7-8 ay önce disk yaoyim. Korkuyorum. Ananastan yaomadim tabi de. Odun kopuyor şuanda. Kendimi kustursammi neyapsam
Ne kadar yedin ki korkma Rabbımin izniyle bir şey olmaz bundan sonra dikkat et ama
Sen değil canım gastamonlu arkadş
Görülme sayısı çok oldu mecbur kapattım 🤦♀️😁😁😁
Görülme artınca ne olur ki 😃
Postu kapatamaz sonra 😂
Evet orası öyle benimde silemediğim postları duruyor 😊
Bende bilmiyerek yedim hatta bebek tutunur diye bikacgun hep yedim hiç birşey olmadı inşallah birşey olmaz cnm içini ferah tut
İlk aylarda mi yediniz
Evet cnm
Bir şey olmaz daha yeme ama
Bende ilk aylar hurma yedim 4-5 tane tek seferde. Gebeliğin Ramazan'a denk gelmişti. Mıtfağa gidip gelip yiyordum. Sonradan öğrendim doğumu başlatan şeyler arasında olduğunu. Çok stres yapma bir şey olscağını sanmıyorum.
Hurma bende yedim 37 haftalık 38 haftaligim bir şey yok o doğumda doğumu kolaylaştırmak için ananas da öyle bir şey farketmiyor 🤣
Ananas zararlımı ki?
Canım ananası doğuma çok yakın zamanlarda öneriyorlar çünkü açılmaya sebebiyet veriyor arkadaşında korkusu bu yüzden hani bebeği tutunmaya çalışıyor ya acaba olumsuz yönde etkiler mi diye korkuyor herhalde
Öyle tek seferde yemeyle bir şey olmaz, korkutmayın kendinizi. Ama bundan sonra daha az tüketmeye çalışın.
Hiç tuketmem Birdaha ananasi görmek istemiyorum
Bende yedım bir kaç sefer şükür sorun yaşamamıştım ilk defa duydum zararlı mı
Kaç aylliken yedin.belki ayın farkı vardir
Korkma canım bir şey olmaz daha hamileliğin başındasın ben de yemiştim başlarında Bir şey olmadı tabii ki her gün oturup bir ananas yemedim ama birkaç sefer yedim yani
Bir halkasını yedim diye dusnuyorum. Belki de halkasının dörtte üçünü yedim.
1,449,870 soru
23,809,909 cevap
317,825 kullanıcı