+2 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (180 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Afyon karacaahmet türbesi varmış depresyon anksiyete panik atak gibi ruhsal hastalıklara iyi geliyormuş çok maneviyatı bir yermiş şifalı suyu varmış doğru mu acaba kafam bir milyon olunca kendimi ifade edemedim sanki Arkadaşlar şifa Allah'tandır ben gidip ziyaret edip dua etmek ve o zat harika şifa ver Rabbım diyeceğim yani türbeye gideyim o zat şifa versin diye degil

3 Cevaplar

+3 oy
(5,760 puan) tarafından

türbelerden medet ummak ne kadar doğru? 

(180 puan) tarafından

Şifa Allah'tandır.sadece o kulun hatrina diyerek vesile olan o zattir.yani şifayı Allah'tan bekliyorum.vesilesi o insan tıpkı doktorlar gibi sen bir ameliyat oluyorsun doktor yapıyor doktor mu iyileştirir yoksa sifan için vesile mi oluyor ?

(5,760 puan) tarafından

doktorla türbe kıyaslamak. neyse bacım sana hayırlı akşamlar 😘

(180 puan) tarafından

Karacaahmet de döktürmüş araştırıp görebilirsin iyi aksamlar

(5,760 puan) tarafından

tamam bacım sensin, günahına dahil etme beni. byeess

-Reklam-
+1 oy
(3,825 puan) tarafından

Tovbe estağfurullah tövbe ama böyle türbe falan gidilince sanki Rabbimle araya torpil sokuyor gibi oluyo . Hiç inanasim gelmiyo 

(180 puan) tarafından

Onun gibide düşünebiliriz.mesela ise gireceksin orada bir tanıdığın patronun sevdiği bir yakının varsa ne yapıyor seni  onun hatrina ise alıyor bende gidip oraya ziyaret edip dua edeceğim hepsi bu 

(3,825 puan) tarafından

Ee bu kul hakkı yemek olmuyo mu şimdi diğer işe girmeye calisan insanlara haksızlık. Ee ben her gece ellerimi açıp dua ediyorum Rabbime Afyon'a gitme şansım da yok nerden baksan saçma hareket ve benzetme 

(180 puan) tarafından

Valla hani bende bunu bilmiyordum hocadan duydum yani illa gitmen mi gerek sende dualarında söylersin ilk önce peygamber efendimiz hürmetine Allahim sonra Salih kulların ve zatlarin diye bunda günah yok diye biliyorum 

0 oy
(163,515 puan) tarafından

boyle bisi sormak bile akil disi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 163 göst.
0 oy
3 cevap 199 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (2,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kdrrrata (60 puan) tarafından soruldu