+1 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (3,447 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

bugün eşim sağolsun evdeydi polonez köye kahvaltıya gittik oradan polonezköy hayvanat bahçesini çok övdüler gittik çok büyük ve çeşit çoktu dahada fotoğraf çektim ama eşimde kaldı diğer hayvan fotoğrafları içerisinde atla gezme, büyük oyun parkı, dere kenarında Cafesi vardı verdiğimiz paraya değdi gündüz gittik ama sizlerle bu tatlı şeyleri paylaşmak istedim istanbulda yaşayan  eğer gitmeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum ☺️☺️

8 Cevaplar

+1 oy
(2,356 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Giriş ücretli mi cnm? Kahvaltı ettiğiniz yerde fiyatlar nasıl uçuk mu? Haftaya bizde gidelim ya çok guzelmjs

(3,447 puan) tarafından

Giriş ücretli evet ama değiyor verdiğin paraya çoooook büyük bir alan bir çok etkinliği var. O dere kenarında oturmak ata bindiriliyor hayvan çeşiti çoook doğa güzelliği hayvan sesleri oyun parkı cafesi yani çok beğendim ben. Polonezköy de koza garden gittik kahvaltıya masaları açık masa kapalı alan yanlarında hamak var trambolin var serpme kahvaltı kişi başı 500 tl ydi fiyatları bana göre normaldi çünkü baya doyurucuydu semaverde yanına çay veriyorlar lezzetleri güzeldi. 

-Reklam-
+2 oy
(6,777 puan) tarafından

Ana benim görümcemin orda ne işi var 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

(6,777 puan) tarafından

İkiside oradaymış 😱😱😱😱

(4,944 puan) tarafından

Çok güldüm kusura bakma :))))

tarafından

Aaa  bak kaynanamı cam fanusa koymuşlar büüş gördünmüğ

(3,447 puan) tarafından

Hahahah ilk okuyunca anlamadım sonra jeton düştü kızlar 😂

0 oy
(9,080 puan) tarafından

benim esim cok uykucu haftasnu gec kalkiyir o yuzden gdemiyoruz bende merak ediyorum daricadan gina geldi artik defalarca gttik diye. bir haftasnu erkenden kaldirip goturecem zorla kocami😂😂

(9,080 puan) tarafından

iyi vok sukur canim  persembe cuma cumartesi baya kotuydumde bugun iyi  sislerim odemlerim morluklar azalio. yanaklarim baya iyilesti agzimi acabiliyorum en azindan bir cay kasigi sigacak kadar :) burun sizliyor kasiniyor zonkluyor . ama hamdolsun bugun daha iyiyim  kati gida yemek istiyorum dislerim kamaşiyir artik sivi sivi sivi gina geldi

tarafından

Kız canan sen nerde oturuyon

(9,080 puan) tarafından

kartal istanbuldayim   sen nereyesun

(5,362 puan) tarafından

Iyi iyi bu kadar oldugu da yeter cok sukur gecmis olsun bebek 

tarafından

Bende dilovasındayım. Darıca deyince kessin buralardansın dedim ama uzakda değilsun

0 oy
(3,777 puan) tarafından

Ne güzel, iyi bir gün geçirmişsiniz. İstanbula gelince çocukları götürebilirim ama taaa karşıda kalıyor bize🫨 gelince bakarım artık. 

(3,447 puan) tarafından

Evet güzel geçti gerçekten 

0 oy
(29,201 puan) tarafından

Ay ne güzel yaa her çeşit var tam çocuklar için güzel yer bir yandan üzülüyorum tabi insanlar için kapalı alanlarda tutulmalarına🥺

(3,447 puan) tarafından
+1

O konuda haklısın ama gerçekten çok güzeldi değdi gittiğimize

0 oy
(6,573 puan) tarafından

En sondaki kaynanam gbi dikmiş gözlerini bana bakıyor 😂 kız ne kadarmış biz darıca hayvanat bahçesine gtmiştik orasıda güzeldi

(3,447 puan) tarafından

Yetişkin:600 

2-12 yaş:400 

0-1 yaş ücretsiz 

0 oy
tarafından

Kaynanamın evinde ne işiniz var 😂

(3,447 puan) tarafından

Sorma bende kaynana yok sizinkilere kaldım hahahah

tarafından

Dikkat et ısırmasınlar 😂😂

0 oy
(167 puan) tarafından

Giriş yeleri hepsi aynı yerde mi kahvaltıdan sonra mi giriş ücreti verip hayvanat bahçesine giriyoruz 

(3,447 puan) tarafından

Kahvaltı ettiğimiz yer farklı bir mekan yerleri farklı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
23 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 420 göst.
0 oy
3 cevap 393 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy