0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından

Meşhur spoonful bende denedim ama çikolatası donmuş sıvı kremayla cikolatayi eritip döktüm çok ağır geliyor tadı yapanlar var mı 

6 Cevaplar

+2 oy
(2,966 puan) tarafından

Evet yaptım çok güzel olduydu 

(2,966 puan) tarafından

Koymayın donar deniliyor Bn koydum ama benimki donmadi

(82 puan) tarafından

Bende koydum canim

(8,975 puan) tarafından

ben yaptigimda kremayla degil sutle erittim vikolatayi. krema ile asiri artar kalorisi ve agir olur yerken diye dusundum sutle cikilatayi acinca donmadi

(82 puan) tarafından

Ne kadar süt ne kadar çikolata koydun 

(8,975 puan) tarafından

cikolata bi paket kare ulkerlerden. sut de kivami goz karari ayarladim biraz akiskan olacakki sogudukca katilasiyor zaten nirmal cikolata sosu gibi yaptim yani kivami civik yaptim sogudukca koyuldu

-Reklam-
+2 oy
(36 puan) tarafından

Buz dolabında beklerse donar ne kadar ölçüde yaptınız bilmiyorum o yüzden net bisey söylemek çok mümkün değil ama bir paket sıvı kremayı ılıtıp üzerine bir buçuk sütlü bir 2 dikimde bitter çikolata eklerseniz hem rengi çok açık olmuyor hem tadi kıvamı tam oluyor ve çok aşırı donmax sonraki güne kalsada sadece yemeden 15 20 dk önce dolaptan cikartirsaniz daha iyi olur 

+2 oy
(2,811 puan) tarafından

Bende denedim.guzel oldu ama eltim çok güzel yapıyor bu tatlıyı 

+1 oy
(5,641 puan) tarafından

Ben yaptim. Buzdolabinda saklayinca evet donuyo ama biraz disarda bekletip yersen yumusuyo yine.

+1 oy
(3,316 puan) tarafından

Bende yaptım ama çikolata donmadı sertleşmedi. Tadı da bana çok hoş gelmişti. 200 gramlık çikolataya 200ml krema koymuştum. Muhallebisinin şekerini az koymuştum ben öyle seviyoruz diye. 

+1 oy
(1,124 puan) tarafından

Bende bir paket çikolata bir paket sıvı krema ile yaptım gayet güzel olmuştu. Dolaptada kaldı iki gün hiç donma olmadı.

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 282 göst.
20 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Aaa.0123 (219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 290 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
31 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Gri Kedi (2,923 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.
20 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,415 soru

24,015,978 cevap

328,008 kullanıcı

...