+2 oy
453 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından

Kızlar selam. Özellikle tek çocuklu anneler bebeklerini parka götürürken kocanizla mı götürüyorsunuz yoksa tek mi yani eşler evde olduğunda. Ben kocamla götürüyorum hafta sonları. Hafta içi tek. Diğer hanımları merak ettim. Burda genellikle kadınlar götürüyor 

34 Cevaplar

+1 oy
(52 puan) tarafından

İki küçüğüm var genelde ben tek götürürüm haftasonu çıkarmam eşimin işleri yoğun ama eşim evdeyse eğer beraber çıkarız burda haftasonları parklar babalarla dolu oluyo

-Reklam-
+1 oy
(102 puan) tarafından

Benim genelde eşim tek götürür 

+1 oy
(6,366 puan) tarafından

Hafta ici sabah -aksam olmak uzere 2 kere cikarirdim. Sabahlari ben aksamlari bazden ben bazden esim bazden de beraber gotururduk. 

Haftasonu sabah esim ekmek almaya diye cikar parki sokagi gezer gelirer genelde 1 saat oyalar. Bende o arada kahvalti hazirlar bi is gorur ya da yemek falan yaparim. Ogleden sonra 2-3 gibi bidaha cikariz genelde beraber cikariz. Benim bi isim varsa evi temizlemek,sarma sarmak gibi ya da misafir hazirligi gibi esim tek goturur.

+1 oy
(3,811 puan) tarafından

Bahcemizde salincak falan var oyle parka gitmeye gerek kalmiyor ama eşim evdeyse bazen degisiklik olsun diye bebis de biraz sosyalleşmek diye parka yuruyoruz beraber götürüyoruz evet bur arada 9 ay 23 gunluk 

+1 oy
(830 puan) tarafından

Beraber götürürüz. Bazen ben ikisini bir gönderirim evde işim varsa. Eşim işteyken tek götürürüm

+1 oy
(1,591 puan) tarafından

Yazın hiç evde durmayiz işleri halletikten sonra çıkarız eşimle döneriz cikmadigimiz zamanda ya sahile yada çay demleyip parka gideriz gün mutlaka dışarıda biter

+1 oy
(22,314 puan) tarafından

Bizim evde o iş kocamda oğlumla kocam gider gelir ben ara sıra onlara eşlik ederim sadece :)

0 oy
(1,352 puan) tarafından

Bazen ben Bazen ablası götürüyor bazende eşim değişiyor yanı

0 oy
(3,507 puan) tarafından

Esim evdeyse hiç tek götürmem. Ya beraber gideriz yada eşim kızımla gider. 

0 oy
(9,774 puan) tarafından

Eşim varsa gideriz biz 2 çocuk var zor olur 

0 oy
(689 puan) tarafından

Hiç sevmiyorum parka gitmeyi babasıyla gider abisi götürürdü gidersem bende eşimle bklm bu sene yazın nasıl olacak

0 oy
(3,316 puan) tarafından

Eşim götürüyor ben evde işlerimi rahat hallediyorum böylece. Zaten evde hep beraberiz çok şükür. Ben binde bir giderim onlarla.

0 oy
(1,510 puan) tarafından

Tek..... Dul karı gibiyim :D

0 oy
(2,273 puan) tarafından

Ben kimseyi beklemem götürmem gerekirse hereyere götürürüm 😊

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 309 göst.
13 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 726 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 211 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,630 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 338 göst.
21 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde sevvalice (3,811 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,631 soru

23,923,295 cevap

323,581 kullanıcı

...