Kuzenimin kınası için
Bulamadım kendime göre bir elbise bir tane çok beğendim.kqlem ama yapışan bir model büyük bedeni kaç mağazada aradım yoktu bende ebiraktim ajsj
En son bunu aldım
Üstüne janjan kumaş sal aldım
Kızılcıl şerbeti nursema elbisesi :) güle güle giy güzel olmuş
Ewet ewettttt onun elbisesis sjsjs. Tesekkurlerr
Esma sen hamile misin :)
Tovbeeee o nerden cikti
Sanki karnın var hamilesin zannettim
Esmoş la hamilemisin yorumlarına çok güldüm affet 🤣 ne giysem yakışır canım sana 😘
Valla elbise güzelde sanki belediye dağıtmış gibii herkesin üzerinde var nursemayıda hiç sevmem zaten daha elbisesi çıktı 😂😂😂😂 bu arada hayrlı olsun canım
Yaaa demaaa kimsede görmedim sjsj
İnşallah kimseyle pjsti olmam
guzel gayet şık gule gule giy:)
Ameliyattan çıkmış hali varmı Canan çok merak ettim
Dudak için çok iyi araştırman lazım ama sen bulursun
ameliyattan vikince hemen bu sekildeydim de ameliyat sirasindaki fitolari istedim . asistani henuz bana ulasmadi dedi bana ulasir ulasmaz aticam dedi . okadar asiir derecede arastirdim ve biliyorumki ameliyattaki bandajlanmamis halini gorsem zaten nasil burnum olacagini net gozumde canlandiririm 😂😂 aynen arastirmalardayim dolgu icin guvenebilecegim biryer henuz karsima cikmadi viksaydi ameliyat oncesi yaptiracakdim ameliyata dolgun dudakla girsem daha ufak daha artistik burun yapardi dr yuz hatti sekilleri acisi onemli ya burun dudak😂
Doğrudur ama güzel görünüyor inşallah içine siner ☺️
insallah bakalim zamanla gorecegiz bir iki ay icinde baya iner sislikler uc dort aya son hali oturur bakalim :))
Merakla bekliyorum 😃
Nursema elbisesi ❤️❤️ güzel bence çok yakışmış
Doğru söyle kanka
Ben sevdim balım Nursema dan nefret etmesem bı yerde bende giyerim güzel elbise
o gobek ne laaann 🙄😳😳😳
Küstüm :((
bende cok guldum 😂😂😂
Neler oluyor burda 🥺 elektriklerimiz yoktu sevdoş yeni geldi beee 😢
Kız esma valla elbiseden heralde hamile sandım la seni özür dilerim bebeğim çift pardon
Ben oğlunın neşesine bakmaktan sana bakamadım annesi fakat çok güzelsiniz MaşaAllah
Annesinin peşinde suruklenmekten ne yapsın sjsj
Tesekkurlerrr
Kız sen hamile misin
Ne hamilesin kizzz
Ayy ne bilim elbiseden heralde göbek çıkmış
Hani kiz elbise ben mi kacirdim
Yok ya elbisenin duruşundan bence. Kim öyle dursa hamile gibi gösterir. Giy gitsin 💪
Birde biraz ***** durmuşum sanirim
Nasıl.oeki elbise kizlar
Off kacirdim. Gormek istiyom esmaaaa
Bende merak ettim şimdi :)
Kizlar atta var baksaniza
Nerde Esma kaldirdin
Hamile dediler bende kaldirdim:((( moralim bozuldu
Bu zeynep
Gördüm 😁
Göbus degilki o çiçekten öyle görünmüş 😁
Oğlusun tatliliga bak yaaaa❤️
Bence cok hos olmis nerden aldiniz link varmi
Eesmaaa hamile gobegi gibi kizzz supriz yumurtami var🫣😀
Ama ben görmedim ki
Ya Nursema'nın elbisesi demişler görmedim ama hangi elbisesi ki merak ettim yok mu bir resmi ?
Bu canimm
Ay çok güzel elbise bu ben çok beğenmiştim yorumumu önemseyip merakımı giderdiğin içinde teşekkür ederim 💐
Bana olmusmu kız:)
Ne demek canimm🥰
Bence gayet güzel durmuş beğendim ben 😊
Teşekkür ederim canimmm
Yorumlardan anladığım kadarıyla şu siyah olan elbise çiçek işlemesi olan. :) bence fena değil o elbise sadece dizide gösterildi diye biraz abartıldı sosyal medyada satışlar için. Yakışmıştır sana da esmoş☺️ hamile misin yorumlarına bende güldüm😅
Kaldırdın mı hemen
Bende merak ettim 😀
Kaçırdım fotoyu ama herkes beğenmiş güzel günlerde giysin 😊
Esmos geçen bir posttaki yorumuna cevap yazmıştım post gizlenmiş bir türlü de denk gelemedik seni rüyamda görmüştüm
1,453,035 soru
23,852,586 cevap
319,952 kullanıcı