Selam hanımlar,siz olsanız yerimde ne yapardınız?demek biz kaç yıl eşimin kardeşi ana babasıyla birlik yaşadık,malesef kavgalı gürültülü bşr yıllar geçirdik.demek şöyle biz eşimin kardeşi yani kaynımla bize kp ev aldı komşuyuz yani.birlik yaşadığımız zamanlarda şu eltiyle hep sorunlarımızdan biri de buydu ki ben çocuklarımı uyuturken bu müziğe ses veriyordu çocuklar haliyle uyuyamıyordular,olurdu ben gider söylerdim tvnin sesini kıs,kızımı yollardım kvya söylerdim.dün gece eşim geldi benimle sinirli konuşuyordu neymiş efendim elti gece saat 3-4’de tvye son ses vermiş .dedim ona ben ne yapayım?öbür evde pek az sinirlenmedim bu tür şeyler yüzünden git kocasına söyle ben ne yapayım?!dedim.gördüm sinirleniyor .dedi git söyle muzıgın sesini kıssın.bir şey için gittim evlerine,dedim ona kimin düğünü var böyle?ben ses duymuyordum kocam söyledi müziğim sesi bürümüş etrafı diye,yakın komşuların göçünce kavga ederler dedim buna.bu da anlamış gibi oldu sanırım mesajı aldı..kvye söyledim oğlun gelip elalem yüzünden benimle kavg etmek istiyor .kv dedi gidip söyleseydin.sizce şöyle laf sokarcasına söylemek iyi yoksa gidip eşim böyle şöyle dedi demek mi doğru?