+1 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (2,565 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Bugun araba kullanırken başıma gelen olay çok korktum cokkkkkk

Yoğun bi trafik rahat 60 km gidiyorm tam sola gecicem Allahtan esim farketmis sag seritteyim sola girmek için doğru anı beklerken pat diye önüme minicik rahat 3 yaşında çocuk atladı esim kornaya basıyor beb frene neyse Rabbım korudu hem onu hem bizi araba durdu esim indi çocuğun sahibine bakmak için başında bir büyük bile yok ayaklarında ayakkabı bile yok çıplak ayaklarla sırf arabadan korkup kaçmasın diye resmen arabadan vazgeçtim acemiyimde yani küçücük bir can nasil bırakır insan evlat ya.. ya duramasam ya o çocuk korksa sola kaçsa Allah Korusun ben bugün hayatımın en büyük kabusunu yaşadım 

Hala düşünüyorum o çocukları bırakırken o annesi nerde o ayaklarında bir çorap bi ayakkabısız nasil sokağa bırakıyorlar bide işlek bi cadde ne bilim çocuğun o korkmuş yuz ifadesi beni mahvetti :(

9 Cevaplar

+5 oy
(11,854 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Senin de çocuğun da verilmiş sadakası varmış resmen.. Allah korumuş onla geçmiş olsun

(2,565 puan) tarafından

Hiç sorma acemiyim birden dursam arkamda bi sürü araba zincirleme kazaya sebep olmakta var hadi onu geçtim bizim arabadan korksa yola kaçsa o çocuğun sorumluluğunu kim alacak yok yere başına iş açar bide minicik bi can onunda vicdanen tarafı var çok korktum Allahim Korusun bi daha göstermesin inşallah 

(11,854 puan) tarafından

Inşallah canım.. acemi olmasan bile insan o anda ne yapacağını şaşırıyor. Ya senin yerinde başkası olup 100 120yle gidiyor olsaydı o çocuğun kurtulma şansı olmazdı belki de.. sorumsuz aileler yüzünden olan çocuklara oluyor, doğurup doğurup sokağa atıyorlar. 😕

(2,565 puan) tarafından

Valla öyle ya :(

-Reklam-
+2 oy
(3,384 puan) tarafından

Çok şükür bir şey olmamış ya Allah sizi de onu da korumuş 

Çok var böyle sokakta çıplak ayakla üstü başı yırtık var ya çok kızıyorum onlara bakamiyorsun niye getiriyorsun o çocuğun da günahını alıyorsun diye 

(2,565 puan) tarafından

Yemn ederim aynen :(

+2 oy
(1,870 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Şehir içi max hız 50 km dir. Bir de acemiyim diyorsun sen 40 ı geçme bence. 

0 oy
(2,800 puan) tarafından

Eee nerdeymiş ailesi

0 oy
(3,804 puan) tarafından

En korktuğum şey Allah korumuş hepinizi 

0 oy
(3,249 puan) tarafından

Verilmiş sadakanız varmış. Çok benzerini yaşadım. Benimki iki çocuk ve yeğenlerim üsttelik. Korkumdan 16 yıldır araba kullanmıyorum. Eşim artık sitem etmeye başladı. Araba var ama ben şöför arıyorum kendime,olmadı tabana kuvvet 3 çocukla. 

Kolay atlatırsınız inşAllah

(11,854 puan) tarafından

Canım post sahibi değilim ama bu tarz şeyler hep olacak ve en iyi şoforum diyenin başına da gelebilir. Dikkatli olmak ve hız yapmamak önemli olan. Araba sürmekten vazgeçme dicem ama çoktan vazgeçmişsin :) bence yeniden denemelisin

(3,249 puan) tarafından
+1

Aslında yaptığım işte dikkatli ve titizim. Araba kullanma işini de babamın baskısıyla öğrenmiştim. Onu hastaneye getirmek için. Kendisi rahmetli oldu. İsteğim ve cesaretim yok. Teşekkür ederim yorumun için ❤️

