0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bilen bilir hediyenin lafını etmiştim sinirle kavgada aslında kavga da değildi eski konular açıldı aramız çok iyiyken sonra öyle engelledi falan barışmak için adim attım istemedi bende bayramda kaynanamgile gelmiş ben gitmedim o gelecek diye sonra eşim bizi almaya geldi onlar yoktu gidince falan istemedigim yerde durmuyorum kalbini kirdim barışmak için adim attım istemedi sinirim geçmedi falan dedi öyle birde cok dık başlı hep adımı karşıdan bekliyor benden bir adım daah yok artik doğru değil mi 

3 Cevaplar

0 oy
(1,265 puan) tarafından

Bu sefer o atsın ilk adımız yüz verme 

tarafından

O asla bnaa ilk adım buna çok gülerim şey paylaşmış basım yere düşse yerden kaldirririm birşeyim yok derim falan böyle bir kadın 

-Reklam-
0 oy
(9,671 puan) tarafından

Bence dik başlı değil gururlu adım beklese ilk adım attığında bişey yokmuş gibi davranırdı 

tarafından

Ee ne yapayım evet gururlu ama cok kez tartistik haklı olduğu yerde var iyi niyetimi kullandin falan dedi haklı da çok iyiliği dokundu 

(9,671 puan) tarafından

Bişey yapmana gerek yokki bence yapmanıda istemiyor zaten ☺️

tarafından

Artık ilişkimiz bitmiş mi onu mu diyorsun 

(9,671 puan) tarafından

Eski postlarındanda bundanda benim çıkarımım o 

0 oy
(11,991 puan) tarafından

Insan en çok sevdiğine kırılırmış. Ne kadar çok kırdıysan istememiş demek ki. Aramız çok iyiydi demene istinaden söylüyorum.

tarafından

Bende pişman oldum soylediigm söz için severim kendini de keşke böyle olmasaydı bana çok iyi geldiği olmuştu 

(11,991 puan) tarafından

Kavga değil bişey değil durduk yere neden hediyenin lafını ettin ki. Görümcen haklı bence

tarafından

Ne yaparsın sen benim yerimde olsan 

(11,991 puan) tarafından

Bir şekilde gönlünü almaya çalışırım. Sen samimiyetle özur dileyip barışmak istediğini söyle. Başka da yapacak bişey kalmıyor zaten. Ama sanki sen görüsmek istemiyor gibisib

tarafından

Onu nerden anladn canım evet biraz kabul etmeyince görmemek için gitmemiştim sabah oraya 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 430 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 817 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 733 göst.