şimdiden gelsin öneriler :) derotlu poaca yapacağım kesin ama yemek hakkımda fikrim yok
Sucuklu kuru fasulye, pilav, tarhana çorbası. Yancı da salata ve turşu 🔫
şifa olsun canim
Sucuklu kuru fasulye ilkez duyuyorum😮
Dünden tavuk patates ve pilav kaldı yanina da salata turşu ayran olur bende poğaça yapacaktım ama elektrikler yok yalan oldu artık 🤷♀️
ve yemekleri yiyip kayboldu
Leynnn elektrikler yoktu bee 😢
bende yattin sandim laaa
Yattım zaten erkenden elektrikler yoktu şarjım da yoktu ne yapaydım😢 az önce geri uyandım
Dünden yemeklerim var yapmam bugün
Tarhana çorbası pirinç pilavı kıymalı patlıcan yemeğim var yeter Allah bereket versin
Sarma sardım az oldu yanına yayla çorbası yapıcam bide limonlu kek yaptım
Bende mercimek corbası
Tavuk but
Pirinç
Tavuk sosda bekliyor
Mercimek ve pirinçler suda bekliyor
Dün akşam kızımla bisküvili pasta yaptık 3 dilim kalmıştı bu akşama da yeter birer dilim 🤭
Allah bereket versin♥🌸
Kocam uyanır da ya markete götürür ya anahtarın yerini söylerse turşu almaya gideriz markete birazda dolanırız 🤣
şifa olsun canim ♥️😁
Sağol bacı🌸
Yayla çorbası
Köri soslu tavuk
Tereyağlı makarna
şifa olsunnn
Kaynanamla mangal yapcaz dundeki makarna yicez sonra ayran ve kola koyarım bugün o olsun
oh mis şifa olsunn
Bugun benim mitfak gunum aksama mercimek corbasi kabak dolmasi yaptim yarin oglumun dogum gunu buzlukta sarmam vardi onu cikardim pisirdim birazda ondan koyarim cocugu uyutup pasta yapmaya gitcem simdi de daha kursbiyr yogurulacak yarinda hazir borek be kisir yapcam
şimdiden doğum günü kutlu olsun rabbim hayırlı huzurlu ömür versin sanada kolaylık versin canim
Allah razı olsun bitanem cok sagol guzel dualarin icin
Kalsaydım dünden kalan yemekler olacaktı balık pilav falan cikcaz bugün dışarda yemeye Allah izine verirse
en sevdigimmm
Esimle ben hastayız cnm. Bol şoganli sarımsaklı et haşlama yapıyorum kuvvet olsun biraz hiç halimiz yok çünkü. Cocuklara pilavda yaparım belki
şifa olsun canim çok geçmiş olsun
Amin inşallah, Allah razı olsun kardeşim ❤️
Dünden etli kuru fasulye ve pilav var yanında salata ve ayran ekleyecem
Bol ekşili limonlu yaprak sarmaa
Annem karnı yarık yapıyor ☺️
Yanına da etli pilav yapacak ☺️
Dünden yemeğim var birde makarna yaparız yeter
Kuru fasulye pilav yapacam.
Şehzade kebabı
Pirinç pilavı
Salata
Tatlı da hazır alırız bugün çok yoruldum
Bayram temizliği yapamamıştım bahar temizliğine giriştim çok işim var. Ekmek arası sucuk ayran. Kızımın ıspanağı var yanına ona da az makarna yaparım belki, yeter Elhamdülillah
Köfte kizarticam pilav çorba salata olur bide heralde eşim bugün izinli evde azıcık kolaya kaçtım diyelim
Sanırsam döner sipariş edicez çocuklar istiyor
Yemekte yapasım yok zaten .
Karışık dolma yaptım ayranla yedik
1,493,185 soru
24,397,706 cevap
349,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın