+1 oy
241 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (230 puan) tarafından

Selam hanımlar,siz olsanız yerimde ne yapardınız?demek biz kaç yıl eşimin kardeşi ana babasıyla birlik yaşadık,malesef kavgalı gürültülü bşr yıllar geçirdik.demek şöyle biz eşimin kardeşi yani kaynımla bize kp ev aldı komşuyuz yani.birlik yaşadığımız zamanlarda şu eltiyle hep sorunlarımızdan biri de buydu ki ben çocuklarımı uyuturken bu müziğe ses veriyordu çocuklar haliyle uyuyamıyordular,olurdu ben gider söylerdim tvnin sesini kıs,kızımı yollardım kvya söylerdim.dün gece eşim geldi benimle sinirli konuşuyordu neymiş efendim elti gece saat 3-4’de tvye son ses vermiş .dedim ona ben ne yapayım?öbür evde pek az sinirlenmedim bu tür şeyler yüzünden git kocasına söyle ben ne yapayım?!dedim.gördüm sinirleniyor .dedi git söyle muzıgın sesini kıssın.bir şey için gittim evlerine,dedim ona kimin düğünü var böyle?ben ses duymuyordum kocam söyledi müziğim sesi bürümüş etrafı diye,yakın komşuların göçünce kavga ederler dedim buna.bu da anlamış gibi oldu sanırım mesajı aldı..kvye söyledim oğlun gelip elalem yüzünden benimle kavg etmek istiyor .kv dedi gidip söyleseydin.sizce şöyle laf sokarcasına söylemek iyi yoksa gidip eşim böyle şöyle dedi demek mi doğru?

4 Cevaplar

+2 oy
(872 puan) tarafından

Ya gerçekten kusura bakmayın ama çok karışık yazıyorsunuz insan resmen hicbirsey anlamıyor 

(4,162 puan) tarafından

aynen, diyecektim bir ben mi anlamıyorum ama şükür tek değilmişim 

-Reklam-
+1 oy
(182 puan) tarafından

Laf sokma BNC eşini söyle sni bişeye saymasada eşinden çekinir heralde bı zahmet 

Baktın olmuyo eşin kardeşine söylesin 

Baktın oda olmuyo işi cazgirliga ver ama pes etme derim bn

(230 puan) tarafından

Dedim git eşine söyle .ben ne yapayım?!

+1 oy
(7,437 puan) tarafından

Çocuk musunuz siz yahu. Laf sokmak nedir? Direk açık açık müzik sesinden rahatsız oluyoruz dersin. Eşinde madem kavga edecek sinirlenecek ne diye burnunun dibine ev yaptı 

(230 puan) tarafından

O yapmadı kpeder yaptı.apartman evindeyiz.demek ondan ben korkuyormuşum o yüzden açık açık söylemedim.dert değil korkmadığımı ıspat etmek için gelecek sefer söylerim 

+1 oy
(21,818 puan) tarafından

Bazı şeyleri anlamakta zorlanıyorum. Tamam sizde haklısınız başka ülkede yaşıyorsunuz belki Türkçeniz de yeterli değil o zamanda bu kadar detaylı anlatmak yerine olayı özet geçseniz keşke anlamak çok zor oluyor ki ben öğrencilerin kötü yazılarını anlamsız cümlelerini tamamlayan insanım. Başlıkta kardeşle sorundan bahsetmişsiniz içerikte elti var beraber iken gürültü oluyormuş misal o detaya şimdi ne gerek var şimdi o mu sizden ses yapıyor diye şikayetçi siz mi ondan aynı evin içinde değilseniz nasıl bu kadar rahatsız oluyorsunuz o da belirsiz üzgünüm yeterince anlamadığım için doğru yorum yapamayabilirim ama Madem siz anlaşamıyorsunuz muhatap olmayın eşiniz eşine desin onlar kardeş kardeşe halletsin 

(230 puan) tarafından

Pardon karışık yazdığım için.başlığı site kendisi yazmış değiştim de yine bu başlık gitti.elti gürültü yapıyor kendi evinde müziğe ses vermiş .gece 3’te.eşim de eve geldi söyleniyordu sanki ben yapmışımmış gibi bana tavır yapıyordu sanki ondan da ben sorumluyum.ben de ona söyledim ki birlik yaşadığımız evde ben hep çekerdim onun elinden tvye bol ses verirdi ben çocuklarımı onun yüzünden uyutmakta zorlanırdım.şimdi ben bu evde ne yapayım burda da mı sinirimi bozayım eltlyle ?git kocasına söyle dedim.ama evine gittim birşey lazımdı .laf arasında soktum ona yani düğün mü var evde ?)ben duymuyordum eşim söyledi.şimdi öbür komşuların gelince herhalde seni şikayet ede bilirler gibi laflar söyledim.o da anlamış gibi oldu.ben niye gidip birşey söylemek istemedim yani kadının kendi evi bana ne ki müziğe ses vermişem ya ne .onlar galiba benşm ondan korktuğımu düşünüyorlar 😂

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
+1 oy
5 cevap 211 göst.
+1 oy
2 cevap 100 göst.
4 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Duyguu27 (5,466 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 190 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Soruyorum (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler