+2 oy
607 göst.
Diğer kategorisinde (13,393 puan) tarafından

Selam aleyküm kızlar nasılsınız 

Bende yoruldum bugünlük yeter dedim bıraktım çocuklar da evde olunca bir yandan da onlarla uğraştım yarın devam etcem İnsaAllah 

Bu oda bitti hep cam esyasiydi tek tek paket yordu🥴

image

19 Cevaplar

+2 oy
(352 puan) tarafından

Al bende de o kadar günluk az az bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama bitmiyor. Ay sonuna bizde inşallah kiradan kendi evimize çıkıyoruz. Darısı kirada oturan herkesin başına.

image

(13,393 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hadi inşaAlllah canım Rabbim tüm kirada oturanlara hayırlısıyla nasip etsin yorucu ama heyecanlı işler 🥰benim de çok işim var daha asıl en zoru temizlik bide inşaat temizliği 

(1,958 puan) tarafından

Şu lav takımından evinde olmayan varmıya :D

(13,393 puan) tarafından

😂bendede var çünkü kristal takımı tercih etmedim kadeh bardağı var diye o yüzden bunu almıştım su takımı diye

(352 puan) tarafından

Hediye gelmişti bana da gayet güzel görünüyor bence :)

(13,393 puan) tarafından

Bencede bende çok beğenerek kullanıyorum 🥰

-Reklam-
+1 oy
(5,312 puan) tarafından

İnşallah kendi evine çkkıyorsundur canm 🤲 çıkmıyorsanda allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah 🤲 kolwy gelsin

(140 puan) tarafından

5 seneyi doldurduk evlilikte. Bu 3. Evim kiradayız. Ne mutlu kurtulmuşsun Rabbim hepımızı ev sahibi yapsın. Sizede ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. 

(13,393 puan) tarafından

Amin canım Rabbim en güzellerini size nasip etsin herşeyin hayırlısi olsun hakkımızda 🤲

(140 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun. Kolaylıklar dilerim. 

(13,393 puan) tarafından

Çok saol canım ❤️ 

(7,518 puan) tarafından

DDG post kapandı karavanı sormuştum bildirim gelmiş ama göremedim 😊

+1 oy
tarafından

Darısı başıma bizimde 7 ay var yeni eve geçmeye 

(13,393 puan) tarafından

Hadi İnsaAllah canım bizde çok bekledik şükürler olsun ay sonuna kadar taşıncaz

+1 oy
(890 puan) tarafından

Bacım bende öyle stresliyim . . Başka ilçeye iki yıllığına kiraya geldik evimizi bırakıp kiralık ev eşyalı yine de eşya getirdim  .  Bir ay sonra burdan kendi evimeze tasinacagiz ordanda  kendi evimizdende başka eve. .. ne yapacağımı bilmiyorum 

(13,393 puan) tarafından

Offf çok zor yaa niye bidaha kendi evinizden başka eve geçceksiniz ki 

Ben ilk defa taşıncam Allah'tan kendi evime gecicem bu bile aşırı stresli yorucu Allah yardımcın olsun ya

(890 puan) tarafından

Kaynanamla evleri değiştireceğiz .. esylarimin  hepsi kendi evimde .. kiralık eşyalı ev tuttuk yinede bir sürü esyam var .  Kiradan eve evden diğer eve göçebe 

(13,393 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım yaa çok zor gerçekten 🤲

+1 oy
(239 puan) tarafından

Gozunuz aydin olsun hayirla saglikla yeni ewinizde oturursunuz insallah🤲

(13,393 puan) tarafından

Amin canım benim Allah razı olsun ❤️ 🤲 

(239 puan) tarafından

Cumlemizden inşallah canim❣️

+1 oy
(9,610 puan) tarafından

Bu gördüğüm 2. Post banada dua edin  kimin duası kabul olur bilinmez klasigi ile 🥲 

7 senelik evliyim 8. Evimdeyim kira cıkamıyozda artık önceden kiracının evi çok derlerdi şimdi oturduk kaldık ucuz die sevemedim ama eşim dior azdaha işleri yoluna koyalım 1. Kat bir ev denk getirelim gene kira tabi evim olsun isdediğim gibi içini yaptırayım cok isderdim hayırlısı artık

