+2 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından

Bende mi sorun var bimiyorum 2. Gebeliğim kızımda sürekli gittiğim doktor vardı ama suan araba olmadığı için yarın kuzenimle Alanya’da başka bir doktora randevu aldım ama nedense tedirgin oluyorum :)) yani utanç mı diyim anlam veremediğim bişey sizde de oluyor mu acaba suan aklımda birsuru soru var ama yarın kesin hepsini unutup soramayacağım yada utanacağım bu huyumu hiç sevmiyorum inşallah yanlız dağılımdır

3 Cevaplar

0 oy
(1,323 puan) tarafından

32. Haftaya kadar aynı doktora gittim sonra doğuma kadar başka bir doktora gittim çünkü şehir değişikliği yaptım sonra doğuma başka bir doktor geldi çünkü devlet hastanesiydi ve kim nöbetçi ise o  geliyordu yani hepsi kadındı hiç çekincem olmadı doğum esnasında hele hiç olmadı canımın derdindeydim 😂

(126 puan) tarafından

Kadın doktorlara sıra bulmak çok zor erkek olduğu içinde çekiniyor olabilirim ama sürekli gittiğim doktorda erkekti yarın bu atagımıda yenerim inşallah 

-Reklam-
0 oy
(2,181 puan) tarafından

sorularının hepsini kağıda yaz öncelikle. bu şekilde unutmazsın. ben öyle yapıyordum. bebeğimi göreceğim için heyecanlanıyordum 😂

ben normalde üniversite hastanesi ine gidiyordum, usg kağıdı vermiyordu. bu yüzden özele de gittim. 

sonra deprem oldu, üniversite hastanesi hasar aldı, orda doğum yapamayacaktım. bu yüzden şehir hastanesine de gittim. çok garip hissetmiştim, çünkü kendi doktorumla bağ kurmuştum :) 

(126 puan) tarafından

Kağıda yazayım sağolun 

Bende bir tuhaf hissediyorum inşallah ters birisi degıldır 

0 oy
(2,637 puan) tarafından

Çok normal, ilk doktorunuz sizi çok iyi bildiği için, yeni doktorun size nasıl yaklaşacağını bilmiyorsunuz.

Önemli soruları unutmamak için de telefona ya da kağıda not tutun. 

(126 puan) tarafından

Tm teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 327 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bala (143 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
6 cevap 142 göst.
0 oy
6 cevap 99 göst.