+3 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
tarafından kapalı

32+5 hamileyim Kızlar dayanılacak gibi değil oturup ağlıyorum bel ağrısından çok kötüyüm bugün başladı sabahtan beri böyleyim Allah rızası için napmam gerekiyor ölüyorum 

İhsal olduğum için mi böyle karnımda hafif bir sancıda var öyle böyle değil sanki belim kırılmış kalkamıyorum 

Eşim evde değil akşama kadar gelmez lütfen yardım edin bu durumu yaşıyan var mı bebek hareketinde çok az hissediyorum

Acaba doğum mu yaklaşıyor  duş yapsam işe yarar mi

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

15 Cevaplar

+4 oy
(18,926 puan) tarafından

Hemen 112yi arıyorsun oraya geliyorlar eşini bekleyene kadar herşey için çok geç kalmış olabilirsin ambulanstayken görevliler eşini arar sakın bahane üretme yoksa aynı şeyleri sende mi yaşamak istiyorsun

(25,905 puan) tarafından

Canimne düşüğü getirme oyle sey aklina. Bebek erken gelmeye niyetlenmis belliki. Korkma dualar oku bol bol agzinda dua olsun. Hemen hastaneye git. Dunde post acmistin dunden beri neden gotmedin. İshal olma sebebin dogum basladigi zaman oluyo. Miden bulaniyomu oda dogum baslayinca oluyo

(18,926 puan) tarafından

25.haftadan sonra düşük değil doğum olur eşini beklememen gerekiyordu lütfen eşine söyle 200 km hızla basıp gelsin çok büyük ihtimalle erken doğuma alınma olasılıgın yüksek dünde post açmışsın ben onu görmedim dünden beri beklememen gerekiyordu yinede sakin ol doğum çantanıda götür bol derin nefes al 

(262 puan) tarafından

Çok şükür öyle bişey olmadı böbrek genişlemesi varmiş oda çok zor taş kum var böbreğin üstünde dediler alllah kimseyi evladiyla sınamasın Allah yardımcımız olsun inşallah 

(18,926 puan) tarafından

Bu sana ders olsun o zaman bidaha eşim evde yok gidemem gibi bahaneler üretme karnında bi can taşıyorsun artık son haftaların sonrasında ah vah etmek istemiyorsan en ufak bi şüphe terslik hissetiğinde anında ambulansı ara eşinin gelmesini bekleme senin gideceğin yere gelsin o hamile bi kadını üzmek korkutmak hiç adetim değildir fakat yaptıgın büyük bi yanlıştı 1 gün beklemen yani bi daha yapma artık bolca dinlen doğumuna hazırlan doktorun sözünden çıkma geçmiş olsun cnm

(262 puan) tarafından

Haklısın gerçekten çok teşekkür ederim 

-Reklam-
+2 oy
(3,777 puan) tarafından

Bence bı acile git hemen , geçen burda da bı arkadaş bebeğin hareketlerini hissetmeyip beklemişti doktora gitmeden maalesef üzücü durum yaşadı 

(262 puan) tarafından

Böbrek genişlemesi varmiş canım akşam hiç uyuyamadım ağladım sabaha kadar çok zor gerçekten 

(4,758 puan) tarafından

Bununla geçmiş olsun, böyle durumlarda ne olur geçer diye beklemeyin hiç. Allah beterinden korusun.

(262 puan) tarafından

Gerçekten öyle çok haklısınız 

(3,777 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun gerçekten beklememek lazım bir kez daha gördük, Rabbim şifa versin canım 

(262 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

+2 oy
(304 puan) tarafından

Doktora gitmen gerek , buraya yazarak zaman kaybetmeyin telefondan biz ne fayda saglayabikiriz.

(304 puan) tarafından

Biri daha vardı böyle bahaneler sıralayan bebeğini kaybetti 112 fjhe bir acil çağrı hattvsr

(480 puan) tarafından

Ya gereckten buraya yazana kadar ambulans arayın niye var acil ozamn lütfen boyle postlar görünse sinir sitres basıyor beni

(262 puan) tarafından

Haklısın ama ilk gebeliğim belki yalancı sancidir diye düşündüm dediğinizi yaptım ambulansı çağırdım geldim yatistayim şuan böbrek genişlemesi varmiş 

(480 puan) tarafından

Erken teşhis önemli dikkat et ilk gebelik te acemilik hepimiz yaşadık ama farklı bir durum olduğunu hissedersin annelik öyle birşey eşin gelemiyorsa 112 yi arayacaksın çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 🤗