Sizede hayırlı olsun 🥰

(13,393 puan) tarafından

Kız niye bu kadar ev değiştirdiniz ki ben buraya gelinlikle girdim 8 senedir ilk defa taşıncam şükür kendi evime gecicem sanada Rabbim hayırlısından nasip etsin İnsaAllah 🤲 

(9,610 puan) tarafından

Kimisi sattı kimisi çocuklar cok gürültü yaptı die piskolojimi bozdu evde adım atamayacak hale geldik kimiside 12 den sonra su sesi vs gibi sesler olmayacak binada die esir gibi hiç ne iyi ev sahibine rastladık nede komsuya suanki ev sahibide iyi asagımızda yaşlılar ama evi sevemedim hiç inşallah canım hayırlısı güle güle oturun

(13,393 puan) tarafından

Amin canım komşu kötü oldumu gerçekten yaşamak daha zor malesef benimde yukarıdaki komşudan neler çektik çok şükür kurtuluyorum diyede şükür ediyorum .. Rabbim sanada nasip etsin bol bol dua et canım sende hakkında hayırlısı olsun 🤲

+1 oy
(187 puan) tarafından

Bende çıkalım diyorum evden gittiğimizde kira olduktan sonra ne fark ediyor diyor 2+1 iki çocukla zor oluyor bi de hamileyim eylülde doğacak inşallah iyice zor olacak metrekare olarak küçük size hayırlı olsun 

(13,393 puan) tarafından

Amin canım Rabbim sanada nasip etsin 🤲 

+1 oy
(5,724 puan) tarafından

Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip yeni evinizde inşallah bunlar güzel ve tatlı telaşlar evi olmayan isteyen herkese nasip olsun inşallah bu arada hastanız vardı anne ve bebeğin durumu nasıl merak ettim

(13,393 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun çok şükür iyiler ama daha eve çıkmadılar tedbir amaçlı tutuyorlar hâlâ 

(5,724 puan) tarafından

Aman iyi olsunlarda yatsınlar sağlikli bir şekilde gelsinler evlerine

(13,393 puan) tarafından

Aynen canım İnsaAllah ❤️ 

+1 oy
(7,518 puan) tarafından

Hayırlı olsun güle güle oturun bende 8 yıldır kiradayım inşallah gönğl rahatlığıyla çıkmak bizede nasip olur

(13,393 puan) tarafından

Amin canım Rabbim sizede nasıp etsin İnsaAllah 🤲 

+1 oy
(3,295 puan) tarafından

Güle güle oturun inşallah gelen gidenin yoksa yavaş yavaş yaparsın ya çocuklarla birden olmuyor kolay gelsin

(13,393 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun aynen öyle çocuklarla zor hafta içi daha rahat yaparım 

+1 oy
(524 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım ağız tadıyla oturmayı nasıp etsin Rabbim bizde inşallah 3 ay sonra kendi evimize cikicaz kayinpederle yaşıyorum ev yapıyoruz bu sene bitiyor icide Rabb'im herkese  kendi evinde oturmayı nasip etsin❤️🤲🏻🤲🏻🌸🌸

(13,393 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun 🤲 

Senin adına da çok sevindim sanada Rabbim hayırlısıyla oturmayı nasıp etsin İnsaAllah 🤲🥰❤️

+1 oy
(776 puan) tarafından

Gözün aydın canım, inşallah bizim evde satılırda bizde taşınma heyecanına gireriz , satışa koyduk ama bayadir satılmıyor dua edermisin canım inşallah satılır 🙏

(13,393 puan) tarafından

Saol canım İnsaAllah sizin evde hayırlısıyla satılır hakkınızda hayırlısı olsun 🥰 ❤️ 

+1 oy
(823 puan) tarafından

Kolay gelsin Allah yardımcın olsun inşallah ❤️

(13,393 puan) tarafından
+1

Çok sağol canım ❤️ 

+1 oy
(3,793 puan) tarafından

Oh eline saglik cicegim cok da yorma kendini ay ben cok heyecanliyim seinni icin yeni ev tasinma falan cok severim zaten 

