0 oy
69 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından

Gece 1  olmuş oğlum boğazım ağrıyor diyor öksürüyor hah kaptık şifayı em az 1 ay çekiyoruz bana gına geldi . Esintili havada dışarı çıkmak zorunda kalmıştık kesin ondan. Bazem bakıyorum milletin cocugu ne şartlarda büyüyor maşallah dipçik gibi benimkiler üflesen hasta oluyor  . Rahat batıyor anam bunlara .  Neyse şaka bi yana kızlar bu saatte ayağımda sallarken yazıyorum araştırıyorum napsam bilemedim sabah olmayacak gibi yarında pazar anca acill e götürebilirim ilaç yazarlar heralde diye düşünüyorum . Yada nir gün daha beklesem çocuk doktoruna mı götürsem . Dilide acıyormuş. Şimdi bende ağlıcam az kalfı . 

5 Cevaplar

0 oy
(7,478 puan) tarafından

Ben genelde beklemem çünkü iyileşmiyorlar ateş başlıyor hastane yolunu tutana kadar devam eder illa o hastaneye gidilip ilaçlar içirilecek yoksa bir hafta da beklesem geçmiyor

-Reklam-
0 oy
(1,448 puan) tarafından

Öksürük için bir soğanı kesip başucuna koymayı denediniz mi bende geçen post açmıştım çareyi bunda buldum elhamdülillah tak diye kesildi o gece 

(24 puan) tarafından

Ay normalde her hastalığında yaparım ama dün son soğanımı yemeğe kattım bugun alırım dedim gece başıma gelenler gelenler . Soğan gerçekten mucize bebekliğinden bu yana yaparım 

(1,448 puan) tarafından

Değil mi , evet gerçekten ben yeni öğrendim çok iyi geldi ya 

0 oy
(1,320 puan) tarafından

Ben genelde bekletmıyorum ne zaman beklersem tam tersine daha kotıye gidiyor hıc de aynı ılacı vermıyorlsr zaten en azından ilaçlar daha hızlı toparlıyor dıger türlü hem çocuk hem anne perısan oluyor ve öksürük çok fena bisey öksürmekten çocuğun hem boğazı hem karnı acıyor o yüzden beklememekte fayda var bence 

0 oy
(1,309 puan) tarafından

Ben öksürükten korkarım . Ciğerlerini mutlaka dinlettiririm Boğazı ağrıyorsa enfeksiyonu bile olabilir . Dilinde yara çıkmıştır ondan ağrıyordur . Muhakkak yarın doktor görsün sonra çocuk doktoru görsün . 

Küçükken çok koruduysanız bünyesi zayıf kalabiliyor 

(24 puan) tarafından

Çok saolun bugun acike götürcem yarım cocuk doktoruna randevu buldum aldım. Balgamlı ölsürük başladı bugunde evde antibiyotik hariç tüm ilaçlar var böyle olduğunda yazılan yani bi ağrı kesici bi öksürük şurubu ballı limonlu felan . Küçükken inanın korumadım kışın tek zıbınla yatardı asla çorap giymezdi büyüdü yemesi içmesi azaldı bünye zayıf kaldı diye düşünüyorum küçükken çok güzel yerdi etler balıklar felan şimdi nerdeee

0 oy
(981 puan) tarafından

Benim çocuğum anaokuluna gidiyo. Bi hafta gidiyo bi hafta hasta yatıyo. Boğaz enfeksiyonu oluyo antibiyotik ateş düşürücü veriyolar. Başka zaman kusma ateş mide bulantısı baş ağrısı.

Artık normal grip bile değil berbat hastalıklar. Banada bulaşıyo bu ikinci serum taktırdığım ateş öksürük baş ağrısı tat koku gitti. Dün babasıyla kartopu oynadı hemen hava çarptı gene. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
26 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melektrn (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.

Kategoriler

1,455,125 soru

23,879,165 cevap

321,261 kullanıcı

...