+2 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (512 puan) tarafından

Herkese merhaba  babamın durumunu paylaşmak istedim sizlerle malum çok dualar ettiniz zikirler çektiniz  Allah'm  sizi sevdiklerinizle imtihan etmesin grupta benim  derdimi benimseyen zikir ve dua istedgmde beni geri çevirmeyen  öyle güzel yürekli hanımlar varki  hep dualarimdasinz gormeden  tanımadan  hakkınız geçti helal edin 

Babam yoğun bakımdan çıktı  elhamdülillah  özel odada enfeksiyon  riskinden dolayı ziyaretçi yasak olan bir odada bu arada kovid vakalarida çok yükselmiş ziyaretçi kabul etmeyin demis anneme  hemşireler kendinize dikkat edin sizde babamın yeni doğmuş bir bebekten bir farkı  yok konuşmayı yürümeyi etrafı  algılamayı yeni yeni öğreniyor  beyin kanamasiyla beraber felç te inmişti  hamdolsun yinede sağ  olması en büyük şükür  sebebimiz  haftaya patoloji sonucumuz çıkacak nolur dua edin temiz çıksın sonuçlarımız  ben sizlerden yine dua istiyorum  

313 kere Ayetel kürsi  topluyorum az çok hiç önemli degl okuyabilirseniz

8 Cevaplar

+2 oy
(686 puan) tarafından

Ben o yoğun bakım kapısında 7 yıl babamı bekledim gir çık gir çık sizi çok iyi anlıyorum enfeksiyon çok tehlikeli kesinlikle dikkat edin.babam kaptı kafa tası kemiği alındı bizde beyin tümörü vardı çok zor rabbim şafi ismiyle şifa nasip etsin babamın kulağına yoğun bakımda ağlayarak kelimeyi şahadet getirdim hem 🥺 öyle sınavlar varki hayatta eğer saglikliysaniz şükredin

(512 puan) tarafından

HHerseyin telafisi bir çözümü  var ama sağlık  bambaşka  birsey mis  ne para geçiyor ne mal mülk  sagliginl geri getirmeye  ancak dua tek çaresi Allah a sığınıp ona yönelmek  rabbim  imtihanlarinda  en güzelini en kolayını nasip  etsin

-Reklam-
+1 oy
(2,465 puan) tarafından

Okudum RABBIM sifa versin insallah temiz cikar 

(512 puan) tarafından

Amin ecmain Allah razı olsun 

+1 oy
(181 puan) tarafından

5 defa okudum rabbim sifa wersin insallah sonuclarida temiz cikar insallah🤲

(512 puan) tarafından

Allah razı olsun rabbim sizi de gönlünüzden geceni  kabul etsin 

(181 puan) tarafından

Amin canim Allah razi olsun c🤲umlemizinkini insallah

+1 oy
(672 puan) tarafından

Rabbim tum darda olanlarin yar ve yardimcisi olsun 

(15 tane okuyabildim canim)

(512 puan) tarafından

Allah razı olsun rabbim sizinde gönlünuzun  muradini  versin 

+1 oy
(21,721 puan) tarafından

Çok çok çok geçmiş olsun duymamıştım çok üzüldüm reglim bitince mutlaka dua edicem canım 🙁

(512 puan) tarafından

Allah razı olsun sizden 

+1 oy
(6,645 puan) tarafından

Rabbbim şifa versin  cnm aman  dikkat edin enfeksiyon     ciddi bir hastalıktır   amcam akciğer kanseri idi enfeksiyon kaptı vefat etti amcami kanser değil enfeksiyon öldürdu o yüzden babanizin yanına kimseyi yaklastirmayin siz bile yanına gidince maske filan takin benim amcamın yanında çok insan gidip geliyordu hastaneye filan 

(512 puan) tarafından

Allah esirgesin  iki maske takıyoruz  giderken  amcanız nurlar içinde yatsın  melani cennet olsun

(6,645 puan) tarafından

Çok iyi yapıyorsunuz misafir filan gidip gelmezsin yanina

(512 puan) tarafından

Çok teşekkürler guzel düşünceleriniz icin

+1 oy
(10,955 puan) tarafından

Dünde aklıma geldin nasıl oldu acaba dedim.cok.sevindim canım gözünüz aydın 

(512 puan) tarafından

Çok saol  canim benim  

0 oy
(623 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım rabnim şifa versin bidaha yaşatmasın rabbim okuyamam malum canım anlamışsındır ama duamız babanla😔

(512 puan) tarafından
+1

Olsun dualarinz yeter çok tesellur ediyorum

İlgili sorular

+3 oy
23 cevap 1,446 göst.
11 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde 4Avakado (1,534 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 85 göst.
14 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
12 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Casperiye (7,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 134 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,480 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,892 soru

23,823,363 cevap

318,430 kullanıcı

...