Benimde oglan yine hasta burnu akiyo oksuruyo bugun baya iyilesti sukur yarin dogum gunu var sarma ve kurabiye yaptim yas pastasini yaptim amcasi orumcek adam resmi cikartacakmis ustune koyarsin dedi onu getirecek bekliyorum butun gunum mutfakta gecti yarinin ikramlari bugunun yemegi derken orumcek adamli da konsept almis oglani sumkurteyim derken burnu kanadi onun durmasini bekliyorum salonun duzenini degistirmem lazim masayi kurmak icin 

(13,393 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim en güzelleri senin olsun ❤️ 

Çok geçmiş olsun paşaya kıyamam İnsaAllah yarına kadar toplanır 

İyi ki doğmuş paşa Rabbim hayırlı uzun ömür versin 🤲 ❤️ ❤️ sanada kolay gelsin hazırlıklar için bacım

(3,793 puan) tarafından

Amin cicegim insaAllah nasip ya benim hic umidim yok bu devirde 

Amin teyzesi sagol guzel dualarin icinde Allah razı olsun 

(13,393 puan) tarafından

Sendende razı olsun bacım ❤️ ❤️ 

+1 oy
(1,243 puan) tarafından

Kolay gelsin.  Bende mayıs ortadi haziran başı gibi taşıyacağım.ama başlamadım daha.erjen diye düşünüyorum 

(13,393 puan) tarafından

Saol canım seninde az kalmış ben ay sonuna kadar çıkıcam bir sıkıntı çıkmazsa o yüzden başladım .seninde hayırlısı olsun 🥰 

+1 oy
(2,564 puan) tarafından

Ben 1 ay toplamayla uğraştım 2 haftaya yakın da yerleşmeyle uğraştım şükür bitti sayılır darısı sana inşallah canım hayırlı olsun yeni eviniz ❣️

(13,393 puan) tarafından
+1

Çok saol canım sanada hayırlı olsun güle güle oturun🤲❤️

0 oy
(278 puan) tarafından

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah yeni evinde ailenle sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin. 

İnşallah bende böyle bir post açabilirim birgün burda. O kadar dua ediyorum ki Rabbim inşallah duyar sesimi

Ben köyde oturuyorum şehire taşınmak istiyorum. Bu sene mahsüller para ederse paramıza göre almak istiyoruz. Bana da dua edermisin kimin duası kabul olacağı belli olmaz. 

Allah'ım kendi evime taşınmayı bana da nasip etsin inşallah aminn❤️🌸

(13,393 puan) tarafından

Allah razı olsun canım ❤️ 

Rabbim sanada en güzelini nasip etsin sende bol bol dua et bende hep hayal ederdim şükürler olsun Rabbim nasip etti Rabbim ol derse öyle oluyor ki öyle kolaylıklar oluyoki ..Kurban olduğum Rabbim sanada tüm isteyenlere hayırlısıyla kolaylaştırsın nasip etsin 🤲 ❤️ ❤️ 

(278 puan) tarafından

Amin canım çok teşekkür ederim huzurla oturun❤️

(13,393 puan) tarafından

Aminn canım ❤️ 

0 oy
(14,558 puan) tarafından

Bu taşınmak bi bana mı kolay geldi ya 😇

Allah kolaylık versin canim benim

(13,393 puan) tarafından

Amin canım sağolasın paketleme zevkli yorucu olsada asıl zor olan temizlik inşaat temizliği bide en zoru 

(14,558 puan) tarafından

Biliyorum canım az çok bizde tadilat yaptirip girdik hala daha yapılacak yerler var

(13,393 puan) tarafından

Doğrudur canım yeni ev eksikler çok oluyor zamanla oturur yerli yerine şükür kendi evimiz olduktan sonra onun zaten önemi yok

0 oy
(3,783 puan) tarafından

Taşınma işi çok zor canım Allah kolaylık versin 

(13,393 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun bide tek başına daha zor 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 815 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 382 göst.
0 oy
18 cevap 584 göst.
31 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+13 oy
0 cevap 6,224 göst.
30 Mayıs 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (185,700 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,338 soru

23,907,275 cevap

322,797 kullanıcı

...