi karartmamis olurdun deseydin. madem olan oldu evlendik madem annene hizmetci ariyirsun gunluk yada yatili kalacak gundelikci bulalim  madem geceleri de uyumaz calisir inun ucretini kardilarsin artik deseydin daha bir halt diyemezdi. okadar hizet hormet gorecek annesi varsa kendi etsin elin kizinin basini ne yakio

+1 oy
(547 puan) tarafından

Posta girmeden önce sen olduğunu anladım bacım Allah yardımcın olsun ne diyeyim bilmiyorum nolur bu pislikten başka çocuk yapma

(35 puan) tarafından

Yok ayrı yatiyor ya zaten yanımadA almiyorum nolur nolmaz diye spiral de taktirdim 

+1 oy
(87 puan) tarafından

Kaynana da sorunlu bence oğluna kızması lazım. Valla herşey kocada bitiyor bacım kocan seni adam yerine koymayinca kimse koymuyor. İlk zamanlar benim kaynanam da iş yaptırma derdindeydi heralde başta alışsın düşüncesi ile. Ama eşim sağolsun beni ezdirmedi. Şimdi de ben yapmak istiyorum o yaptırmıyor git çocuğuna bak otur kocanın yanında diye beni gönderir kendi kızlarına yaptırır 

(35 puan) tarafından

Kaynanamin diğer oğulları karilarina düşkün olduğu bunu böyle yetiştirmiş sanırım ben yokkende işliyor çünkü eşim anne bak ben abilerim gibi kılıbık olmadım dedi bi defasında 

0 oy
(5,521 puan) tarafından

Ne demek hizmet için evlendim öğle şey mi olur az yesin çok çalışsın eve hizmetçi tutsun o zaman yuva kurmaya evlenmemiş mâdem neden senin başını yakmış 

(35 puan) tarafından

Öyle bunu evlendikten 3 ay sonra söyledi 

(5,521 puan) tarafından

Yanlış anlama ama bu adama ikinci çocuğu doğurma sakın ilerde seninle işim bitti der bırakır bu tarz konuşan adama güven olmaz

0 oy
(3,822 puan) tarafından

Tepkini bugün değilde canım o sözü kullandığı an vermeliydin  ben hizmetçi olarak gelmedim eşin olarak geldim ama beni bu gözle görürsen aramızdaki durumdan sorumlu değilim deyip uyarmalıydín

(35 puan) tarafından

Zaten her zaman böyle diyorum anlamıyor kaynanamin yanında da tartışmak istemedim onu görünce daha çok simariyo erkekliğini kanitlamaya çalışıyor gibi 

0 oy
(4,238 puan) tarafından

O tabakları alır firlatirim görürler işi temizliği

(5,145 puan) tarafından

Vallahi aynısını bende yapardım . Öylemi alın size  hizmet der fırlatırdım yere sonrada çıkarfım evden .

(35 puan) tarafından

Daha önce evde bi kavgamızda bi bardK kırdım boğazıma sarıldı orda o dediğinizi yapsam neler olacağını kestiremiyorum 

(5,145 puan) tarafından

Bacım şiddet görüyorsun hem psikolojik hemde fiziksel neden dur demiyorsun bu olaya 😞 çok üzüldüm

0 oy
(366 puan) tarafından

Bizimkide tam tersi sen otur der ,kaynanam beni görünce yok bayram temizliği, yok şu ,yok bu aklıma gelir bana birşey kitlemeye çalışır ,eşimde benim Ayşegül ile  isim var yardım edemez der ,bana yaptırmaz yanına çağırır oturtur .

Canım Allah yardımcın olsun böyle anlayışsız bir eş ile yaşamak zordur 

0 oy
(769 puan) tarafından

Eski yazılarını da gördüm.kendini bu kadar üzme..bu ailenin artık ruh hastasını olduğunu normal olmadıklarını kabul et adımlarını ona göre at.bunlar manyak..Ha bizlerdede var manyak..çalışmıyorsun ailen arkada degil kendince çıkış yolun yok. Bari bir cocuk daha dogurma .bu hayvanlara

0 oy
(634 puan) tarafından

Valla orda bulaşıkları bırakır gider annesinin yanına otururdum. Bana da hizmetçi tut derdim

0 oy
(775 puan) tarafından

Bana böyle muamele edecek adamın  o tabakları kafasında yüz parçaya bölerim net.

0 oy
(1,641 puan) tarafından

Ben senin kölen değilim bencede annen oturmalı kalk kendin yap daha işim olmaz der elimi zerre biseye surmezdim bir çay alıp otururdum .

0 oy
(155 puan) tarafından

Ben zaten yapıyorum annene yalakalık yapmana gerek yok derdim. Ve böyle yaptığı için yapmazdım gelsin yaptırsın kolaysa 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 503 göst.
6 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 311 göst.
0 oy
8 cevap 509 göst.
27 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minnosuuum (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 523 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu