+1 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından

Cuma günü dışardaydık az önce sıkıldım markete gidelim diyor sizde götürür müsünüz hava da güzel 

5 Cevaplar

0 oy
(4,141 puan) tarafından

Götürüyorum ama sonra götürdüğüme pişman olup eve  dönüyorum😀

(259 puan) tarafından

Benim oğlum asla öyle yapmaz 2 tane alacaz derim bazen 2 tane alır bazen 3 tana hayır dediğimi asla almaz ısrar da etmez 

(4,141 puan) tarafından

Benimki de evde tamam der anlaşırız ama orda ne oluyorsa geliyorlar herhalde 😅 öyle olsa ben daha sık götürürüm böyle yapmasına rağmen alışsın diye götürüyorum canım hava güzelse bı gezer geliriz biz

(259 puan) tarafından

Bize birazda uzak market 1 saat sürüyor gidip gelmesi hamileyim bende pek halim yok 

(4,141 puan) tarafından

Bizimde öyle canım o yüzden hava iyi olunca çıkıyoruz, bebek arabasını alıyorum genelde yürüyor ama çok yorulursada ona oturuyor hemde aldıklarımı koyuyorum rahat gidip geliyoruz

(259 puan) tarafından

Benimki 4 yaşında yürüyor onda sorun yok 

-Reklam-
0 oy
(9,263 puan) tarafından

Evet götürüyorum kızımı 

(259 puan) tarafından

Cuma günü dışardaydık akşama kadar az önce gelmiş sıkıldım markete gidelim diyor 

(9,263 puan) tarafından

Dün bütün gün gezdi bugün gene sıkıldım diyor benimkide 😅 çocuklar öyle ne yapacaksın balon parka götürcem bende 

(259 puan) tarafından

Burda yakın park var ama alkol kullanıyorlar oraya gelip o yüzden eşim istemiyor çarşıda var oraya götürüyoruz markete gidiyoz bazen 

(9,263 puan) tarafından

Bu bahsettiğim balon park canım kapalı alan şişme oyuncaklar kum havuzu vs var alkol alanlar falan girmez bide konteyner kentin içinde küçük bir normal park var 

(259 puan) tarafından

Burası küçük bi ilçe ilde var öyle alanlar 

0 oy
(3,082 puan) tarafından

Market gezisini genellikle kışın yapıyorum. Havalar kötü olunca sadece kapalı alanlara gidebiliyor insan. Bence markete çıkmak da iyi bir şey. Sepeti kızım dolduruyor, parayı o veriyor, istediği bir şey alıyor vs çok hoşuna gidiyor. 

0 oy
(726 puan) tarafından

Bizde gidiyorız eline bişey alır tmm onlada geliriz onlarda sıkılıyor evde

0 oy
(15,351 puan) tarafından

Ufacık bedenleri sıkılmayıda biliyor ☺️

Eşim nöebtteyken benimkiler de sıkılıyor markete gidiyoruz çikolata alıp yada pyuncak hakları varsa pyuncak alıp dönüyoruz ☺️

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 549 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 858 göst.
14 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 138 göst.
23 Mayıs 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde clk38 (1,496 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 155 göst.
30 Nisan 2025 Kültür-Sanat kategorisinde clk38 (1,496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,622 soru

24,019,188 cevap