+2 oy
638 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından

Kızlar dertleşmek istedim sıkıntıya girdim iyice konuşalım istedim kuzenim 26 yaşında 3 çocuğu var daha yeni doğum yaptı bebeğin yeni 40 i çıktı iki hafta önce sürekli başı ağrıdığından doktora gitmis doktorda beyninde tomurcuklanma olduğunu söylemiş dün gece de ara ara başı agriyomus bir anda şiddetlenmis bayılmış ağzından burnundan kan gelmiş direkt yoğun bakımına almışlar doktor da ankaradaymis uçakla gelmiş ama gelene kadar öğlen 2-3 olmuş yarım saat ameliyatin ardından vefat etmiş tepki veremiyorum hala inanamıyorum ilk defa bir yakınımı kaybettim çok zor bişey ama Allah öyle bir sabır veriyo ki sizlw değil paylaşmak istedim 

26 Cevaplar

+1 oy
(3,112 puan) tarafından

Ahhh Allah'ı mm en çok korktuğum şey evetttt ölüp gideceğiz zamansızzzz ve ansızın amaaaa yavrularıma baktıkça hep dua ederim Allahııımmm yavrularımı bensiz bırakma onları benden ayırma diye hep dua ederim ama en acı gerçek şuuuuuu bir gün aniden ve ansızın birimizden birisi gidecek 😔😔😔 sonra şöyle deriim benim ömrümden onlara ver Allahım derim 😔😔😔 Allah sabır versin yavrularına annesizlik ne kadar zorduurrr

-Reklam-
+1 oy
(9,448 puan) tarafından

Damarlarım çekildi sanki okudum çok üzüldüm😔

+1 oy
(543 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım 

Babamın eşinin kuzeni de vefat etmiş acaba aynı kişiler mi 

Neredeydi kuzenin Sivas mı 

0 oy
(822 puan) tarafından

Ahhh ne zor rabbim kalan sabilere yardim etsin insallah 

Korona aşi si olmusmuydu peki

0 oy
(11,906 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin. Meleklerine, kocasına anne babasına sabırlar versin inşallah. Çok üzüldüm o üç çocuğa gidene değil kalana çok zor rabbim cennetinde kavuştursun inşallah 

(40 puan) tarafından

Amin amin Allah razı olsun hepsine zor evlatlarina annesine eşine kardeşlerine hepsine ayrı ayrı zor valla

0 oy
(494 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin çokk üzüldüm gerçekten Allah hem eşinin hem de çocukların yardımcısı olsun. Peki doğumdan önce hiç böyle bir baş ağrısı bir belirti yok muymuş? Bir anda mı çıkmış bu hastalık ve doktor beklenmek yerine acaba hemen başka bir doktor müdahale etseydi kurtulma şansı olmaz mıydı :( gerçi ecel saati gelmiş bir kere ama insan da düşünmeden edemiyor :(

(40 puan) tarafından

Hamileliğin son günlerinde olmuş doktorda ölümcül demiş zaten oda kimseye söylememiş tek babası biliyormuş doktor ameliyat olsan bile büyük bir hasar bırakır demiş oda çok ameliyat taraftarı olmamış Allah acı çekmeden temiz bir ölüm nasip etsin demiş ekleriyle ölümünü beklemiş eşi bilse illaki müdahale ederlerdi işte içine doğmuş beklemiş öylece 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 232 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
+3 oy
33 cevap 889 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde EmreYaren (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.

Kategoriler

1,448,783 soru