Arkadaşlar uçakta bir buçuk yaş için bilet almadan kucağımızda.gidebiliyor mu yoksa koltuk almak zorunda mıyız alsam da durmaz kucağımda gidecek kesin bu konuda bilgisi olan var mı
Bilet alırken bebek olarak bilgilerini giriyorsunuz sizinle aynı koltukta gidiyor ekstra kemer veriyorlar bebek için ve küçük bir ekstra ücret oluyor ama mutlaka bilgilerini girin yoksa uçağa giremezsiniz
Öyle mi tamam teşekkür ederim
Bir de üç buçuk yaş var ona koltuk veriliyormu peki
Benim bu dediklerim 2 yaşa kadar geçerli cânım onun üstüne çoçuk olarak kategori çıkıyor büyük ihtimalle ona ayrı koltuk verirler. Ama ben hep 2 yaş altındayken bindim bu konuda bir bilgim yok
Tamam çok sagolun
Rica ederim
Evet veriliyor geçen sene kızımla bindim iki yaş üzeri olduğu için ayriyetten koltuk aldim
Bilet almak zorundasın yoksa uçamaz bebek. Ona ekstra koltuk verilmez sadece kemer veriyorlar.
Tamam çok teşekkür ederim
Bilet alırken bebeğin de yolcu bilgilerini giriyorsun yaşına göre ekstra koltuk veya kemer ücreti çıkıyor.
Tamamdir çok teşekkür ederim
2 yaş altına exstra kemer alıyorsun 2 yaştan büyükse koltuk alman lazım
Tamamdir çok sağolun
Zaten bilet alırken çocuğunuzun bilgilerini de girmeniz gerek. 0-2 yaş arası bebek olarak geçiyor. Kucakta gidiyor anne kemerine sabitleniyor. Uçakta hostesler getiriyor bebeğinize takacağınız kemeri. 2 yaştan sonra ayrı koltuk olmak zorunda
Zaten 2 yaş altına koltun satılmıyor kucaginizda gitmek zorunda. Bebek bileti almazsanız ucaga binemezsiniz ödediğiniz kısımda işte vergisi sigortası bir şeyi oluyor yani o kadarına mecbursunuz
uçak, otobüs gibi değil mutlaka bilet almak zorundasın. 2 yaşa kadar anne kucağında 2 yaşından sonra ayrı koltukta gider çocuklar
24 ay ve sonrasi icin bilet zorunlu 0,23 ay bilet gerekmiyo
extra ucret odersiniz ama o ayri
24 aya kadar ebeveyn kucağında seyahat ediyor ama yinede cüzi bir miktar kemer parası veriyorsun. Bilgilerini kesinlikle gir yoksa uçağa binemez. 24 ay üstü olanlara normal bilet kesiliyor zaten yanında oturuyor
1,468,573 soru
24,060,553 cevap
330,128 kullanıcı