(262 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun canım çok sağol 

+2 oy
tarafından

Paran yoksa ambulans ara durumu anlat alıp götürürler bebegin hayatı riski olabilir olmadı birinden yardım isteyin alt komşu yan komşu bi bayan refakat etsin erkek diye cekinirsejiz bi yol bulun isterseniz ishal ağrı normal değil 

(262 puan) tarafından

Doktorda ihsalin normal olmadığını söyledi böbrek genişlemesi varmiş hastnaneden çıkmadım

+2 oy
(1,441 puan) tarafından

Bursa biri daha yazmıştı önceden herkes durma ambulansı ara demişti.malesef gidene kadar çok geç kalmıştı bebeğini kaybetmişti.uzun süre bel ağrısı normal değil.bak ambulans var arayıp çağırabilirsin

Sonradan pişman olmak yerine harekete geç.

(262 puan) tarafından

Allah o kadına sabır versin çok üzüldüm gerçekten çok haklısınız bende ambulansla hastaneye geldim böbrek genişlemesi varmiş eve gitmeme izin vermiyorlar 

(1,441 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin bak.

(262 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

+2 oy
(923 puan) tarafından

Bı  112'yi ara oradan doktora bağlamalarını söyle bir doktorla görüş bakalım o ne diyecek

+2 oy
(2,148 puan) tarafından

Erken doguma benzıyo ıhmal etme acıl gıt 

+2 oy
(11,545 puan) tarafından

Bel ağrısı, ishal, sancı bunların hepsi doğum belirtisi. Daha ne olmasını bekliyorsun ki canım evde doğurmayı mı? Ara ambulansı gelsin. Haftası çok erken bebeğinin. Serumlarla fln bir şekilde durdururlar doğum başlıyor ise. Ama geç kalırsan kötü sonuçlanabilir Allah korusun.

(11,545 puan) tarafından

Bir gün önce de aynı şikayetten post açmışsın ve hâlâ hastaneye gitmemişskn ısrarla. Üstelik bebek de hareket etmiyormuş. Daha ne diyebiliriz ki sana

(262 puan) tarafından

Kızlar çok haklısınız ama çok şükür bebek iyi böbrek genişlemesi varmiş 

(11,545 puan) tarafından

Çok şükur canım onla geçmiş olsun. Korktuk bizde

(262 puan) tarafından

Biliyorum canım Allah razı olsun 🫶

+2 oy
(2,514 puan) tarafından

Evladın için kalkmak zorundasın canım duş alabilecek durumdaysan duş al. Eşin eve geliyorsa hastane çantanızı da koyun arabaniz varsa ne olur ne olmaz

(262 puan) tarafından

Duş aldım dün böbrek genişlemesi varmiş bebekte iyiyms Allah razı olsun 

+1 oy
(923 puan) tarafından

Canım nasıl oldun merak ettik

(262 puan) tarafından

Hastaneye geldim böbrek genişlemesi varmiş 

(923 puan) tarafından

Sen de mi bebekte mi çok çok geçmiş olsun bu arada

+1 oy
(5,312 puan) tarafından

Ishalde varsa doktora git. Dogum baslamis olabilir.

+1 oy
(4,187 puan) tarafından

Durumunuz nasıl 

(262 puan) tarafından

Böbrek genişlemesi varmiş canım 

(4,187 puan) tarafından

Bebekte mi

(262 puan) tarafından

Hayır bende 

+1 oy
(454 puan) tarafından

Nasıl oldun canım hastaneye gittin mi? 

(262 puan) tarafından

Gitim canım böbrek genişlemesi varmiş 

+1 oy
(9,600 puan) tarafından

Bende merak ettim şimdi bak inşallah kötü birseyin yoktur

(262 puan) tarafından

Çok şükür yok sadece böbrek genişlemesi varmiş canım 

(9,600 puan) tarafından

Oh iyi şükür aman dikkat et

(262 puan) tarafından

Allah razı olsun sizden canım 

+1 oy
(1,145 puan) tarafından

Korkutmak istemem ama doğumdan önce mide ağrım falan vardı baya hasta gibiydim sonra 3 gün sonra doğum yaptım ama sende sancı da var bence gitmelisin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,835 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya 5821 (410 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 86 göst.

Kategoriler

1,453,522 soru

23,858,720 cevap

320,250 kullanıcı

...