+2 oy
132 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (131 puan) tarafından

Merhaba kızlar oğlum 22 aylık sütten kesmelimiyim artık zamanımı vede kesmem gerekirse nasıl kesebilirim 2 aydır çok üzerine düşmeye başladı sürekli emiyor oymuyor gece ağzından nerdeyse hiç çıkarmıyor ve onunla uyumaya başladı eğer bıraktırırsam nasıl uyutabilirim bana fikir verirmisiniz

3 Cevaplar

+1 oy
(4,127 puan) tarafından

azaltarak bırak. ben 3 gün içinde azaltarak bıraktım. 

gün içinde hiç vermedim sadece uyurken emdi, gece beslenmesini kesmiştim. bu açıdan kolay oldu. 3 gün bu şekilde yaptım sonra bi daha vermedim. 15 gün oldu bırakalı nerdeyse. hiç göğüs ağrısı çekmedim. bebeğimi de ninni ile uyutmaya başladım. 

benim bebeğim 21 aylık şu an. 

ben de çok yorulmuştum, özelikle dışarıda iki memeyi açık tutup oynamak istiyordu. önce kendimi hazırladım, çünkü benim için de kolay olmadı ruhsal olarak.

kendini hazır hissediyorsan bırakabilirsin 

-Reklam-
+1 oy
(374 puan) tarafından

2 yasını doldursun bence yaz gelmeden bıraktırırsin. Benimki çok duskundu cok emdi. Sirke surdum ben en pratik yöntem bence. Salca dan daha kolay😅tadı değiştiği için tiksindi 1 damla sürüyordum emmek istemiyordu öyle bıraktık. Yoksa yapışık geziyorduk oglumla 😂 

+1 oy
(4,824 puan) tarafından

Ayyy benimki de oyleydi 24 ayi doldurduktan sonra ben direk kestim ah oglusumun dogum gunu yarin 14 nisan gecen sene 15 nisanda kestim ben oglen uykusundan uyandi uyaninca hep emerdi hemen konustum once uyaninca annecim biliyo musun uzaklarda baska bebekler varmis onlarin hic mamasi yokmus dedim yemekleri saydim corbasi yokmus pilavi yokmjs sevdigi seyleri saydim saydim agliyolarmos acikmislar o yuzden sende artik buyudun ya memis bebeklere gidecekmis sen artik abi sutu iceceksin tamam mi memisi son kez emelim bay bay yapcaz dedim birini emdi bay bay yapti ikinciyi emdi baybay yapti bu iceri gitti ben o ara hemen gogsume yara bandi yapistirdim annecim hani bebekler vardi da mamalari yoktu su yoktu bu yoktu diye tekrar uzun uzun saydim hani memis bebeklere gitcekti ya baybay yapmistik ya bak memis bebeklere gitmis dedim gosterdim once bi dudagi sarkti aglayacakti olley olley dedim zipladim beni oyle gorunce o da yapti al cak artik sen abisin dedim 1 2 kere mem diye geldi lafini tamamlamadi bile memis bebeklere gitti olleyyy dedim o da aynisini yapti yine 1 2 sefer de ben yaninda yokken memis dedigini duydum ilk gece emmek icin uyandi mizildandi hadi pis pis dedim yanina yattim uyudu ilk gece bi kac kez boyle uyandi sonra deliksiz uykuya gecti sukur cok zorlanmadim ben yanliz yara bandi konusunda travma yaratabilir diyolar istersen sen yapma ama cocuga vermeye vermeye aglata aglata biraktirmaktansa ben boyle tercih ettim sarildim optum kokladim salca suren var ip baglayan var gogsunu islatip cay nane yapistiran var aci biber tuz suren var bunlarin yaninda en masumu bana yara bandi geldi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 98 göst.
+1 oy
8 cevap 330 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cadıkız (5,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Miros (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.

Kategoriler