(2,565 puan) tarafından

Rahmetli babam beni sıcak yatağımdan uyandırdı ehliyet almam için gözümü bi açtım tepemde elinde bir tutam para dedi al şunu git yazil alacaksın ehliyetini neyse aldım ben daha tam öğrenmeden evlendim esim ise tam tersi ne gerek var ben zaten seni götürüyorum falan filan yıllarca oyle uyuttu beni sonra bi zaman sonra esim evde otur ne işin var dibimde oturan anneme bile ayda bi kere gider oldum otobüse binemiyorum çünkü oğlum olduğu gibi kusuyor tabi esim cani istediği zaman saat gun faretmeksizin arabasını alır çıkar gider bense 4 duvar arasında cocuklar kalırdım araba süren bayanlara çok ozenirdim sonra bi öğrendim eltimin gelini bile sürüyormuş (kizla aynı yastayız) bi gün karşılaştık kizla arabadan bi inişi var o havasını unutamam hiç dedi valla kızımı parktan getiriyorum sen ne yapıyorsun ben ise sürekli oğlumla evdeyiz bi park bize 15 dk yol uzaklıkta o miladim oldu benim şimdi ah kafam ah narsist bi adam beni ne hale getirdi babam al sur derken elin oğlu beni tam 6 yıl ayakta uyuttu sonra huysuz sürekli biseyler isteyen taraf oldum araba cidden özgürlükmuş hem konforluk açısından hemde sana ait kafana göresin aç müziği varsa bide otomatik gaz fren bas git inan kolay olmadı hala da kolay değil ama olsun müzik aciom ya o bana yetr :)) oglumu da artık parka götürebiliyorum

(14,754 puan) tarafından

@mavi-beyaz sana katılıyorum canım araba büyük rahatlık. Ben şehre yakın oturuyordum otobüsle gidip geliyordum veya babam alıp bırakıyordu. Esim arabayi götür demesine rağmen kendime güvenim yoktu. En son koye taşındık annemlere gidip gelirken eşim bırakıyor babam getiriyor hep birilerine yük olduğumu hissettim. Bir gün gene eşimin desteği ile aldım arabayı çıktım yola. Şuan hala acemiyim ama gerçekten büyük rahatlık. Çocuğum var gezmek istiyor eşimin işi oluyor ayak uyduramiyoruz birbirimize derken artık yavaş yavaş gidip geliyorum 

(2,565 puan) tarafından

Öyle valla Rabbım kaza bela vermesin bizde bi gün usta şoför oluruz inşallah :)

0 oy
(9,878 puan) tarafından

Anlıyom canım zor bişey bizde arabayla biseklet binen bi çocuğa carpıştık Allahtan çocuğa bişey olmadı ama o anki korku yetiyo insana bisikletle birden cıktı karşimıza Allahtan arabayı yavaş kulanır babam 

(2,565 puan) tarafından

Valla verilmiş sadakamiz varmış çok şükür neyseki geçti gitti Allah kimseye yaşatmasın 

0 oy
(1,382 puan) tarafından

Eee çocuğu alıp sahibi ailesi ortada yok diye karakola götürmediniz mi ?

(2,565 puan) tarafından

Cnm mahalle arasına kaçtı hepsi esim arkalarına kostu ama çoktan kayboldular tek değildi yanında iki üç çocukta vardı 

0 oy
(4,810 puan) tarafından

Bacim dur hemen kotu dusunme belki evden cikti annesi fark etmedi bile bu da ihmaldir kapilar kilitli olmali ama olabilir bi anlik boslukta olur boyle seyler Rabbim korumus cok sukur gelmis gecmis olsun 

(2,565 puan) tarafından

Cnm yok ya başı boş bırakılmış 2 3 çocukta vardı çokta büyük değillerdi onlarında ayağında bisey yoktu hepsi küçük çocuktu mahalle arasına kaçtılar esim arkalarına koştu anne babası nerde diye kimse yoktu 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 171 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 304 göst.
11 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 505 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Ayselaras (305 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 848 göst.
28 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde yaseminak (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,209 soru

24,041,257 cevap

329,136 kullanıcı

...