Cuma günü dışardaydık az önce sıkıldım markete gidelim diyor sizde götürür müsünüz hava da güzel
Götürüyorum ama sonra götürdüğüme pişman olup eve dönüyorum😀
Benim oğlum asla öyle yapmaz 2 tane alacaz derim bazen 2 tane alır bazen 3 tana hayır dediğimi asla almaz ısrar da etmez
Benimki de evde tamam der anlaşırız ama orda ne oluyorsa geliyorlar herhalde 😅 öyle olsa ben daha sık götürürüm böyle yapmasına rağmen alışsın diye götürüyorum canım hava güzelse bı gezer geliriz biz
Bize birazda uzak market 1 saat sürüyor gidip gelmesi hamileyim bende pek halim yok
Bizimde öyle canım o yüzden hava iyi olunca çıkıyoruz, bebek arabasını alıyorum genelde yürüyor ama çok yorulursada ona oturuyor hemde aldıklarımı koyuyorum rahat gidip geliyoruz
Benimki 4 yaşında yürüyor onda sorun yok
Evet götürüyorum kızımı
Cuma günü dışardaydık akşama kadar az önce gelmiş sıkıldım markete gidelim diyor
Dün bütün gün gezdi bugün gene sıkıldım diyor benimkide 😅 çocuklar öyle ne yapacaksın balon parka götürcem bende
Burda yakın park var ama alkol kullanıyorlar oraya gelip o yüzden eşim istemiyor çarşıda var oraya götürüyoruz markete gidiyoz bazen
Bu bahsettiğim balon park canım kapalı alan şişme oyuncaklar kum havuzu vs var alkol alanlar falan girmez bide konteyner kentin içinde küçük bir normal park var
Burası küçük bi ilçe ilde var öyle alanlar
Market gezisini genellikle kışın yapıyorum. Havalar kötü olunca sadece kapalı alanlara gidebiliyor insan. Bence markete çıkmak da iyi bir şey. Sepeti kızım dolduruyor, parayı o veriyor, istediği bir şey alıyor vs çok hoşuna gidiyor.
Bizde gidiyorız eline bişey alır tmm onlada geliriz onlarda sıkılıyor evde
Ufacık bedenleri sıkılmayıda biliyor ☺️
Eşim nöebtteyken benimkiler de sıkılıyor markete gidiyoruz çikolata alıp yada pyuncak hakları varsa pyuncak alıp dönüyoruz ☺️
1,465,622 soru
24,019,188 cevap
328,149 kullanıcı